Igår blev det inget bloggande då det va full fokus på husvagnen! Den ska renoveras fram i vagnen, målas om i hela vagnen, få nya kuddar, lampa, inredning osv.

Jag började med att grunda igår, kom typ halva husvagnen. Robin slet ut framsidan av vagnen och reglade upp nytt.

Hann inte ta så mycket bilder, men här kommer några! Mer kommer det komma under tiden😅😃✌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Plocka av äppelträd och förvara äpplen tills jag orkar göra något med dem! Nu ska jag klippa gräsmattan, 4300kvm, någon som vill byta?😂

Likes

Comments

Elliot är så kul, varje morgon ska han ta på sig sina skor och traska runt med här inne. Han fick nys stövlar här om dagen, så det va ju självklart dem som skulle på nu! Det bästa med stövlarna är att han får på dem helt själv😍🙌🏼

Tigerstövlar, pyjamas och ktm-napp😂😍

Har era barn nå roliga saker dem ofta gör?😃

Likes

Comments

Mina bebisblommor har fått bebisar😍

Fick några små sticklingar av växten elefantöra för ca 1 år sedan, planterade om dem och gav dem massa kärlek! Jag har aldrig haft gröna fingrar, men när det blev att jag fick dem att växa från att dem va små "bebisar" så blev det roligare på något vis!

Och nu har mina små elefantöron-plantor fått massor med sticklingar, så snart får jag plantera om dem också😍🙏🏼👏🏼

Likes

Comments

Godmorgon🌸

Igår köpte jag ett glutenfritt rostbröd på Ica maxi, blev väldigt förvånad över hur gott det va! Jag har dragit mig från att testa, då det är så otroligt dyrt med glutenfria produkter... Men jag är mycket nöjd!

Ikväll blir det jobb.. Sen imorgon är jag äntligen ledig! Dock jobbar jag hela söndagen, tog på mig ett extrapass.. känner att jag ångrar det nu, hade verkligen behövt vara ledig en hel helg!

Hur jobbar ni i helgen då? Kramis🌸

Likes

Comments

Min käraste ville pigga upp mig idag med en överraskning. Han hade fixat barnvakt så att vi kunde gå till Country Burger och äta middag bara vi två❤️ Maten var otroligt god🙏🏼 och man kunde välja glutenfritt bröd (som även va supergott)👏🏼 Stor tummen upp!

Han är fantastisk, alltid gör han allt för att jag ska må bättre, min älskade Robin❤️

Likes

Comments

Nu ikväll håller vi till på crossbanan. Pappan ska köra och så är det ungdomskörning idag, så dem äldre får visa och lära dem yngre. Så kul att se dem yngre köra😃 Roligt också för Robin och dem andra att få vida de yngre hur det ska gå till😉

Jag, Elliot och Sara (granntjejen) sitter bak i bilen och fikar och kollar på. Pappa Robin, grannfar Togga och grannen Karl-Emil kör för fulla muggar!✌🏼

Så svårt att få bra bilder på dem idag, kan inte gå in på banan (som jag brukar) när de är så många som kör.

Likes

Comments

Igår gjorde jag ett ankelsmycke. Jag har massvis med pärlor och tråd hemma, då jag tidigare gjorde makraméarmband samt nyckelringar och sålde på marknader mm. Men jag tröttnade..

Igår fick jag lust att ta fram sakerna igen och pyssla lite smått! Gjorde inge makramé, men knöt ihop ett enkelt och fint ankelsmycke.

Ha en fin dag kära ni🌸

Likes

Comments

Dagens middag; Jordnötsbiffar med champinjonsås och ugnspotatis. Det blev himla gott och rätten är både vegetarisk och glutenfri 🙌🏼🙏🏼

Jordnötsbiffarna är köpta på Ica maxi. Såsen gjorde jag på burkchampinjoner, grädde, cream freish, grönsaksbuljong och kryddor. Very simple.

Jag går sällan efter recept, utan jag improviserar med det som finns i skafferi och kylskåp. Gott blev det då i alla fall!

Likes

Comments