SOMMAREN ÄR HÄR
sommaren är här på riktigt nu. solen strålar in på balkongen vilket känns enormt härligt. men här ligger lilla jag.. i sängen.. som en deg och är sjuk. huvudet pulserar och ögonen brinner och smärtan är optimal

jag är sjuk enormt sällan. men i detta fall handlar det nog om att kroppen säger ifrån. jag har jobbat enormt mycket den senaste tiden och jag tror att detta är ett sätt för min kropp att säga stopp.

over and out.
J.J ☆

Likes

Comments

MIN NYA BÄSTIS

här har vi honom igen. min nya bästa vän. han är fantastisk. fartfylld, vågad och jävligt kaxig. en riktigt härlig kille. nu är han igång på riktigt vilket innrbär att jag har hoppat honom för första gången på 8månader.


detta är livskvalitet för mig. att bara hoppa upp på hästryggen och stänga ute allt annat.


over and out.

J.J ☆

Likes

Comments

EN PAUS

ibland förstår man inte varför man behöver en paus ifrån livet. just nu behöver jag en paus ifrån alla relationer. alla relationer till vänner, min pojkvän och min familj. idag stänger jag av alla relationer då jag bara behöver vara mig själv.


alla har vi krav på oss själva. just nu känns det som att dem jag älskar mest är dem som inte ser vilka krav jag har på mig själv. och att jag alltid gör allt för dem jag älskar.. men nu får jag bara skit. för idag är det skit


over and out.

J.J ☆

Likes

Comments