Giljans Chaya Rose , Giljans Fiorella

Igår var jag på km i Nossebro som shetlandväst hadde, med Chaya och Fiorella. Jag tävlade i handlerklassen, tömkörd precisition och riden precisition och vann alla klasserna!🐴😁🏆 Jag vann rosetter och segrartäcken. Vi ställde också ut båda hästarna. Det gick ganska så bra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Giljans Chaya Rose

Detta är Chaya. Hon är född 2009. Hon är en Shetlandsponny som gillar att vara i hagen, när man grejar med henne och att bli tömkörd. Hon är 1 m i mankhöjd och min andra shettis. Vi ställer också ut henne. Hon kan tycka att bettet är lite konstigt att ha i munnen men hon är duktig och har lärt sig mycket under det året hon har varit hos oss.

Likes

Comments

Giljans Fiorella

Detta är Fiorella. Hon är född 2012. Hon är en Shetlandsponny som gillar hoppning och dressyr men framförallt att vara ute i skogen. Hon är 1,05 cm i mankhöjd och min första shettis. Hon kan bli lite lat på hoppbanorna men hon är världens finaste med små barn på ryggen.

Likes

Comments

Skogmyrens Indra

Detta är Indra. Hon är född 2004. Hon är ett gotlandsuss som älskar att hoppa. Hon är pigg och glad och väldigt framåt. Hon är 1,26 cm i mankhöjd och min första ponny. Hon har mycket energi och hon kan bli väldigt stark på hoppbanorna.

Likes

Comments