Instagram@lillamichelle

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om och om har jag skrivit. Jag har så mycket att säga men så lite som vill komma fram. Skriva, delete, skriva, delete.
Jag har aldrig känt mig så tom och ensam som jag gör nu. Det har fått en helt ny mening, en helt ny innebörd. Allting har bara stängts av inom mig. Jag kan varken skratta eller gråta, jag är bara tom och full på inget.
Jag har tagit ett av de svåraste besluten i mitt liv, de sved i hela kroppen att skriva på det där pappret. Allting är klart nu. Det är inte på låtsas längre. Det är bestämt. Jag har ingenting längre. Ingen trygghet inget hem ingen kärlek. Det är bara jag nu. Ensam. Jag har gett bort allt jag hade, allt jag någonsin ägt.
Jag bara önskar att jag kunde få ut allt i frustration, ångest, tårar, ilska eller vad fan som helst. Men jag är inget annat än tom. Tom på ord, tom på känslor, tom på ork.

Likes

Comments

Jajjemen ny cross köpte jag nog.
Dock varade inte jag så länge... Andra körningen med nya pärlan och jag kraschar och vrider knät så jag hamnade på kryckor. Idag fick jag reda på att jag haft sönder menisken i knät och fick nästan välja på plats om jag ville opereras nu eller se om det läker av sig själv. Jag känner mig otroligt less på operationer och sjukskrivning just nu och vägrar missa sommarsäsongen så vi kom överens om att vänta tills efter sommaren och se hur knät känns då.
För att få in lite positivt i allting så planerar vi just nu en liten cross resa upp till Dalarna för att köra i 4 dagar. Håller alla tummar och tår för att det blir av, skulle verkligen verkligen behöva det just nu.
Medans jag då hoppat runt på kryckor och tyckt lite synd om mig själv så har vi byggt om pärlan. Vi har bytt fjädern bak och i gafflarna, vi har bytt bromsvätska, nya kåpor, nya oljor, nytt luftfilter men framförallt så har jag ett sprillans nytt speciell designat dekalkitt! Åh ni ska få se bilder på den sen den är helt jävla satans kablars snygg!

Annars då?
Det rullar på precis som vanligt, jag är fortfarande helt tokförälskad i mitt jobb och mina kollegor. På fredag ska jag hem till en kollega för korvkväll med lite alkohol och skitsnack. Lördagen spenderas på kontoret och mexikotema! Nästa helg är prinsen borta och helgen efter det blir de förhoppningsvis crossweekend. Fullt upp precis som jag gillar det.

Nu ska jag spara ner min nya video som jag håller på med och röra mig mot sängen. Ny dag och nya tag i morgon. Trots många motgångar känner jag mig ändå på topp och lever på all positiv energi från min omgivning. Tack för att ni är ni och får en att orka när det kanske ibland är lite tungt <3

Likes

Comments

Herreminjesuskristus vad jag är nervös.

I morgon ska jag dels köpa en ny cross, nej förlåt ENDURO. Det var dags att uppgradera sig och faktiskt anpassa sig efter sin körning. Så i morgon åker vi med alla hojar på en roadtrip för att hämta hem en ny pärla till mig. Inte nog med det så ska jag köra i morgon för första gången sedan nyår. Alltså kan ni förstå, jag har inte ens suttit på en cross sedan 31 December!
Jag är så sjukligt nervös, kommer min hand palla det här? Så som jag jobbat och kämpat med denna operation jag kommer bli helt förstörd om jag inte klarar av kopplingen nu... Min läkare sa att det kan ta UPP till två månader innan jag kan köra igen. Nu sitter jag här 3 månader senare och känner mig ändå inte helt hundra. Men nu är det nog, jag behöver det här åh det finns nog ingen som längtat så mycket som jag gjort. I morgon då jävlar, då smäller det.

Håll era friska tummar för mig så kommer det nog gå alldeles galant! Woop woop!
Likes

Comments

- När kan du vara dig själv till 100%?
Nästan jämt faktiskt, jag är lite wild and crazy med en touch av massa snusk. Känner inte att jag behöver skämmas för vem jag är men självklart så anpassar jag mig efter umgänget.

- Vad blir du stressad av?
När det är stökigt, Oordning och när min planering skiter sig. Jag tror jag kanske har lite kontrollbehov...

- Tre saker du avskyr?
Äckliga insekter (spindlar, festingar, myggor), lögner, men framförallt när folk i min närhet är irriterade och korta i svaren. Det är verkligen nått som kan få mig att brinna till.

- När känner du dig som vackrast?
När jag kommer ut ur duschen, hahaha.

- När känner du dig som fulast?
När jag äter.

- Hur uppfattar du dig själv?
Jag är nog rätt snuskig, öppen, ärlig men ändå omtänksam. Bryr mig väldigt mycket om folk i min närhet.

- Något du funderar mycket över?
Jodå just nu går det kanske lite för mycket tankar i huvudet. Kommer komma ut med allt om det senare, efter sommarn kanske. Då kommer ni förstå.

- När grät du senast?
Jag bölar jämt. Till alla filmer (spelar ingen roll om det är en skräckfilm), varje gång någon säger nått gulligt, varje gång jag gäspar och varje gång jag ser eller tänker på något gulligt. Jag är en känslomänniska hehe.

- Hur tror du att andra uppfattar dig?
Svår fråga. Jag tror att jag kanske kan se lite bitchig ut, mitt avslappnade ansikte ser tydligen väldigt argt ut har jag fått höra. Men när folk väl vågar prata med mig så slutar det oftast med en massa skratt. Jag tror nog att de uppfattar mig som en väldigt enkel och öppen tjej med en rejäl dos av snuskighumor.

Likes

Comments

Återigen går tiden alldeles för fort och jag hinner som vanligt inte med i svängarna.
Vi är redan inne i Februari 2017! Självklart har det hänt tusental saker sedan jag sist bloggade, men det är väl egentligen ingen nyhet.
Själva nyår spenderade jag i Dalarna med världens bästa killar och våra två hjulingar. Som ni kanske märkt så ersattes lilla Hondan mot en suuper rosa kawa. Tyvärr är det dags för även denna, min lilla rosa pärla att gå vidare då jag har andra planer på gång.
Det är faktiskt inte bara jag som uppgraderat mig utan i början av denna vecka svängde vi förbi Uppsala och hämtade hem prinsen nya pärla!

Nya året har till och med erbjudit en ny tjänst åh ingen är gladare än lille jag. Äntligen ska vi få ordning och reda.

Annars har en hel del fokus faktiskt legat på min hand. Operationen jag väntat på kom och jag har nu en ny tumme. Haha nej okej kanske inte riktigt så men nästan. Idag är det faktiskt hela tre veckor sedan jag opererades! De 5 första dagarna var jag gipsad nu har jag skenan på mig dygnet runt och ska ha de i 6 veckor, minst. Om ca 5 veckor är det dags att röntga igen för att se hur det utvecklats i handen. Inom 5 veckor får jag även svar på analysen. Om 3 veckor är det återbesök till min arbetsterapeut som jag gått till nu varje vecka. Vi gör allt vi kan för att få ner denna svullnad och försöka få tillbaka rörligheten, sakta men säkert kommer rörligheten tillbaka men svullnaden ligger kvar.
Jag har i alla fall varit duktig och trappat ner på all morfin som jag ska klämma i mig. Den senaste veckan äter jag endast 1 morfin tablett om dagen *klapp på axeln* och tro mig, det är svårt med tanke på smärtan.
Tyvärr blir det ju inge körande för mig på minst 2 månader, men jag har något att se fram emot. Mitt mål är helt klart att kunna köra smärtfritt.

Nu måste jag fortsätta jobba lite här för att sedan ha en mysig fredagskväll hemma med pojkarna.

Trevlig helg :)


Likes

Comments

Idag är en sån här dag när jag vill slänga crossen åt helvete och glömma bort denna sablans sport. Usch vad arg och frustrerad jag är. Alltid ska det vara någonting som går sönder eller inte funkar som det ska. Det börjar bli lagom frustrerande att lägga ner pengar på skithögen som ändå bara ska krångla! Positiv tjej idag. Andra gången jag körde crossen så gick växelpinnen sönder, den fick vi byta ut åh självklart blev det en rosa växelpinne. Sen så har vi växelkåpan som sprack eftersom skruvarna från växellådan lossnat och gjort ett tjock spår. Det har även gjort så att jag har metallspån i hela växellådan, vi var då tvunga att skölja igenom hela växellådan med 10 liter rengöringsolja. Nu är det bytt till en magnesium racing kåpa. Bara det att min kick går emot min fotbroms som gör att det sliter på min nya växelkåpa.
När vi var i dalarna sist och körde så började min härliga tur med punktering, det var bara att byta hela slangen. När jag då tar premier turen med nya slangen så rasar hela kedjan och fastnar. Den fick vi slita ut för att sedan byta skruvar och sätta tillbaka. Utöver det har jag nya handtag, ny framkåpa, nya handtags kåpor, jag har bytt luftfiltret och bytt ut alla slangar.
Idag var det droppen när jag köpt en magnetisk oljeplugg som jag ska sätta dit efter att jag bytt oljan (igen). När vi skruvar fast skruven så går den av och det fastnar en bit ungefär 1,5 cm in... Nu försöker vi skruva hål på skruven för att få ut den på något sätt men det ser inte ljust ut. Om vi råkar skruva lite för långt så kan vi paja hela växellådan...

Min körning i morgon kan jag alltså fet glömma.
Tack och hej, fittcross.


Likes

Comments