Vad ska man göra ifall man inte kan säga ut orden? Jag är inte stum, jag är inte dum. Men orden vill inte komma ut ur min mun som jag verkligen vill säga.

Jag fyller nu iår 20 och mår bara dåligt. Jag tar studenten om mindre än en månad men känner mej fortfarande som ett barn. Jag har bott i samma hus hela livet, I en byhåla jag inte kommer att nämna. Jag har verkligen en "Svensson" familj. En mor, en far, en bror, en hund och en katt. Samt en husbil vi är inte rika eller fattiga utan lever på gränsen.

Min mor vet jag inte ibland ifall hon ser mej som en dotter eller en person som tar bara hand om henne om dagarna. Varje morgon kl 8 ska hon ha sitt kaffe. samt att när hon går på toaletten så ska man bädda hennes säng. Hunden ska ta hands om samt att man själv ska göra sig iårnding för att åka till skolan som ligger 6 mil bort.

Sedan eftersom det är sista skolåret så jobbas det hårt för dom betygen jag vill ha. Samt att jag vill hålla det sociala livet jag har via dom jag känner online. men när man tror man får en lugn stund så ropar dom på mej för att dom behöver hjälp med någonting. Men aldrig ropar dom på min bror.

Ibland så undrar jag verkligen vad mina föräldrar tänker om mej utöver hur dom agerar. Min mor och far gör en massa saker med min bror, Åker på mässor. Kollar på fotbolls matcher planerar såna saker samt hjälper honnom. medans med mej så försöker jag klara mej själv. Och när jag frågar "Orkar inte just nu mamma mår dåligt." "Vi har inte tid. Din moster fyller år" Eller något annat. Men när jag sitter på mitt rum och hör dom skratta eller planerar så gör det väldigt ont i mig samtidigt som att jag känner mej bort glömd.

Likes

Comments