Header
View tracker

life of alexandra

jag vet inte vad det är men jag är på så sinnesjukt bra humör! visst jag är trött också men jag känner mig så sprallig och full av energi och livsglädje !!
Skulle kunna spela in typ 1000 videos nu om jag hade så många ideér till videos haha. Nej man jag ska försöka att spela in någon video sen när André kommer för han ska ta med mitt stativ (om han inte har glömt det) men annars får jag spela in imorgon och sitta vid fönstret som jag gjorde förut när jag spelade in.

Jag skulle vilja göra en "alexandra testar: Baby puder som Baking powder" , men jag vet inte om det hade varit en sådan kul video.. men men jag får ju blanda på min kanal med vad jag vill göra och vad ni vill att jag ska göra helt enkelt.

Nu ska jag i alla fall lyssna på lite musik och bara njuta av livet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

life of alexandra

gud vad jag var stressad igår.... jag försökte förstå mig på mitt nya redigerings program till den nya datorn men det gick inte så bra så jag blev sjukt stressad för jag hade ju tänkt att få upp en video igår kväll men det gick inte så bra... Får sätta mig och redigera den på skoldatorn i eftermiddag och försöka få upp den så snabbt som möjligt och sedan försöka att lära mig det andra redigering programmet någon dag under helgen.

Nu har jag ätit lunch ihop med klara , vi ätit pizza och det var super gott och nu sitter jag och ska ha lektion. Min enda och sista lektion för dagen. Efter det ska jag gå till biblioteket och se om dom har en bok som mamma vill låna. Efter det ska jag gå och se om jag kan köpa något fredagsmys som jag och André kan ha ikväll , men han kanske köper med något från Ed sen , vem vet..

Likes

Comments

life of alexandra

Nu har jag ätit lite kvällsmat och pratat lite med André om lite saker som jag behöva få ur mitt lilla hjärta. Och nu ska jag sätta mig och redigera en video som jag gör ihop med @monstergirl som förhoppningsvis kommer upp på kanalen ikväll.

när jag har redigerat den så ska jag smörja in mig med brun utan sol sen ska jag nog försöka att sova.

bjuder på denna fina bild på från när min tatuering var någon dag gammal

Likes

Comments

life of alexandra

så nu är färgen ursköljd och resultatet blev as bra! Det ser svart ut men det är bara i dålig belysning men i bättre belysning så syns det att det är mörk brunt.

Jag är jätte nöjd och det är ju de som räknas. Det syns inget grönt vad jag kan se så det är ju bra.


Nu sitter jag och pratar med Mikkan och om en stund så hoppas jag på att det är mat för jag börjar bli hungrig.

Likes

Comments

life of alexandra

NUUUUUUU får det bli som det blir...

har varit så trött på det gröna i några dagar (där av att jag har använt peruken så fort jag ska ut någonstans) så nu har jag lagt ien brun färg i håret. Jag vet att det säkert kommer att vara grönt kvar men då köper jag ännu en ny brun färg imorgon. Innan jag la i färgen så försökte jag att schamponera ut så mycket av färgen som möjligt men precis som min kusin sa så är det ett helvete att få ut. så nu blir mitt hår brunt istället (förhoppningsvis)

Likes

Comments

life of alexandra

Nu har jag nyligen landat hemma hos mamma och pappa , men jag är ensam hemma (förutom chinchillorna) och jag är så sinnessjukt trött och jag har så sjukt ont i min fot.. När jag skulle kliva av bussen så small det bara till i foten och nu har jag jätte ont å jag kan knappt gå på den :( får be min mamma att kolla på den sen när hon har kommit hem.

Nu ska jag i alla fall sitta och ta det lite lugnt och kolla lite youtubeoch sedan ladda ner grejer till sims.

Likes

Comments

life of alexandra

God morgon! Idag är det första december och här i ed har det börjat att små snöa ännu en gång. Idag är det dags för alla barn att öppna första luckan i julkalendern. Jag har också en julkalender att öppna men det är en smyckes kalender som jag fick av mamma men vi får se om jag hinner att öppna första luckan för jag ska åka till fengersfors idag och vara där över helgen. André kommer också med men han kommer imorgon (fredag) någon gång efter jobbet.
Just nu sitter jag och dricker lite kaffe och försöker att vakna till liv , jag är sinnesjukt trött idag och jag har lite ont i foten och även i ena höften.... foten har jag haft ont i sedan i söndags men det börjar att gå över medan min höft har jag bara haft ont i sedan jag gick upp för typ 1 timme sedan men det ska nog gå bra.
Och med detta inlägg så välkomnar jag december månad.

Likes

Comments

life of alexandra

idag är en väldigt speciell dag.. För er kanske det är en helt vanlig onsdag men för mig och André så är det en väldigt speciellt dag. Det är nämligen så att idag är det våran 2års dag!
Vi har alltså varit tillsammans i 2 år och vi har varit förlovade i 1år och 7 Månader , det är sjukt vad tiden går fort!

Vi har haft våra upp och nedgångar men vi har alltid tagit oss igenom det genom att prata med varandra. Vi har tvivlat men känslorna har alltid varit räddaren i nöden när det har varit som värst. Jag skulle inte ha stått här idag om det inte vore för André , han har verkligen gett mig ett ljus som jag vill sträva efter att nå när jag är inne i mina märka perioder. Han är verkligen mitt allt trotts att man tvivlar ibland.
Jag älskar honom mer än allt och jag vet att han känner likadant , vi älskar varandra villkorslöst! Det finns inga gränser för våran kärlek till varandra.

Så idag är det lite mer än 2 år sedan han kom in i mitt liv och vände det till något bättre.

Likes

Comments

life of alexandra

god förmiddag! jag har nyligen duschat av mig color guarden från min brun utan sol och nu sitter jag och pillar lite med datorn.

Igår var det ju första advent och jag å André pyntade och städade här ute hos oss och nu är det så himla mysigt! Vi satte upp granen också , det kanske är lite tidigt men båda kände att vi ville ha upp den så nu står den här bredvid tv:n.

Idag ska jag försöka att göra så mycket som möjligt! jag ska försöka att spela in någon video sen ska jag även se till så att jag och André spelar in våra videos ikväll. Och jag ska se om jag hinner med att spela lite sims för det kan jag äntligen göra!

Likes

Comments