För er som kommer att läsa den här bloggen vilket jag hoppas ändå blir några stycken så får ni gärna komma med tips på vad jag ska skriva om, vad kan vara kul att veta om mig, min familj och åsikter! Bomba mig bara! 😄

Likes

Comments

Mitt första blogginlägg kommer handla om sömn! Vår son har alltid varit väldigt duktig när det kommer till nätterna. I början vakna han för att få mat var 3:e timme och har alltid somnat om nöjd och belåten, vilket har känts som en lyx för mig! Senaste månaden om inte längre så vaknar han max 1 gång/natt för att få mat och sen sover han tills morgonen är här, runt 8. Men! Kvällarna är ju lite mer meckiga med en del gnäll och han vill absolut inte sova vid 20-21 utan snuttar gärna på mammas bröst tills kl är 22.30-23.30 för att sen somna för natten.
Många bekanta brukar säga att då kan inte ni va så trötta och slitna men det är ju så med småbarn att bara för att de sover så sover inte alltid föräldrarna för dels vill ju vi också få egentid för att inte tappa varandra och sen ligger man ju och lyssnar på lilleman så han andas! Men jag klagar absolut inte på den mängd sömn vi faktiskt får!

Likes

Comments