God morgon!
Snart beger jag mig till gymmet och kör ett benpass. Jag kan inte säga att jag är taggad på det men det ska bli skönt. Vad händer för er ikväll?

Likes

Comments

God kväll. Äntligen är det lov och det innebär Felicia tid och gymmet. Egentligen fick jag lov igår men de ringde mig på jobbet på kvällen igår och bad mig jobba, klart jag ställer upp men hade ju hellre sovit! Men det var roligt ändå, alla var på superbra humör och det blev mycket trams.
Efter jobbet så åkte jag på möte och sen var jag med Felicia på stan. Hon har tjatat länge på att jag ska köpa kläder så det gjorde jag idag. Hon fick mig till och med att köpa en t-shirt vilket jag inte använt frivilligt på nästan 3 år. Det är bra gjort.
När vi var klar på stan så åkte vi hem till henne och då gjorde jag ett sent april skämt. Jag hade köpt ett jättelitet påsk ägg, fyllt den med 2 godisar och en lapp, berättar vad det stod snart. På jobbet så tog jag fram påskägget och lindade in det i flera lager plastfolie, tejpade det och avslutade sedan med ett lager folie och mer tejp. Hon kämpade i nästan 5 minuter för att få upp den och när hon väl gjorde det så såg hon ett tomt påskägg. Men hon fick ut något av det ändå, jag tänkte att jag kunde vara snäll efter pranket. På lappen som fanns i ägget så stod det "titta i min väska". I väsken låg ett stooort påskägg fyllt med godis, tuggummi, kakor och akrylfärg (hon är nämligen riktigt duktig på att måla). Det låg också 1 liter energidryck, en ask med jordgubbar och en palett där. Hon såg ut att bli väldigt glad så jag blev nöjd med pranket och sen presenten. Kändes som att jag lyckades!
Imorgon så ska jag bjuda hon och hennes familj på mat. Felicia har beställt min bacon inlindade kyckling så jag ska bjuda dem på det. Hennes mamma är dock vegetarian så jag ska försöka göra något liknande med quorn filé.

Likes

Comments

Tjena!
Jag har äntligen varit och gymmat efter en break på typ 3 veckor. Sjukaste pumpen jag någonsin haft! Jag körde helkropps pass, förutom ben vilket jag ska köra imorgonbitti. Jag har saknat att känna metallen mellan handflatorna och jag har saknat att känna det här pumpet. Mest av allt har jag saknat den oerhört sköna tränings värken!
Jag körde mycket superset och dropset idag för att verkligen pumpa upp musklerna ordentligt. Vi ses igen snart gymmet❤
(Sorry för dålig bild, var skakig)

Likes

Comments

Det bästa jag har en jobbig dag som denna är toan. Bästa stället att ta en paus på!

Likes

Comments

Det har varit en lika seg söndag som vanligt, jag har legat i sängen, städat och spelat spel. En typisk söndag. Just nu ligger jag och tittar på Adventure time och dricker Loka. Älskar den serien, så jävla underbar! Den är nästan bättre än The walking dead, men bara nästan.
Imorgon eller på tisdag så ska jag pierca mig. Jag hoppas verkligen det blir imorgon men vi ser väl!
Jag ska snart duscha, jag ska bara vänta tills Felicia ringer.
Ha det!

Likes

Comments

God kväll.
Har haft en underbar kväll med hjärtat. Blir alltid så glad av henne!

Likes

Comments

God morgon.
Jag ligger just nu i min säng och ser på 8 mile. Jag har varit vaken sen 8 även fast jag var helt slut igår. Så får jag sova? I don't think so...
Jag har iallafall en fin kväll framför mig med min älskling, så det är jag glad över!


Likes

Comments

Tjena!
Förlåt att jag inte har bloggat. Jag har varit jätteupptagen. Jag har jobbat över exakt varje dag och kännt att jag bara behöver sova, vilket jag borde göra nu också men jag ids inte haha. Väntar på att min älskling ska ringa så att jag kan få lite styrka!
Idag har varit en extremt hetsig dag. Jag började jobba klockan 8 och slutade klockan 15.20, jag for hem och duschade och sen åkte jag direkt iväg till Ghandi och jobbade igen. Jag har bara haft någon enstaka lugn stund idag och det var mina toabesök haha! Så jag måste säga att jag är gaaaanska så less nu.
Imorgon så ska jag gå på stan med Felicia och kolla in den nyöppnade delen av Utopia och sen åker vi hem till henne och kramas lite. Ser framemot ännu en underbar dag med henne. Hon är så fin.
Nu ska jag ta och sätta mig och bajsa pch vänta tills hon ringer.
Ha det!

Likes

Comments