För att jag, lillan och Anton skall vara säkra på vår promenad så har jag på oss en reflexjacka och Anton har ett reflexhundtäcke... man skall vara noga med trafiksäkerheten ❤

Jag kände mig som den snötäckta varianten av en dränkt katt. Det snöade gigantiska flingor som var riktigt blöta.

Trygg i värmen igen ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag är den sista dagen på vecka 29... imorgon går jag in i en ny vecka. Stundvis har jag fortfarande svårt att fatta att jag snart går hem på gravidpenning. Det skall bli skönt att komma ifrån stressen och kunna fokusera på det stora som jag har framför mig. Jag måste börja iordningställa mitt hem för lillans ankomst. 

Stundvis oroar jag mig för att mina händer inte skall bli bra efter förlossningen heller, stundvis så oroar jag mig för hur jag skall bli som mamma. Jag vill vara mamman med stort tålamod men som alltid stärker mitt barn, får henne att känna sig oumbärligt älskad.

Jag längtar så efter att bli mamma och är inte orolig för förlossningen ännu.

Likes

Comments

Från julfesten ❤ jag är galet dålig på att ta bilder när det är festligheter och det märktes även igår. Vi hade vår årliga Damkamp som mitt lag vann även iår 😍

En stor del av kampen var sådant jag inte ville delta i utan hejade på mest. Det var ganska mycket midsommarlekar vilket både innebär tempo och ansträngning. Exempelvis hoppa säck är inte aktuellt för mig och lillan.

Jag vet att socker är dumt men lite igår är ju inte hela världen.

Likes

Comments

​Det är svårt att inse att man har en liten som utvecklas inom min mage, en liten bebis som växer till sig dag för dag. 

Jag känner av muskelfästena i sidorna, dem klagar så fort jag försöker mig på att lyfta för tunga objekt eller köra för hårt. Det är frustrerande att inte kunna bete mig som vanligt, jag önskar min kropp var starkare. 

Jag skall köra söderut senare idag... jag hoppas att denna resan blir positiv. Det finns en viss oro inom mig, jag kommer inte att tala om den här men det gör inte att den är mindre oroväckande. 

Anton klagar på mig för att vi inte gått ut ännu idag, så det är verkligen dags för mig att lämna sängen och min självömkan.


Likes

Comments

🦄Rutinultraljud🦄

Där är min lilla bebis, barnmorskan höll med mig om att det troligen är en liten prinsessa som gömmer sig... men man vet ju aldrig säkert. Min lilla vårskatt ❤

Likes

Comments

Jag inser att jag aldrig skrivit ut det här... men jag är gravid och är beräknad till 1/3 -18.

Det hela med att vara gravid är underbart men frustrerande. Jag blir så sur för alla saker som funkar sämre i min kropp... för att behöva vara en sån där gnällig typ på jobbet som inte kan utföra alla arbetsuppgifter. Men mitt lilla mirakel som busar runt i min mage är ju helt klart värd allt.

Jag är med i en grupp på Facebook, vi är alla beräknade till Mars men sen får man ju se hur många av oss som prickar rätt 😍.
Jag blir stundvis avundsjuk på alla som har så vackra gravidmagar... jag ser mest bara tjock ut... om man inte känner mig så tror man nog inte att jag är gravid utan bara en gottegris.

Jag önskar jag kunde ta vackra gravidbilder 😢😍

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag skall tackla livet för tillfället och mycket av min tid och energi går till oro.

Imorgon skall jag till vårdcentralen, jag skall dit för att kolla mina njurar... hur mycket kontrollerat det blir imorgon vet jag inte riktigt men förhoppningsvis så kan det göras något åt den smärta som jag upplever dagligen för tillfället. Jag har ju gått på 3 antibiotikakurer och känner mig fortfarande inte bra, dock är fördelen att infektionen verkar vara ute ur min kropp, nu är frågan bara vad som spökar mer.

För tillfället är jag trött på mig själv och vet inte riktigt hur jag skall ta mig ur denna fas, det känns som om jag kämpar i kvicksand men ständigt bara sjunker djupare ner. Jag vet att jag har ett hyfsat stort kontaktnät som skulle ställa upp om jag bad om det, samtidigt så är jag för feg för att fråga då en fråga också kan få ett negativt svar. Min skalle är inte alls min vän för tillfället och jag andas lugnt för att hålla mina tankar stilla eller åtminstone i shack. 

Jag vill bli frisk så att jag bara kan njuta utav detta.

Likes

Comments

En klar fördel med att inte ha en enda följare är att jag snart kommer kunna skriva ut min största hemlighet (som några få redan vet om). Jag ser fram emot att våga skriva om det om det kommer bli en hel massa tankar om detta.

Framför mig väntar en lång svår tid och jag kommer få kämpa både med mitt hjärta och min hjärna... allra mest med mitt liv i allmänhet. Jag ser fram emot denna kamp, men bävar också för ensamheten i det hela. Jag har dock massa stöd tror jag, det gäller bara att lära sig att se sig om efter det.

Tack för att jag fick lätta mitt hjärta en sväng.

Likes

Comments