Header
View tracker

life of alexandra

idag var jag och andré iväg en sväng till Tanum för att handla lite. Jag handlade lite kläder men inte så mycket , sen innan vi skulle åka så ville jag gå ett varv inne på The Body Shop och först så hittade jag några grejer jag ville ha men jag valde att bara köpa två men när jag kom till kassan så sa hon i kassan att "det är 3 för 2 på rea produkterna" så jag gick och letade upp en till produkt som var på rean och medan jag gjorde det så plockade kassörskan ihop en "liten" goodiebag åt mig.
Så det jag köpte var två body scrubs , en som luktade Pina Coláda och en som luktade Persika. Sen köpte jag en Body Butter som luktade Vanilla Chai och herregud vad jag älskar den! Så gissa vem som ska duscha , scrubba och smörja in sig senare ikväll?(hihi )

sen fick jag ju en massa blandat med olika grejer i min goodiebag (se bild nedan) men det ska bli kul att testa en massa produkter från the body shop då jag bara har testat två grejer därifrån tidigare tack vare Glossybox.

Likes

Comments

life of alexandra

jag skrev ju i måndags att jag hade uppnått 100 prenumeranter och att det innebar vlogg vecka men nu är det så att jag glömde bort att vlogga igår OCH att lägga upp måndagens vlogg men jag ska fixa det idag.
ska även dra igång en vlogg nu för jag har inte haft någon energi till att vlogga föreens nu.

jag har nyligen käkat lite lunch , jag och André åkte upp till konsum och handlade lite sallad för att få i oss något mer vettigare än vardin smörgås. Och nu sitter jag och dricker lite kaffe i lugn och ro.

Likes

Comments

life of alexandra

Detta kommer att bli en intressant vecka för mig , det är nämligen så att imorse så kollade jag min youtube kanal och insåg då att jag har nått 100 prenumeranter och ni som har hängt med vet att det innebär en vloggvecka. så från och med idag så kommer jag att vlogga hela veckan. Jag har testat att vlogga en hel helg förut och det var nätt och jämt så att jag klarade av det. Så detta kommer att bli en utmaning, med tanke på att jag mår som jag mår så kommer det bli en ännu större utmaning utöver att komma ihåg att vlogga varje dag.

Kan ju meddela att jag är hemma från skolan idag för att jag inte mår så bra men förhoppningsvis så kommer det att bli bättre.

Nu ska jag i alla fall sätta mig och kanske kolla lite youtube och sedan spela lite sims.

Likes

Comments

life of alexandra

well.... jag lyckades att väcka André i ett par minuter men sedan la han sig och sov igen.. så jag funderade på vad jag skulle göra nu och då kom jag på att jag har ju köpt Sims 3 Universitetsliv så jag bestämde mig för att sätta mig och spela det. Så det är det jag gör just nu medan jag väntar på att han ska vakna självmant.

Likes

Comments

life of alexandra

God morgon! Nu sitter jag framför datorn med en kopp kaffe och försöker att vakna till liv eftersom att jag nyligen har gått upp. Jag fungerar på om jag ska väcka André för han ligger fortfarande och sover. Nu kanske någon av er funderar på hur det kommer sig att André är här , jo det är så att jag är inte så bra på att vara själv i flera dagar så jag frågade honom om han kunde komma upp hit igår och det gjorde han. Så det är därför han är här.

Idag åker jag hem till Ed igen och det ska bli rätt skönt att få komma hem. jag har inga planer på vad jag ska göra under dagen men det märks helt enkelt.

Nu ska jag i alla fall dricka upp mitt kaffe,

Likes

Comments

life of alexandra

god morgon , och för en gångs skull kan jag säga god morgon på morgonen. Klockan är 10 i 8 när jag skriver detta och nu ka ske det är någon av er som funderar på varför jag är vaken så tidigt på en lördag. Jo det är nämligen så att Pappa å jag ska åka till karlstad idag för att han skumle handla lite grejer, så jag passade på att åka med för att göra honom sällskap (han ringde faktiskt under veckan å frågade så snällt om jag ville följa med som sällskap).
så nu sitter jag och dricker lite kaffe för att piggna till , jag ska snart dra på mig det jag ska ha på mig och sedan sitta och vänta på att vi ska åka.

JUSTE!! igår så hade jag bästa Isabelle på besök och vi satt mest å pratade sedan drog jag igång och började färga mitt hår (ännu en gång) för jag ville ha en rolig färg på mitt hår. Jag blekte i två omgångar sedan så färgade jag det i en färg som hetef UV Turkos (fast turkos på engelska men jag vet inte hur det stavas haha) och resultatet ser ni här medan för.
jag är jätte nöjd så vi får hoppas på att jag kan behålla den här färgen ett tag.

nä nu ska jag byta om och dricka upp mitt kaffe.

Likes

Comments

body modifications, life of alexandra

jag är hemma från skola  idag för i natt/tidigt imorse så vaknafe jag vid halv 4 och då började hyper ventilera och gjorde det fram tills att mitt alarm ringde.. så jag gick upp å gick ut flr att få lute luft sen kände jag bara hur ångesten kröp fram ur mitt inre så jag gick å la mig igen. Vaknade vid halv 11 av att Andrés telefon ringde.
jag har inte gjort så mycket förutom att dricka kaffe å försöka att inte gråta. Jag hämtade även posten å då hade jag fått ett paket från Crazy-factory som innehöll mina nya töjningar (ska töja till större) och även en ny pärla till min tung piercing.

nu sitter jag å väntar på frukost som André håller på att laga, det blir omelett. Mums.

Sen ska jag nog försöka att töja mitt öra sen ska jag kanske pierca näsan för jag har köpt en ring som jag har häbt att ha i näsan. Men vi får se vad som händer

Likes

Comments

life of alexandra

jag vet inte vem jag ska vända mig till... mår bara sämre å sämre ju längre dagen går.

Jag ger snart upp å åker hem för idag går det verkligen inte. Måste försöka att ringa André sen för jag orkar verkligen inte mer idag.

Ger upp om allt.

Likes

Comments

life of alexandra

well well , skolan har börjat igen och jag mår värre än vad jag har gjort under hela lovet. Stressen och depressionen kväver mig... Men som tur är så har jag min älskade sambo som alltid finns där för mig och så har jag min bästa vän som finns för mig i alla lägen.

På tal om något mindre deprimerande så köpte jag löshår igår av en privatperson. Jag köpte ett fullt sätt för 150kr och när jag kom hem så färgade jag halva håret rosa och halva blått. Å jag kunde inte vara nöjdare! Det blev skit snyggt!

Nu sitter jag i alla fall å ska ha historia i ca 30 minuter för att mitt schema inte är som det ska men jag ska prata med läraren om jag inte behöver gå på onsdags historian utan att det räcker med att jag går på vår 2 timmar lektion på måndag. Jag vill egentligen bara åka hem för mitt psyke är verkligen så långt ifrån toppen som det bara går men som tur är så har jag Mikkan vid min sida.

Likes

Comments