Header

life of alexandra

Det blev ett träningspass ändå! Körde armar , ben , rumpa och lite mage, skit skönt som alltid Men nu är jag sjukt trött så jag funderar starkt på att lägga mig och sova, synd bara att jag glömde min bok hemma för annars hade jag lagt mig och läst en stund.... Men innan jag lägger mig så vill jag smsa lite med min älskling för honom har inte jag sett sedan onsdag morgon :( så jag saknar honom rätt mycket nu :( men det ska bli så skönt att komma hem imorgon och få gosa in mig i hans armar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

life of alexandra

gud jag vill bara ligga i sängen och göra ingeting samtidigt som jag vill hitta på så sjukt mycket! Men jag vette fan vad jag ska göra... Har ingen kamera utrustning för jag är hos mamma och pappa och det känns väldigt onödigt att börja spela in en vlogg när klockan nästan är halv 6.. Men om en liten stund ska jag prata lite med André och så får vi se hur länge vi pratar med efter det så ska jag i alla fall träna tror jag.. ELLER om jag kör på en vilodag idag och sedan tränar under helgen istället, hmmm... Får fundera lite på vad jag gör.

Jag var en sväng ner till affären förut och träffade W i typ 1 timme och vi satt och pratade och tog det lugnt och njöt av vädret. När jag kom hem så satte jag mig och gjorde klart en inlämning och efter det började jag skriva på en debattartikel som hör ihop med det området jag arbetat med just nu i svenska.

USCH jag fick värsta sötsuget just nu :( men jag har lovat mig själv att inte äta godis förutom på lördagar , sen kan jag gå mer på typ morötter och dipp eller popcorn på fredagar men utöver det så ska jag äta så lite godis och liknande som möjligt. Men det är fett jobbigt när men får ett sådant sög sug..... Men jag har ju min nocco och det är ju något (jag vet att det är socker i den men ja ja)

Likes

Comments

life of alexandra

nu sitter jag och pratar med André i telefon efter att ha plattat mammas hår och målat hennes naglar.

jag har gjort lite lätta övningar nu på kvällen och det kändes bra men inte lika bra som det gjorde igår men men på fredag kan jag träna ordentligt igen om jag känner för det.

nu ska jag prata med André en stund sen ska jag sätta mig och pilla med datorn innan jag går och lägger mig.

Likes

Comments

life of alexandra

efter att ha käkat middag ihop med mamma så sitter jag nu uppe på mitt rum och tar det lite lugnt och dricker en NOCCO.

Jag kommer att köra lite lättare övningar idag istället för att köra ett helt träningspass för jag känner att min rygg behöver att vila en dag till så jag tror att jag gör så istället. Man ska ju inte börja köra stenhårt från första dagen utan sakta men säkert trappa upp.

Nu ska jag dricka upp min NOCCO och kolla på lite youtube videos.

Likes

Comments

life of alexandra
nu sitter jag och väntar på att mamma ska sluta jobbet så att jag kan få åka hem och äta lite middag. Jag ska nämligen till fengersfors idag och jag stannar där tills på fredag.

Jag tränade igår och det kändes hur bra som helst! Jag fattar inte varför jag slutar att träna i perioder för jag älskar det ju verkligen! visst man blir trött och vill typ bara sova efteråt men jag känner mig så glad och det känns som att jag orkar mer om dagarna när jag har tränat. Så träning ska jag verkligen fortsätta med! Jag ska självklart träna ikväll också men det blir nog inte lika mycket träning idag för jag har granska kraftig träningsvärk i ryggen efter igår så jag får nog ta det lite lugnt idag. Men det finns ju fortfarande övningar som jag kan göra , så det är planen.

Nu blir det att bara sitta och pilla med datorn fram tills att mamma har slutat.

Likes

Comments

life of alexandra

Äntligen är jag påväg hem från skolan! Kort dag och det är ju alltid skönt.
Nu ska jag hem och försöka att städa lite för det behövs. Jag städade lite igår men det behöva lite mer städning.
Men först ska jag dricka lite kaffe och ta det lite lugnt.

Jag bjöd min älskade svenska lärare Annelie på kaffe förut och Gud så glad hon blev! Annelie är verkligen den underbaraste läraren jag har haft! Kommer sakna henne som fan när jag är klar med skolan....

Likes

Comments

life of alexandra

NUUUUUU är jag trött! Tog äntligen tag i å börja träna igen så nu har jag gjort mitt första träningspass. OOOCCCHHH jag övervann en rädsla samtidigt , nämligen att träna ihop med folk. André satt med mig och hjälpte mig när jag tränade, så tack älskling för att du hjälpte mig och peppade mig!

Jag använde en wondercore smart när jag tränade och träningen blev mycket roligare plus att den hjälper en när man gör olika övningar så det känns som att man orkar mer.

Nu ska jag snart dricka lite vatten och sedan borsta tänderna och efter det ska jag krypa upp i sängen och lägga mig å läsa i någon timme innan det är dags att sova.

Likes

Comments

life of alexandra

well god morgon , nu sitter jag och har nyligen börjat vlogga för det var jag sugen på idag OCH så håller jag på att ladda upp videon som jag och André spelade in igår. Jag är jätte glad över att han ville vara med i videon för min skull.

Min dag kommer att bestå av vloggande och så ska den bestå av städande och tvättande , OCH så ska jag försöka att spela in lite andra videos när jag ändå är själv. Så ja , det är planen för idag men vi får se hur väl jag klarar av att hålla mig till den planen.

​bjuder på en gammal instagram bild hehe.

Likes

Comments