vad händer idag gott folk?

jag har då ingen aning.. jag kommer att vara själv hemma så det kommer att vara piss tråkigt. jag har bara en hundring så jag kan varken köpa knark, alkohol eller godis! nej jag skoja ta bort knarket. fast kan ju inte köpa det heller så ja skit samma hehe tyckte det passa in där i alla fall.
blir lite frustrerad över mig själv jag måste börja säga till lite om saker så att jag får fram mina ord är ju så himla oj sa jag fel nu blev dem arga, sura på mig?
GANSKA jobbigt att tänka så om och om igen... skit jobbigt faktiskt.

men nu ska jag inte vara bitter! Det är fredag och jag har migrän kan det inte bli bättre? Någon som kan ge mig lite tips om att vara ensam hemma och har riktigt tråkigt denna fredag`?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag började tänka på att jag har åldersnojja.. jag är bara 20 år och fyller snart 21 år vilket tar på mig... 
Jag går fortfarande gymnasiet och jag blir mindre och mindre bortskämd i hemmet, eftersom jag har ett extra jobb får jag inte lika mycket pengar av min pappa vilket gör mig sad. 
Men att jag fortfarande går i gymnasiet och är 21 år när jag tar studenten... MEN JAG HDE SVÅRT MED ATT VÄLJA INRIKTNING! 

Det är därför jag lovar, har inte gått IV eller hoppat av någon gång eller fått börja om ett år för att jag är dålig..
NEJ det är inte så!

Likes

Comments

jag vet att jag gör ett dåligt val just denne vecka innan jag ska in på lov MEN jag är borta för att jag pluggar på ett prov och visst nu kommer jag att ha massa tid att plugga om jag inte kommer imorgon.
Men jag ska vara hemma idag och plugga sönder för jag måste komma ikapp och jag kan arbeta med saker hemma nu när jag fått låna en dator av skolan. bara att jag inte vet vart min laddare är nu hehe

BRA DÄR ELLA!


Likes

Comments

Åh så mysigt jag har pluggat hela dagen och kollat på tv och myst med en kopp te till de, bara ta det i sin egna takt.
Egentligen borde det vara denna dag jag skulle fixa mina bryn med, att jag kom på det nu var väl en osis.
Just nu har jag en nyttig månad och det går galant! Min pappa misslyckades tyvärr så han återgår till sin vardag igen och det blir inte lite jobbigare för mig? Jo väldigt...
han kom hem med två glassbullar och delade inte med sig alls.. det är ju trots allt lilllördag ju. men måste säga till honom att han inte får ha sådana sötsaker hemma, han vet själv hur jobbigt det är för en annan som inte ska äta utan hålla sig till kanske te, kaffe, vindruvor och liknande.

INGEN GLASSBULLE TE MIG INTE!

Så jag sitter häruppe och dricker mitt te och äter mina vindruvor.
Så nu ska jag återgå till mitt spel, pussas.Likes

Comments

Vem är jag?
Jo jag är nog den tjejen som väntar på att någon ska säga hej. är gaaanska blyg av mig men har faktiskt inte alltid varit det. Jag har varit påflugen och aktiv med att prata med nya människor.
Men jag är inte blyg om jag vet att INGEN vet vem jag är, då kan jag i princip göra vad jag vill. Jag har lätt att tala med nya människor när jag ska sälja eller hjälpa.
Jag har haft mycket problem med att folk säger att jag inte ska vara så nöjd med mitt utseende för de kan skada andra eftersom jag gick runt och sa att jag var snygg i nästan varje spegel.
men jag vet inte är det okej?
Jag tycker att det är okej, under den tiden byggde jag upp min självkänsla och den vart mycket bättre ju mer jag sa så och jag vart nöjd över hur jag såg ut. Men att jag slutade med det gav mig ett dåligt självförtroende och en stor blygsamhet med att träffa och prata med nya människor som är i min omkrets. Jag gillar inte att nya människor jag lära känna mig för att jag har blivit skadad genom dem med.

jag önskar att jag bara kunde bli ''normal''

this is a kind of me

Likes

Comments

Ååh dags att komma med lite avskrivningar tror jag. 
Vad tycker man om att bli ignorerad? Jo ingen tycker om det och varför ska folk låtsas ha missat sms. samtal, snap och annat liknande? 
För att man vet ju om att denne faktiskt aldrig är utan sin mobil, men på något sätt har denne missat smset, samtalet eller snapen. Denne ser inte detta någon gång, troligtvis har denne nog ingen kontakt med omvärlden idag. Haha känner att detta är vanligt men sen så är ju detta så himla irriterande med. 
Detta inlägg är ingen påhopp mot någon vill bara skapa ett öppet öga för ignorans.


Likes

Comments

Träffade stumpan idag! Blev kaffe, ''godis'', te smörgåsar och massa prat:
Min stumpa har skaffat sig en liten katt, otrolig söt liten misse nästan så att man fick mer plats i väskan haha!
vad gjorde vi?
Jo du, jag fick mysa med missen mycket och sitta med honom medan köna damsög rummet och sen fick vi flytta på mig och missen och det tyckte han inte om sen fick jag inte se honom mer. haha kattungar asså..😌

Men målat mina nails med och druckit te och tjattrat med min köna, inge plugg blev det alls.. Men fick tvätta mitt avskyvärda feta hår hos henne, en sån snäll vän man har. Att få slippa skämmas sådär. Vi har inte gjort så hiimla otroligt mycket förutom med att snackat som vanligt och hittat mönstret haha! fattas dock ett mönster nu..
men nu blir det att ta i sig lite käk efter en lång och trevlig dag.Likes

Comments

Här har man glömt att blogga! Nej faktiskt inte har tänkt på det hela tiden men bara aldrig blivit av.
har haft en otroligt rolig helg, va ute på Strömpis ändå i fredags, men jag var nykter och jag vill inte den som klagar men jag tycker nog inte om folket i början på Strömpis.
I alla fall inte på dansgolvet för man får ju INTe vara ifred.. De står även bakom en och dansar och juckar mot en men så att man inte känner något av att de ens finns. Jag blir less på sådant, att man inte kan få vara ensam en gång. 
men måste tillägga att jag hade otrlogit roligt ändå! Jag kom in lite sent och dansade med tjejerna sen tyvärr behövde vi gå, men tur som de va att vi gick tidigt annars skulle vi aldrig kommit hem haha. 

Under lunchen i Lördags bjöd jag några vänner på lite kaffe och vi tjattra. Jag behövde även fixa mig under tiden för jag var bjuden på home party, jag gick inte därifrån tomhänt! haha Jag spenderade nästan hela kvällen där men sedan kom pappa och syrran för att hämta mig för vi skulle käka pizza. De hade varit i Örebro och tatuerat sig medans jag var på bravader.
Söndagen var inte så mycket att tala om händelserik söndag men nee.

igår var det skola och jag fick jobba igår ya de kändes bra med lite cash i plånboken! Sedan träffade jag två av mina vänner och vi åkte plastpåse haha! hade as roligt kan inte riktigt whoopi. Tyvärr fattas det en massa information men jag håller den till mig själv och med mina vänner! Ni skulle tycka att vi var världens roligaste människor om ni var med haha. Love life

Likes

Comments

Det var friluftdag idag och vi var på Boda Borg så himla roligt! men var tvungen att lämna det lite tidigare för att jag fick skjuts just då och att jag behövde åka hem för att fixa lite innan jobb.
Jobba på en fredag är ju as bra då passar man på att spara lite pengar då man kanske skulle ha slösat på kanske en utgång som jag skulle med på idag i Örebro med några vänner. Det skulle bli ost och kex, fixa oss tillsammans och det skulle vara massa alkohol på plats sedan iväg mot Örebro.  
Men tjäna pengar är ju något plus speciellt när man får pengarna innan man fyller år och till Stockholms resan som är planerad. ​Whoop whoop otroligt taggad här! 

Gjorde en helt under sak idag.. bam bam bam..... jag var utan smink haha ingen stor grej men brukar ändå ha mascara men not today.


Likes

Comments

Det blev en ny dag och en ny outfit, har aldrig på mig samma kläder två dagar i rad MEN ibland vill man det men då tänker man men då har jag den snygga outfiten en annan dag! haha roligt jag va nu
Mode och skönhet vad är det?
Det kan ju vara helt olika saker från kläder till beteende tycker jag. I alla fall skönheten genom ett bättre beteende och ett glatt leende blir du mycket vackrare. Så börja med le övningar en gång om dagen framför spegeln. Detta säger ju otroligt många andra men jag är en av dem som har använt mig av det.

Jag har ju faktiskt vägt 95 kg! och idag väger jag 65 kg och jag är helt enkelt nöjd med min kropp.
Jag var det innan jag gick ner för att när jag bestämde mig för att vara nöjd med det jag föddes med och då funkade det faktiskt att gå ner i vikt.

Jag önskar att jag hade några gamla bilder kvar för då skulle de komma upp men min far slängde iväg den gamla skruttiga datorn och då hängde alla mina bilder med och detta skedde ofrivilligt och det var ungefär 3 ÅR av mitt liv som fanns med i den skruttiga gamla datorn så ni kan ju själva veta hur man reagerade..

Oh oh kom på att jag nu har gett mig in på att skaffa mig lite orange hår! bokade en tid så den 27 mars ska jag ändra hårfärg! WOOW är så exalterad. Jag har redan rö/orange färg i håret nu men har alltid velat haft en mer orange hårfärg! så nu är det fixat och det är ju inför balen med så då ska jag bli riktigt vacker!

Likes

Comments