View tracker

Jag älskar att dansa, detta klippet påminner mig även om det faktum att jag faktiskt håller på att utveckla mig.

Jag tar ett till steg för att en dag bli en bra dansare, jag tränar en gång i veckan 90 min men sen socialdansar jag desto mer upptill. För mig handlar det inte om att vinna några tävlingar utan det handlar om att lära mig mer och därmed njuta mer av allt jag kan klara av.

Senast på träningen så åkte jag hem frustrerad, enbart över min egen oförmåga att sätta den där kära spinnen som jag så gärna vill fixa. Men en dag skall den sitta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag var uttråkad igår... eller snarare jag blev inspirerad. Jag tycker inte om att bära mycket smink men när det liksom blir något helt annat än det vanliga så är det lite kul.

Jag såg en bild som jag ville härma lite... dock skippade jag neutrala läppar och la till röd färg under de svarta linjerna.

Likes

Comments

View tracker

På lördag så skall jag gå min första riktiga kurs i fox, det är en kurs uppe i Gbg och hålls av Harald Stribén... jag har förut fått dansa med honom och han har känslan.

Den där känslan där man bara får sväva runt på dansgolvet... den är otrolig. Harald får aldrig mig att känna mig klumpig... han får mig att röra min kropp som jag inte visste att jag kunde, nu skall jag äntligen få gå kurs för denna man. Längtar!

Likes

Comments

Jag grundar den mesta lycka jag har i mitt liv på att jag får dansa. Dans är inte enbart en motionsform för mig, det är min livskraft.

Ikväll blir det dans och jag hoppas på att det kommer bli en riktigt trevlig kväll... men som alltid när det gäller pardans så är jag inte enbart beroende av mig själv utan även den som jag dansar med för stunden. Jag försöker vara en kul och trevlig partner när någon dansar med mig, men det är inte lätt alltid - vi ger och vi tar.

Likes

Comments

Man kan ju tycka att det passar sig med en presentation... men jag vet inte vad jag skall säga så jag visar hur det ser ut kring mig istället.

Likes

Comments

Jag var där i lördags med mamma och mormor (det var då denna bild togs)
Pappa skulle åka dit idag så jag följde med. Hade ju inget bättre för mig och vädret var strålande!

Likes

Comments

Jag har svårt för det hela... jag vet inte hur jag skall hantera mig själv för jag undviker allting just nu. Jag känner inte mig som mig själv och jag vet knappt vad jag tänker om något. Jag orkar inte med relaiteten för tillfället.

Likes

Comments

40 klasar bondsyrén

1,5 liter vatten

1,5 kilo strösocker

5 citroner (ekologiska)

1 påse (30 gram) citronsyra

ev en droppe blå karamellfärg alt några krossade blåbär eller björnbär – om du vill ha mer lila än ljusrosa färg på saften.

Gör så här:

Skaka och skölj av blomklasarna. Klipp bort stjälkar/skaft (som ger bitter smak).

Koka upp vatten och socker till ett sockerlag, ca 10 minuter. Tillsätt citronsyran på slutet.

Varva blommor och tunt skurna citronskivor i en skål. Häll över den heta lagen.

Lägg en tallrik överst som trycker ner. Ställ skålen i kylen i 4-5 dygn.

Sila upp saften genom silduk. Pressa gärna lite extra saft ur citronskivorna!

Saften blir ljust rosa – vill du ha lite mer lila saft så tillsätt ett par små droppar blå karamellfärg, alternativt några mosade blåbär.

Häll över i rena flaskor och njut!

Tips: Saften går bra att frysa – och fryser du den kan du utesluta citronsyran och minska på sockermängden (det är detta som gör att saften får längre hållbarhet).

Du kan också göra sorbet, eller gelé, på den färdiga saften.

Likes

Comments

Jag sparar denna till senare... skall verkligen gå igenom punkt för punkt med mig själv.

Likes

Comments

 Vissa dagar önskar jag bara att alla dansare skrattade lika gott åt detta klipp som jag... att alla kunde se alla moment i dansen med samma glädje som man finner i detta fåniga klipp.

Likes

Comments