Nu är vi inne på v.2 på 2017 och vi har haft ett tufft slut på förra året och början på detta år. Sjukdomar och tråkigheter har präglat vår vardag😔. Jag hoppas att det vänder nu och att man får inhämta lite energi och glädje. Min plan var att träningen skulle vara igång nu, men min ork och energi går åt till annat just nu. Jag ger det en vecka vila sedan kanske träningen får plats i mitt liv igen 💪. Men nu är det lördagsmys som gäller i soffan🍭.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 8693353859"

Likes

Comments

Välkommen

Här kommer jag visa en del av min vardag. Jag är sjuksköterska som lever med min man och två små killar. Här hos mig är det fart på dagarna ska ni veta. Har många intressen som kommer visas här.

Likes

Comments

Familjen började med en mysmorgon i sängen. Vi vaknade kl 08 och mina 2 ❤️ gjorde frukost till mig. Strax innan lunch åkte vi till ett fik och åt mat, självklart lite gott fika också. Därefter lämnade jag maken på stan, han har nämligen grabb dag/kväll och de började med lunch. 

Jag och Lill ❤️ åkte vidare hemåt. Jag fick dock bära in plutten, då han somnade i bilen. Han sov i 2 1/2 tim, tror han behövde det. Jag fick lite egentid, med glögg tidning och praliner. 

Vid middagstid åkte vi till mina föräldrar, jag skulle påbörja renoveringen av vitrinskåpet jag har köpt. Vi fick älgbiffar till middag och vi alla åt som bara den. Lill ❤️ Har perioder och dagar då han knappt äter ngt, idag har han ätit hur bra som helst. Det gör att mamma ❤️ Mår bra. 

Nu ikväll efter läggning som nu går jätte bra. Han somnar i sin säng själv, skönt. Jag har dessutom hunnit börja gå igenom några av köksskåpen. Allt är i oordning och nu när vi skall sälja lägenheten är det lika bra att börja. 

Ja just det, vi ska sälja lägenheten. Allt stök som det innebär. Allt från städning, fotografering, visningar. Jag blir trött bara jag tänker på det. 

God natt sov sött

Likes

Comments

Imorgon, fredag den 22/11-13 kl:12 kommer vi skriva på kontrakt. Därmed kommer vi för första gången i vårt liv bli, husägare! Vi påbörjade budgivningen i måndags efter att M hade kontrollerat bergvärmepumpen i söndags. Vi var två familjer som gärna ville ha detta fina hus. Det slutade med att de till slut bjöd över oss och vi lade oss. Vi ville inte bjuda mer än så. Då tog den 1 dygn så ringde mäklaren upp. Då visade sig att säljaren ville så gärna sälja till oss, om vi kunde ge summan som andra paret senast hade budit. Självklart sa vi och mäklaren hade nu en svår uppgift framför sig. Att prata och meddela en familj att de inte kom till att få köpa huset, trots högst bud. Men vi är glada och lite rädda samtidigt. Det är ett stort köp och det ska bli spännande också. Här kommer vi alltså bo från mars nästa år.


Nu är det renoveringstankar på hög nivå ska jag säga. Vi ska renovera undervåningen och vi kommer få till det så fint. 

Imorgon är det helg igen och vi skall besöka en vän med familj. Ära middag och så får barnens busa lite. 
Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Har köp julklapp till maken, nämligen en Apple Tv. Han har dock tjatat som ett litet barn och har nu fått sin present redan. Jag var lite tveksam i början till Apple Tv, är den värd pengarna osv. Men visst ser ni, nu har vi netflix och den är redan värd varje öre. 

Vi har redan hunnit på stan en sväng och där hittade vi följande: 
- en pyjamas
- underkläder och strumpor till maken. Likes

Comments

Nu är helgen här och vi inleder med mys och fotboll. Denna vecka har flugit fram i rasande fart, och självklart har jag haft jätte kul på jobbet. Jag fick äntligen möjligheten att köpa mitt efterlängtade skåp här i veckan. Nu ska jag måla det vitt och byta handtag. Har hittat fina på indiska och håller tummarna för att de ska passa. 
Vi började med en ny strategi i veckan gällande nattning på Lill ❤️. Det går lättare och lättare tycker jag, hoppas det håller i sig. Det skulle underlätta mycket om han kunde lära sig, att somna själv.

Vi är en bra bit på väg och nu häller det att hålla i rutinen.

Likes

Comments

Jag har blivit inbjuden till VIP kväll, så roligt! En rolig tjejkväll kommer det bli, tar med mig Nadja. 


PS. Det är aldrig fel med goodiebag 😃

Likes

Comments

Snart är ännu en vecka till ända. Vi närmar oss helg och ledighet. Idag har vi haft samtal på dagis om Lill hjärtats utveckling. Allt gick bra och vi justerade lite som vi hoppas skall ge resultat. Vi kom även fram till att älskling har utvecklats och känt sig mer trygg nu när han går alla dagar.  Tidigare har jag jobbat 75 % och var mer ledig, nu jobbar jag 100%. 

Och hur ser då våran helg ut, ev middag lördag med vänner. Söndag helt fri inte en ända grej inplanerat. Idag hann jag för övrigt förbi loppis och fyndade denna fina, gamla ljusstake.Likes

Comments

Vårt lilla hjärta har sedan födelsen haft problem med sömnen. För det första vaknar han fortfarande ofta på natten, han sover väldigt oroligt. För det andra går nattningen inte så bra, tyvärr. 

Vi har testat så många olika metoder och rutiner och nu har vi slut på idéer helt enkelt. Vi ligger bredvid vår son när han ska sova och det är ofta vi får försöka sova ner honom i flera timmar. Detta tär oerhört mycket på förhållandet när man inte får ensamtid tillsammans. Den som nattar somnar ofta till slut och där sprang kvällen förbi tillslut. Jag kunde aldrig föreställa mig att det kunde vara såhär med barn och nattning. Visst, många kanske anser att vi gnäller men det tar mycket på krafterna det ska alla veta.  

Ikväll var det jag som skulle natta sonen. Natten som var sov han inte mycket så han var ganska trött när jag hämtade honom på dagis redan. Lill hjärtat sover på dagis fortfarande och det måste han annars orkar han inte med dagen. 

När det var dax för nattningen låg jag bredvid honom i 1 tim, sedan gav jag upp. Då tänkte jag att nu får det vara nog. Annars kommer vi få göra såhär i all evighet. Jag bestämde mig för att försöka att få honom att somna själv i sängen. Det har nu gått 1 1/2 tim och han sover inte ännu. Men nu ger jag inte upp. Han ska somna själv i sängen,vi har dörren uppe så han ser oss. 

Jag hade planerat myskväll med mannen, men det blev tyvärr bara en tanke. Han jobbade nämligen över och har haft mycket att göra idag. Så en myskväll hade suttit bra. 

Det roliga är att jag sitter i vardagsrummet på en barnpall och mannen sover i soffan. Jag vågar inte titta in i sovrummet, för att se om hjärtat har somnat. Välkommen till småbarnsföräldrars liv.......

Likes

Comments