​idag var det skolfoto, inga kommentarer på det tills jag sätt bilderna, hehe;) imorgon så blir det att paddla kanot och "livräddning". Kanot kan vara kul och man inte välter;) Men livräddning.. bara NEJ!!!, varför måste man öva på det? Det är väl självklart att man försöker rädda någon som håller på att drunkna..? Men jag ska försöka förklara min rädsla för att ha huvudet under vattnet för läraren, hoppas han låter mig slippa, jag gjorde ju "livräddningen" förra året så varför vara tvungen att göra det igen..? Fan va jag är nervös asså. Simma 200 meter det är lugnt, det går lite trögt men jag kan det, men livräddnings grejen... Jag vill inte!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag alltså gått min andra dag i nian. 9b, asså shit, jag som precis har lärt mig att jag gick i åttan och inte sjuan. Jag ska fylla 15 i år, det kan man inte tro;) Det är sista året i grundskolan... Jag vill verkligen inte börja gymnasiet, jag är så rädd att jag ska välja en skola som jag sedan kommer att ångra...

Men aja, jag skulle såå mycket hellre haft sommarlov nu asså, men det har ändå funkat bra de här två dagarna, jag måste bara säga att jag verkligen gillar min klass, kramis till er<3

Tagga skolfoto på måndag då, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig men jag får väl ta något i sista minuten som förra året hehe;)... Och sen blir det att paddla kanot på tisdag, jättekul verkligen förutom att vi ska ha simning och livräddning samma dag vilket jag verkligen suger på, men jag får väl ta och öva helt enkelt:))..

Likes

Comments

De senaste 7 dagarna har varit de mest "händelserika" på hela lovet fast jag ändå typ inte gjort något hehe;) , jag får väl helt enkelt göra en lite lista så att alla ska förstå vilket spännande liv jag har;))

Torsdag: jag va med Julia någon timme på eftermiddagen och då fota vi, det roligaste lilla Emilia vet:))

Fredag: jag var med Julia denna dagen också, fast då tog vi oss en lite resa till Linköping där vi såg på paper towns, nya favorit filmen helt klart!;) väldigt rolig dag helt enkelt:))

Lördag: om jag inte minns fel så solade jag i princip hela dagen (som alltid när det är sol;))

Söndag: jag åkte in till Linköping igen fast denna gången så shoppade jag med Emmy i stället, skit kul säger jag bara;))

Måndag: jag har ingen aning om vad jag gjorde om jag ska vara ärlig men typ det gamla vanliga, sola typ *host äta (inte allt för nyttiga saker;))

Tisdag: jag gick upp väldigt tidigt och gick ut och sprang redan 8:30(??) sen så sola jag fram tills typ ett, och resten av dagen tillbringades med bästaste Hannah, som jag saknat extremt jävla mycket hela lovet<3

Onsdag+torsdag: solat hela dagen och tränat någon timme på kvällen;) behöver man göra något mer en sommarlovsdag? nae det tycker jag inte. Tanken på att det typ bara är 10 dagar kvar av sommarlovet får mig verkligen att må för jävligt, vissa personer (killar) i klassen vill jag verkligen inte träffa utav lite olika anledningar, men det ska nog gå bra (tror jag..)Likes

Comments

Äntligen slipper jag min gamla spruckna iPhone 4, papi hade lovat min en ny mobil enda sedan jag tappade min för typ fem månader sedan och det tog sin lilla tid men jag är glad ändå;))

Likes

Comments

​Fan vad jag har saknat dig hela sommaren. Älskar dig bästa snyggo.<3

Likes

Comments

och då hade man varit en vecka i Finland då, vissa saker var jättekul medans andra var mindre kul;).. Men jag träffa först farmor o farfar, sen mormor o morfar, min morbror och kusin, syssling, och en kompis och hennes familj. Och allt var roligt på något sätt i alla fall:). Jag har inte sovit på lite mer än ett dygn så jag ska nog göra det snart, men aa njut av min shopping eller något;)) kram.

Likes

Comments

jag tycker faktiskt att jag skulle vara jävligt snygg som kille haha, en väldigt kvinnlig kille dock..;) Jag kolla på misslisibells video och bara var tvungen att prova haha;) Kanske något för maskeraden i höst, vi får se;))

Likes

Comments

​jag fixade en ny design här på bloggen idag, jag tyckte att det var dags med lite förändring och jag blev rätt nöjd så det är ju bra:) Den kanske inte blev speciellt somrig men den blev Emiliastyle, och det är ju det som det ska vara;) Idag kände jag för att skriva ut min PMS till en stackare, jag skrev "ibland undrar jag fan vad du tänker med" "hur dum får man va liksom, fattar du inget eller?" Tycker han var värd det faktiskt, han tänkte sig inte för, och jag orkade inte va snäll. Synd för honom liksom men han ska var glad för att jag inte skrev något ännu värre...;)

Likes

Comments

​låt bilderna tala eller något, haha;)

Likes

Comments

jag är så extremt glad idag, även fast bilderna inte blev de bästa;) jag ska äntligen få åka till Finland, det var ett helt år sedan sist, och jag ska få träffa en av mina närmaste vänner som bor där, och det blir ju nice, så nästa lördag bär det av, kan inte låta bli att längta:))

Likes

Comments