Header

För en väldigt lång tid har jag och mina bästa tjejkompisar velat se Beyoncé, och när biljetterna väl släpptes hann vi inte få några vilket var typ sämst haha. Som tur var råkade jag se att en bekant till mig sålde två biljetter till ståplats i söndags, vilket resulterade i att jag och Clara i tisdags var & såg Beyoncé på Friends!!! Hon var verkligen sååå bra live, she SLAYED. Queen on stage som vanligt, så jävla sassy och vacker människa. Hon kändes så otroligt äkta också när hon väl sa saker till publiken, om t.ex. hur tacksam hon var osv. Bäst var hon! Det enda jag tyckte var jobbigt med konserten var just själva ståplatsen då jag med mina ca 155cm inte såg så mycket av själva henne och fick lite ont i nacken haha. Men helt klart värt att se henne!

Mina bilder ifrån kvällen är tyvärr superdåliga pga min mobilkamera sant där vi stod hehe, men bjuder på några pics ändå. Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags var jag, Erika, Maja och Amanda N uppe med tuppen för att bege oss till Örebro och Örebros Universitets "öppet hus" som ägde rum den dagen. Det var framförallt Erikas intresse som förde oss dit, medan resten av oss följde med på grund av roadtrippen haha. Först gick vi runt på en visning av deras campus i cirkus någon timme, och efter det åkte vi in till Örebros centrum. Väl där åt vi en fantastiskt god lunch på något Italienskt ställe (minns inte namnet tyvärr) som hade jättemysig inredning och trevlig personal. Rekommenderas! Ligger precis utanför parkeringshuset "Vågen".

Efter lunchen åt vi en liten glass innan vi återigen rullade hemåt. På kvällen blev det mys tillsammans med lite killkompisar hemma hos Maja. Blev lite bubbel för mig och Erika haha. Väldigt bra dag!


Likes

Comments

Hejsan! För att göra denna blogg lite mindre oklar, så tänkte jag snabbt dra en liten introduktion till vem jag är och vad jag håller på med om dagarna. Mitt namn är Lina Nylén, jag är 18 år och är bosatt och uppväxt i Stockholm. Är alltså född 97 och tog studenten i juni. Förut bestod mina dagar såklart av skola, vänner, träning, plugg och en hel del aktiviteter på helgerna samt en del resor genom skolan och träningen. Numera består min vardag av mitt jobb (försäljare) och vid sidan av mina vänner, familj och aktiviteter när jag väl hinner. Mitt jobb tar upp i princip hela mitt liv för tillfället haha. Har tidigare bloggat på andra portaler men tänkte nu testa Nouw som jag har hört mycket bra om, och ska försöka vara så aktiv som möjligt. Mer tänker jag inte berätta om mig själv då tanken är att ni ska få se vem jag är i bloggen istället. Kram på er!


Likes

Comments