Back on track!
Mycket har hänt sedan sist! Många saker jag faktiskt inte vill ta upp här på bloggen av olika anledningar!
Livet rullar på, med både upp och nedgångar såklart. Bilden här under är på min (och min sambos) hund, Cindy. Som jag för övrigt inte berättat så mycket om! Hon är en blandras på schäfer och rottweiler och är ungefär 8,5 månad gammal! Hon föddes på samma datum som jag och min sambo blev tillsammans, förlovade oss och som även är mitt turnummer 14!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bloggen har helt enkelt lagts åt sidan. Nej jag har inte bloggtorka.

Men varje dag ägnar jag mig åt att försöka ändra mina tankebanor och utsätta mig för "mina rädslor".
Det är så sjukt svårt att acceptera att man inte kan göra allt man gjort förut. Nu är jag en bra bit på väg upp och jag är långt ifrån där jag en gång har varit MEN att exempelvis höra orden fest, kalas, köpcenter, arbete - det är svårt att beskriva, det liksom går en våg av ångest genom kroppen. Men varför kan inte jag vara " som alla andra"? Varför kan inte jag jobba 7-16 mån-fre? varför kan inte jag gå och shoppa en heldag? varför kan inte jag gå på alla kalas och fester som mina närstående gör? Det räcker med att veta att man ska sitta ner med exempelvis 5-6 personer och fika så blir jag ångestladdad. Det finns bara några personer som jag kan äta med och kan vara med utan att bli illamående, yr och få ont i magen. Jag gör framsteg, men jag önskar att det hade gått så mycket fortare än vad det egentligen gör.

Men vad strävar jag egentligen efter? Vill jag vara den jag en gång varit? svar: NEJ.

Jag strävar efter nya mål. Jag vill absolut inte festa varje helg, jag är inte i behov av alkohol. Jag kan ha kul ändå.
Det jag strävar är efter ETT LIV, EN HÄLSA OCH ETT BRA MÅENDE.

2016 har verkligen inte varit mitt år. MEN från att ha varit sängliggandes och endast gått upp för att göra snabbmakaroner eller nudlar till en helt annan inställning, så känns det som att 2017 är mitt år! Då ska det satsas fullt ut, målen är satta, nu kör vi!

Likes

Comments

Under hela mitt liv har jag haft dåligt självförtroende. Jag har aldrig tyckt att jag varit fin, gjort något bra osv. Jag tror det var hösten 2012 som jag och min närmsta vän bestämde oss för att, nu får det fan vara nog. Vi började motionera varje dag, vi båda rasade i vikt och vi kände att saker och ting faktisk blev roligare. Sommaren 2014 var min bästa sommar någonsin. Jag tränade som aldrig förr. En vanlig dag kunde se ut som såhär: 6km löpning, 3mil cykling och 60 min PW. Jag var faktiskt ganska vältränad. Jag hade långt blont hår, och mådde så bra. Men tyckte jag att jag var tjock, otränad och jag var absolut inte nöjd med mig själv. Samma sommar träffade jag även min sambo, vi hade jätteroligt.

Men sen hände något, jag blev "slapp", alla som kommer in i ett seriöst förhållande förstår nog vad jag menar. Motionen blev mindre och allt runt omkring blev bara meer och mer och tillslut för mycket....

Kommer fortsätta min berättelse en annan dag....

Bild från sommaren 2014

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med mycket men ändå känns det som att dagen varit lugn, kanske för jag inte utsatt min ångest för så mycket "faror".

TRE SAKER JAG GJORT BRA IDAG (FÖR ATT MOTBEVISA MIN ÅNGEST):

- Jag har träffat en del människor, nära och kära alltså men fortfarande varit social. Känns bra, för såklart vill jag kunna träffa folk i min närhet.

- Jag har ridet (och markarbetat) häst/hästarna, trots ösregn och blåst. Känns bra att fortfarande kunna ha "gnistan uppe" trots vädret.

- Jag ska strax ut på en promenad!

Likes

Comments

Jag har tänkt testa balsammetoden ett tag framöver och se om det fungerar på mig!
För er som inte vet vad det är så kan jag förklarar kort att man kör en "sista" tvätt av håret med schampo och sedan endast duschar håret med balsam. Man kan duscha varje dag, men då bara med balsam, alltså utesluter man schampo (sulfater, silikoner, mineraloljor). Efter ett tag kommer håret sluta producera lika mycket olja som den brukar, då den inser att den faktisk inte behöver det längre, då det inte finns något schampo i bilden. Så när man hållit på ett tag kan det räcka att duscha håret någon gång i veckan bara. Men som sagt det kan ta tid för håret att vänja sig men nu är det upp till bevis!

Vill ni veta mer om balsammetoden kan ni kolla på videorna här nedan:

Likes

Comments

Dagen idag har varit betydligt bättre än igår! Varit trött då jag knappt sov något på natten men men.

TRE SAKER JAG GJORT BRA IDAG (FÖR ATT MOTBEVISA MIN ÅNGEST):

- Jag har varit inne och handlat, smågrejer.

- Jag har spontant åkt till en soptipp, bland annat, nu under kvällen och slängt skräp. Stort för mig. Att kunna göra spontana saker.

- Försökt vara positiv trots mitt "bakslag" igår.

Vill även tacka alla för allt stöd jag fått under gårdagen ❤

Likes

Comments