ALLMÄNT

Bryter denna radiotystnad för att dela med mig av något jag tycker är minst lika viktigt att göra utrymme för i vardagen som själva träningen, nämligen vardagsmotionen.

Idag bestämde jag mig för att gå till och från skolan istället för att ta tunnelbanan. Inte så långt ändå?? Borde definitivt göra det oftare!

Sedan behöver inte varje dag innefatta så många steg, men 10 000 om dagen tycker jag ändå är ett rimligt mål. Vad tycker ni?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

TRÄNING

HEJ. Jag lever. Min syster undrade varför jag slutat uppdatera, och i och med att jag är en bekräftelsetorsk var det allt som krävdes för att jag skulle studsa tillbaka:----)

Fick till ett riktigt bra ryggpass imorse, med en grym kontakt och en hel del övningar jag inte brukar köra. Körde även biceps men blev så LESS på hur svag jag är där att det inte alls var särskilt kul?? Får lägga bicepsövningarna först nästa gång för att få känna mig lite stark(are) kanske. Eller bara inse att det är orimligt att jag jämför mig med personer som väger x antal kilo mer än vad jag gör. Lol vem försöker jag lura, att tävla mot andra är min största drivkraft i livet. Oavsett om de är medvetna om tävlingen eller ej....... Sån e jag deal with it. Pok.

Likes

Comments

TIPS

I och med att jag åkt på världens dunderförkylning har jag tillbringat ovanligt mycket tid på Netflix de senaste dagarna. Här kommer ett skepp med tips lastat!

Suits handlar främst om Mike och Harvey som arbetar som affärsjurister i New York. Låter kanske torftigt men den är bra! Gillar överlag serier med smarta, snygga och karismatiska personer i vackra kläder lol. Av denna finns fem säsonger på Nettan varav jag just nu är på den sista. Dock visas den sjätte säsongen i USA just nu som jag fattat det, så jag hoppas att det inte tar alltför lång tid innan den dyker upp på Netflix.


Heh, vad sa jag om karismatiska, snygga personer med fina kläder? Ett genomgående tema alltså. Mad Men utspelar sig precis som Suits i New York, men på en reklambyrå på 60-talet istället för en advokatbyrå i nutid. Av denna serie finns sju säsonger totalt varav jag är på den andra.


Homeland handlar om CIA-anställda Carrie och hennes arbete mot terrorism. Stundtals rätt jobbig, men ibland helt fantastisk. Tror att det finns fem säsonger av denna på Netflix, men de sista två säsongerna har jag följt vecka för vecka på SVTplay.

Likes

Comments

ALLMÄNT

Wäää det är frustrerande att vara sjuk?? Vill bara ut och springa men vet att det är en riktigt dålig ide med tanke på att jag knappt kan andas när jag sitter still:--) Riktigt dålig timing på den här sjukperioden dessutom, igår var jag på föreläsning, middag och teater med rinnande näsa (......fräsch) och idag fick jag avboka föreläsning och caféhäng med kompis pga orkar knappt resa mig ur sängen..? Jobbar ikväll och imorgon så hela den här dagen får helt enkelt gå till att vila och samla kraft inför det. På söndag är det Valborg så då har jag massa planer också. USEL timing helt enkelt. Får se det som träning i att låta kroppen vila eller något. Hoppas ni har en bättre fredag hörrni💛

pic source

(kul att denna sida hånar den här bilden oh well)

Likes

Comments

ALLMÄNT

HÖRRNI! Solen skiner och gräset är grönt!!!!!!! Omg. Tog en lugn promenad inför lunchdags för få lite frisk luft och känna på kroppen, och det var himla skönt även om halsen rosslar lite och det kliar i ögon och framförallt näsa. Hoppas att detta endast är en förkylning och inte pollenallergin också. Det ska nämligen bara vara måttliga mängder björkpollen i Stockholm nu, så det vore ju segt om jag känner av det så här starkt. Det lär bli en tung vår i så fall, så håll tummarna plz

Likes

Comments

ALLMÄNT

Vaknade för ett tag sedan med världens halsont, ömmande öron och ett huvud som känns som att det är fyllt med bomull. Faaaaaan. Blir ingen träning för mig idag alltså. Så himla surt, jag som var riktigt taggad på lite rygg och biceps. Har dessutom en späckad dag framför mig så detta kom verkligen olägligt, men det är bara att bita ihop och lyssna på kroppen antar jag.

Likes

Comments

MAT

Måste dela med mig av detta restaurangtips; Udda Tapas Bar i Sundsvall! Riktigt god mat, mysiga lokaler och trevlig stämning. Har ni vägarna förbi så bör ni absolut gå dit✨ Vill ha det där nuuuu

Likes

Comments

TRÄNING

En av passets magövningar, känns att magen jobbar!

pic source

Dagens pass bestod alltså av:


Axelpress i maskin 4x10

Stående cable crunchers 5x10-20

Sidolyft SS Upprätt rodd 3x10

Hantellyft framåt SS Militärpress 4x10

Gummiband SS 90 grader 3x10

Plankan SS Liggande benlyft 2x(2min + 50)


Likes

Comments

TRÄNING

La upp bilden till vänster igår och funderade på var mina triceps tagit vägen. Kan nu lugna alla oroliga själar som inte kunnat sova på grund av detta med att dessa nu återfunnits. Skönt!

Vaknade av mig själv redan vid fem imorse, så jag hann inte bara med att få gymmet klart innan sju utan hann även med en promenad dessförinnan. Idag stod mage och axlar på schemat, och det kändes bra! Hinner dock inte recap:a passet pga måste till skolan, men gör det senare idag. Ha en fin onsdag hörrni, trots regnet☔

Likes

Comments

RECENSIONER

Denna var extremt läskande! Smakar typ som någon isglass från när man var liten, så tänker mig att denna passar ypperligt för aktivt strandhäng i form av volleyboll, badminton, fotboll eller liknande. Hade dock lite svårt för eftersmaken på denna vilket drar ner betyget lite.

Mitt betyg: 🍑🍑🍑
egentligen tre och en halv av fem möjliga men återigen detta problem med halva emojis....... oh well

Likes

Comments