Jag vet inte hur jag skall tackla livet för tillfället och mycket av min tid och energi går till oro.

Imorgon skall jag till vårdcentralen, jag skall dit för att kolla mina njurar... hur mycket kontrollerat det blir imorgon vet jag inte riktigt men förhoppningsvis så kan det göras något åt den smärta som jag upplever dagligen för tillfället. Jag har ju gått på 3 antibiotikakurer och känner mig fortfarande inte bra, dock är fördelen att infektionen verkar vara ute ur min kropp, nu är frågan bara vad som spökar mer.

För tillfället är jag trött på mig själv och vet inte riktigt hur jag skall ta mig ur denna fas, det känns som om jag kämpar i kvicksand men ständigt bara sjunker djupare ner. Jag vet att jag har ett hyfsat stort kontaktnät som skulle ställa upp om jag bad om det, samtidigt så är jag för feg för att fråga då en fråga också kan få ett negativt svar. Min skalle är inte alls min vän för tillfället och jag andas lugnt för att hålla mina tankar stilla eller åtminstone i shack. 

Jag vill bli frisk så att jag bara kan njuta utav detta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En klar fördel med att inte ha en enda följare är att jag snart kommer kunna skriva ut min största hemlighet (som några få redan vet om). Jag ser fram emot att våga skriva om det om det kommer bli en hel massa tankar om detta.

Framför mig väntar en lång svår tid och jag kommer få kämpa både med mitt hjärta och min hjärna... allra mest med mitt liv i allmänhet. Jag ser fram emot denna kamp, men bävar också för ensamheten i det hela. Jag har dock massa stöd tror jag, det gäller bara att lära sig att se sig om efter det.

Tack för att jag fick lätta mitt hjärta en sväng.

Likes

Comments

Jag stekte köttbullar inatt... ställa sig 01:30 och börja steka köttbullar är knasigt men det är ju jag i ett nötskal.

Nåväl, det som lockade mig att skriva var inte det utan mina tankar flög iväg medan jag stod där. Jag var hos min mormor i förrgår, hon skulle också steka köttbullar men däremot på 2 kg köttfärs (hej jag gjorde på 700 gram). Mormor tyckte att hon var klen som var tvungen att ta paus i stekningen för att orken inte räckte hela vägen.

Något min mormor inte ser är allt hon klarar av, hur otrolig hon är... hon är 86 år gammal, alltså 60 år äldre än mig, men ändå så lagar hon maten från grunden. Personer i min ålder köper halvfabrikat för dem inte orkar... men min mormor skäms för att hon pausar i sitt arbete. Hon skulle nog skämmas om hon insåg hur bekväma folk är idag... hur lata vi alla har blivit.

Mina köttbullar är inte perfekta, dem är inte runda så dem rullar av tallriken när man skall försöka äta dem, men ack vad dem är goda! Jag vill sända en tacksamhetstanke till min mor och mormor som lärt mig att laga mat, att se hur det egna faktiskt är lite godare, lite bättre än halvfabrikat. Tack för att ni lärt mig vara en husmor!

Likes

Comments

Jag älskar att dansa, detta klippet påminner mig även om det faktum att jag faktiskt håller på att utveckla mig.

Jag tar ett till steg för att en dag bli en bra dansare, jag tränar en gång i veckan 90 min men sen socialdansar jag desto mer upptill. För mig handlar det inte om att vinna några tävlingar utan det handlar om att lära mig mer och därmed njuta mer av allt jag kan klara av.

Senast på träningen så åkte jag hem frustrerad, enbart över min egen oförmåga att sätta den där kära spinnen som jag så gärna vill fixa. Men en dag skall den sitta!

Likes

Comments

Jag var uttråkad igår... eller snarare jag blev inspirerad. Jag tycker inte om att bära mycket smink men när det liksom blir något helt annat än det vanliga så är det lite kul.

Jag såg en bild som jag ville härma lite... dock skippade jag neutrala läppar och la till röd färg under de svarta linjerna.

Likes

Comments

På lördag så skall jag gå min första riktiga kurs i fox, det är en kurs uppe i Gbg och hålls av Harald Stribén... jag har förut fått dansa med honom och han har känslan.

Den där känslan där man bara får sväva runt på dansgolvet... den är otrolig. Harald får aldrig mig att känna mig klumpig... han får mig att röra min kropp som jag inte visste att jag kunde, nu skall jag äntligen få gå kurs för denna man. Längtar!

Likes

Comments

Jag grundar den mesta lycka jag har i mitt liv på att jag får dansa. Dans är inte enbart en motionsform för mig, det är min livskraft.

Ikväll blir det dans och jag hoppas på att det kommer bli en riktigt trevlig kväll... men som alltid när det gäller pardans så är jag inte enbart beroende av mig själv utan även den som jag dansar med för stunden. Jag försöker vara en kul och trevlig partner när någon dansar med mig, men det är inte lätt alltid - vi ger och vi tar.

Likes

Comments

Man kan ju tycka att det passar sig med en presentation... men jag vet inte vad jag skall säga så jag visar hur det ser ut kring mig istället.

Likes

Comments