View tracker

Är det så tro att man ska återuppta att verkligen försöka skriva varje dag igen? Det är ett väldigt bra sätt att ventilera hjärnan på faktiskt. Dock är jag kanske inte den bästa på att ha nya ämnen. Jag har alltid varit en som skriver mycket i perioder. Dock dålig på att komma ihåg saker. Men vore ju faktiskt kul. Kanske tycker det är roligare än vad jag tror?
Ska man ta steget att bli offentlig? Eller ska man hålla sig mer anonym? Jag får helt enkelt ta och klura på den saken här under tiden jag släpper ut hästarna.
Ha det gott så kanske vi ses många gånger till? Vem vet?Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet rullar vidare men just idag är jag nog lite gladare än vad jag brukar vara normalt!
Idag ringde det från ett ställe som jag sökt jobb på och frågade om jag ville komma på en intervju med dom!? Här har jag gått och trott och tappat självförtroendet en del för att känslan av att man inte kan få något jobb med mina diagnoser... MEN se där vad fel man kan ha med vissa saker!
Kommer inte att vara på heltid men det är vägen till arbete igen iaf!
Sen med AF/WFY så är det även arbetsträning på gång om det inte blir något med intervjun i morgon.
Men jag hoppas och hoppas på att detta kan leda vidare till mer sen! Jag tror nånstans att denna typ av jobb som jag ska på intervju på om i morgon är den sortens jobb jag ska hållas med. Tror det kommer att ge mig mest i slutändan.
Ååå så glad jag är nu! Hoppas så innerligt på att det blir något nu så man kan komma igång med vardagslivet ordentligt. Få sina gamla rutiner igen. Nu försvinner dagarna bara och man får ingenting gjort känns det som.

​Ha en riktig kanondag där ute nu! 😍

Likes

Comments

View tracker

​Ju mer jag grejar och läser och funderar på allt vad blommor heter så blir jag bara lyckligare. 
Nu är flytten dessutom klar förutom sista städet som sker idag. Ska åka dit alldeles strax och skura över det sista. 

Ska bli så otroligt skönt att bara kunna släppa den bostaden sen. Nycklarna lämnas över till nästa person idag med. Så då är det ett avslutat kapitel i livet. 
Känner redan trots alla ljud från grannarna att jag trivs kanon i denna lilla lya vi har nu. Bara man får ordning på alla saker kommer detta bli kanon! 

Mina blommor har mycket mer plats att växa på nu och jag kan utöka mina växter i antalet med för nu har vi det där tredje rummet jag har saknat. Det kommer va som att kliva rakt in i en djungel här sen! Haha! 

Och som bilden säger, Love Yourself! 
Livet blir mycket enklare ju mer man älskar sig själv! 

Ha en bra dag nu ute i solen som stundtals visar sig här ibland. 

Likes

Comments

Nu sitter man här och har druckit upp morgonkaffet, laddar inför dagens att göra.
Hästledig är jag med annars hade det nog blivit lite körigt att hinna med att flytta nu under dagen och bjuda på mat för att sedan hinna upp till stallet och göra allt som ska göras där.
Tur man har snälla vänner i stallet som hjälper en med sånt när det är sådana här dagar 😊

Ja idag är det dags att packa in boendet i lastbil och bil för flytten. I natt kommer vi att sova första natten i nya lägenheten. Och sambon har ju som tur är snälla vänner som hjälper till att flytta! Ja jag har ju en som ska hjälpa mig idag och packa upp och fler kan vi nog inte vara. Då blir det nog lite rörigt om man skulle varit fler som packar upp i lägenheten.
När flytten är klar i stort sett idag så ska vi bjuda alla som är med och hjälper till på mat. Och för en gångs skull så ska ju faktiskt jag stå för att det bli mat på bordet idag. Hoppas det blir ätbart 😝

Dags att snurra igång nu så man hinner packa ihop allt innan bärhjälparna kommer 😄


Ha en fin dag där ute nu 💗

​Detta är när jag är på väg hem efter en riktig resa sommaren 2013 runt 05,00 på morgonen. Kommer inte ihåg tiden exakt men därikring så var solen på G upp över trädtopparna 😊

Likes

Comments

Ja fullt ös är det minsta man kan säga om denna dagen i alla fall!
Verkstad med ena bilen som tog en herrans tid och sen skynda sig iväg till möte som varade lite längre än jag räknat med. Meen ja hann ju med nästan allt jag tänkt mig och nu sitter man här och har precis fått i sig lite kvällsmat som egentligen kanske skulle ha intagits lite tidigare men stallet drog ut på tiden mer än väntat också! För ovanlighetens skull också 😝 Det händer ju aldrig menar ja! Eller joo typ varje kväll!

Men nu mätt i magen så går en diskmaskin och disk ligger i blöt. Måste ju få undan allt sånt så det är klart till flytten går av stapeln. Och det gör den på lördag så då blir ja stadsbo igen ;)

Hästen sköter sig som han ska med så det lutar att på söndag är det åter vanliga hagen för pållen efter 3 veckor i sjukhage efter ett olyckligt broddtramp på påskaftonskvällen av alla tillfällen med!
Veterinär kom ut och vi lyckades få dit 2 hyfsat bra stygn som satt sina 12 dagar och nu är det bara en sårskorpa kvar.
En sak är säker jag vill ju aldrig med spruta den hästen med efter dessa 6 dagar! Herre min jösse att han var tråkig att sticka! MEN det slipper ja nu som tur är ;)

Om man skulle ta och köra ett sista varv innan det är störtdyk ner i älskade kudden.
I morgon väntar en dag med fullt ös med så behöver nog dessa timmar att sova.

Ha det gott så ska ja släpa igång mig igen efter en mikropaus =)

​Min älskade pållemålle som äääntligen ska få flytta till sin alldeles egna hage med kompisen han har =)

  • 4 readers

Likes

Comments

Då är det en ny dag och jag mår myycket bättre än vad jag gjorde igår.
Igår var en riktigt skitdag som innebar att jag var sängliggandes för att förmodligen var mitt blodtryck så lågt att det ställde till min yrsel.
Idag var det inga bekymmer att ta sig upp och göra alla morgonbestyr så nu sitter vi här med kaffet i högsta hugg och väntar på att bli människa! =)​Som ni kanske märker har jag en förkärlek till just blommor? 
Naturen kan ge en många fina kort!

Ha en fin dag där ute i solen nu!

  • 2 readers

Likes

Comments

Ja vad gör man inte när huvudet snurrar så man nästan blir knäpp? Jo man provar på detta med blogg. Vi får se vad det blir av detta. Kan kanske bli som så att jag använder det som en öppen dagbok för att minnas saker bättre då jag har fruktansvärt dåligt minne.
Eller så kanske jag ska ha nån form av att lägga upp en bild och skriva om just den..

Jag vet såklart inte riktigt vad jag vill skriva men något vore ju kul =)​Just denna bild var en sen kväll som denna jag tog med mig min kamera ut och roade mig. Härliga blommor detta. Kommer dock ej ihåg vad det är för sorts blomma eller buske som jag fotade så den som vet får gärna tala om det för mig. 

Trevlig natt på er där ute =)

Likes

Comments