Nu är det dags att vända det här. De senaste dagarna har minst sagt varit tuffa efter att min morfar gick bort. Men jag ser det nu ifrån den ljusa sidan. Att cancern skulle ta över ytterligare en person jag älskar är vidrigt.. Men att veta att han fick fara till himlen till mina andra änglar gör det bättre. Jag har insett vilka underbara människor jag har omkring mig. Jag är evigt tacksam över allas stöd och minst sagt tacksam över att Jonas orkat ligga bredvid mig i sängen dessa dagar..

Imorgon är det julafton. Ingenting blev som planerat men det är okej! För idag blir det uppesittarkväll med mina fina vänner och imorgon får jag äntligen hålla om världens finaste mamma ♡

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag.. Idag är dagen då jag inser att jag inte kommer att få fira den där sista julen med dig. Dagen då jag inser att vi aldrig hann fram till sjukhuset i tid..

Min älskade morfar led av cancer under en längre period.. Och i morse kring klockan fyra flög hans själ vidare till himlen.
Sov gott älskade morfar

Likes

Comments

Detta är våra standard nätter. Slingrandes som två ormar i sängen som inte kan ligga still.

Sitter på utbildning nu med "morgongrus" i ögonen. Tröttare än någonsin då jag absolut inte är en morgonmänniska. Hjärnan är helt slutpumpad efter några intensiva veckor. Men snart är man på banan igen och är en fri själ varannan helg. Puss

Likes

Comments

Ännu en söndag är kommen. Jag landade precis i sängen igen bredvid min kärlek efter lite jobb. Som många av er vet så arbetar jag även som kontaktperson åt soc. Och idag åkte vi i vanlig ordning ut till hennes sköthäst för att rida lite. Avskyr kylan till den grad att jag blir förbannad så det var väl ingen höjdare.

Gårdagens arbete slutade med en repa på krogen innan läggdags. Eftersom att jag var nykter i vanlig ordning så mår jag prima idag. Men J ligger i sängen och är helt trasig. Så nu ska det överraskas med "frukost".

Likes

Comments

Står på jobbet och det känns som att jag är här helt i onödan. Det är extremt lugnt och väldigt få gäster.

Så det lutar åt tidig hemgång för mig ikväll.
Detta är det bästa med lördagar

Likes

Comments

Gårdagen var rent ut sagt katastrof. Var på utbildning hela dagen och mådde pyton. Det resulterade i att jag sjukskrev mig från mitt pass på skybar..

Spenderade kvällen i sängen hela kvällen. Bella dök upp och piggade upp mig några timmar och sedan var det sängdags.

Likförbannat bestämmer sig grabbarna för att ha efterfest i lägenheten vilket har resulterat i att jag inte sovit en blund. Jag har alltså dygnat och jobbat 10.00-23.00! Hur i hela helvete ska detta gå?

Likes

Comments