Hej! Senast ja skrev skulle vi ju äta brunch med Linda så här kommer en bild på det, så gott!!

Förra veckan hade Linda sin penkkisdag, tiden går så snabbt, tre år sen jag hade min egen?! Jag och pappa sprang fram och tillbaka i stan och till slut fick vi se henne ordentligt!

Det här är från en kväll förra veckoslutet tror jag, när jag och M hade ätit på hesburger efter mitt jobb och inte hade lust på middag. Hade en likadan skål här hemma igår efter en powerwalk till makuuni, måste äta lösgodis minst en gång i veckan nuförtiden..

På lördagen var jag i Dragsvik med mamma och pappa för att hälsa på Oskar och se när de svor eden (minns inte vad den heter..). Det var festligt och också roligt att se var min lillebror ska spendera de kommande nio månaderna! På kvällen blev det fest, hade det jätte roligt men blev plötsligt helt dödstrött så då gick jag hem och sov. På söndagen var jag med M och gjorde ingenting, bara sov och åt, älskar sådana dagar!

Nu måndag och ny vecka! Hörs snart igen:-)

Likes

Comments

Den här frukosten åt jag på söndagen efter att jag hade varit och tränat(!!). Gick på en timmes barrepass, just passligt tungt och så roligt att leka ballerina! Sedan hade jag kvällstur på jobbet och när jag kom hem var M hos mig och hade lagat middag!!<3

Så här har utsikten från mitt fönster sett ut i några dagar nu, alltså blå himmel och sol!! Känns så vårigt och det är ljust ända till klockan fem i alla fall!

Om man går till havet fyra tiden efter att det har varit fint väder ser det ut så här!! Det gjorde vi med Mattis igår under vår promenad som annars inte var så skön för hade satt på mig ett par leggings och det var -10 grader och blåste 10 m/s :-).

Igår på kvällen skulle jag laga vietnamesiska vårrullar åt mig och M men vi gick till två olika butiker för att få rispapper men det fanns inte i någondera?! Så vi åt ingredienserna men utan pappret, ändå jätte gott!

Idag har jag ingen skola så ska äta brunch med Linda snart och sedan blir det träning med Mattis!! Ha en bra onsdag!

Likes

Comments

På torsdag träffade jag en kompis för lunch uppe i kampen, det var första gången jag var där efter att alla restauranger kommit dit, såå många bra ställen på en plats! Vi åt på date+kale, jag tog en pesto bowl med massa nyttiga saker och till efterrätt delade vi på bananbrödet som syns på bilden ovan, så gott!!

Gick dit på nytt med M på fredagen och då åt vi vegetariska hamburgare på Story, också jätte bra!

På fredagkväll var vi hos mig med Mattis och åt nachos med egengjord guacamole!

Idag blir det kvällstur på jobbet, ganska tråkigt men kan inte hjälpas! Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Hej!! Ovan ser ni min frukost från igår, en chiapudding med smoothie, chiasmoothie? Jag vet inte men det blev ganska fint i min mugg som jag fått av min kära syster,en riktig inspobild!! Igår var det skola och jobb som gällde, en riktigt tråkig dag, men blev bättre när jag fick se M på kvällen efter en paus(1 dag..?)!!

På tisdag (eller onsdag, har fått så svårt att hålla reda på dagarna, vet ej varför) gick vi till nya favorit sushistället med Linda igen! Det heter alltså Luckiefun's restaurant och finns på Eriksgatan.

Idag har jag ingen skola så det blir en hemmadag, sköönt! Älskar torsdagar, känns nästan som veckoslut men man har ändå hela veckoslutet framför sig!!

Ps. Så här ser vädret ut idag och har säkert sett ut i minst två veckor... Men måste komma ihåg det om man känner sig lite trött eller nere, det är ju inte meningen att vi ska leva utan sol!!!

Likes

Comments

Hade ett riktigt mysigt veckoslut, så skönt att inte ha jobb! Måndagen började lungt, hade ingen skola och på kvällen höll jag mina gympatimmar. Fick mycket bra feedback, känns som att grupperna börjar tycka om mig ens lite nu.. Gjorde själv med båda timmarna och det känns verkligen idag... Har också faktiskt fått lust att börja träna mera själv, har bokat några timmar den här veckan så ska försöka ta mig iväg på dem!

Idag ska jag till skolan en stund och på kvällen blir det jobb! Glöm inte att följa min och Matildas instagram med maaassor matinspo!! @twogirls_eating ;)

Likes

Comments

Detta åt jag till frukost denna lördag! Älskar att laga frukost, önskar att jag var lika ivrig på att laga annan mat förstår inte hur det kan vara så tråkigt. Idag sov jag ut för första gången på länge, så skönt! Sedan har jag bara varit hemma, tvättat byk, bytt lakan osv. Skönt att få sådant gjort och inte ha ett enda måste på en dag.

Igår åt vi på Sandro med M, jag åt hamburgaren med rotfruktschips och M något med höna, riktigt gott!

Nu börjar det dock kännas dåligt att jag inte varit ute idag och klockan närmar sig fem.. Så ska börja ta mig mot Esbo för att spendera kvällen hemma hos mamma, mys!

Likes

Comments

På onsdagen efter skolan blev det sushi med Linda! Vi provade en ny plats och det var nog en av de fräschaste sushibufférna någonsin och hade alla mina favoriter! Minns inte vad platsen heter kanske man kan klura ut det från servetten om man har tid!

Läste på tent efter sushin och på kvällen blev det tortillapizza med Mattis! Så lätt att laga och såå gott. Vi planera bla sommaren, kanske lite tidigt men vad gör det, kan inte vänta på vår och sommar!

På torsdagen var det skolsaker som gällde hela dagen och kvällen också men hann träffa Amy i några timmar där emellan! Har int sett henne på så länge så vi hade massor att tala om. Nästa vecka far hon iväg igen men ska nog se till att fara och hälsa på henne, senast på sommaren!

Idag blir det ännu lite läsning och sedan tent! På kvällen ut och äta med M, så skönt med fredag och veckoslut!!

Likes

Comments

Hej! Hade sett fram emot att börja en ny vecka som frisk men så blev det inte alls.. Bilden ovan är en smoothie som M hämtade åt mig på måndag morgon med riktigt passande text!

På tisdagen mådde jag dock lite bättre så gick en promenad med pappa som paus från skolarbetet, det var så fint väder! Kändes nästan som vår, orkar inte vänta på att våren kommer påriktigt!.!.

Idag känner jag mig bra! Är så glad och taggad på resten av veckan, t.o.m skolan, det ända som fattas i mitt liv nu är träningen.. HUR ska man börja med den igen?!

Likes

Comments

Mot slutet av veckan började jag må väldigt dåligt igen (fast läkaren sa att jag är frisk nu, så typiskt..) och har inte gjort så mycket i alla fall vad jag minns? Varit i skolan och jobbat tror jag och bl.a. ätit mellanmålet ovanför. På lördag skulle det bli party men nej måste bara gå hem och sova efter jobbet pga av att mådde så dåligt.

Detta lagade jag och M förra veckoslutet och det var SÅ gott men sedan åt jag rester av det i typ tre dagar och nu mår jag illa bara jag tänker på det, haha..

Idag träffade jag pappa och Oskar snabbt före jobbet, det var roligt för sen far han tillbaka till armén igen! Nu lite jobb ännu och sen ta bara att ta det lungt med M på kvällen, sköönt!

Likes

Comments

Bor ju bredvid cafét Kuuma så det har blivit lite kaffe  därifrån då och då, har dock länge velat prova deras fukost så det gjorde vi med Linda igår! Det var jätte gott och överraskande mättande också men 15 euro för en frukost är nog inget jag kommer att ta som vana.. Men riktigt mysig början på dagen var det! Idag blir det skola hela dagen och så rakt till jobbet därifrån!

Likes

Comments