tolv timmars jobb.. det var inte riktigt vad jag hade förväntat mig av denna dag. slutade 16.30 och fick beordrad övertid fram till klockan 20.00.. sprang till gymmet för att hinna hetsträna i en halvtimme (snabbt och intensivt är bättre än ingenting). nu står jag i köket som den queen jag är och fixar käk. och är uppenbarligen sponsrad av nocco som resten av sverige.

over and out
J.J ☆

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

sitter just nu hos min familj i tierp. bättre sent än aldrig är vårt motto i år och vi avslutar helgen med lite påskmiddag.

(lösögonfransar: 150kr make up store)

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

gårdagen resulterade i mycket träning och ett stycke fruktfat. hade spa med min kärlek där hemma och testade veets hårborttagningsmedel. len som en bebisrumpa. rekommenderas starkt

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

står på gymmet just nu för att få ur mig lite aggressioner. alla har vi problem ibland och alla typer av relationer kan ibland sättas på tvären. så just nu behöver jag lite space för att reflektera över det som verkligen är viktig. min värdighet

kan förövrigt inte göra annat än att rekommendera celsius vattenmelon (precis som alla andra.)

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

gårdagen resulterade i bowling med våra minst sagt berusade vänner. är så tacksam över att jag har dessa underbara människor omkring mig. och speciellt Sara och Rebecka trots att hissen kanske inte går upp alla gånger.

jag ligger just nu i sängen.. borde gått upp för länge sedan då vi ska på påskmiddag. men detta är ingenting som lockar just nu. är väldigt irriterad idag och hjärnan har under natten snurrat tusen varv kring planeten tellus. men vi får väl se hur det går.

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

sitter just nu hos Martin och kollar på hockey tillsammans med J. precis som många andra sitter vi bänkade framför matchen mellan brynäs och frölunda. som jag gått ut med på twitter så kommer jag att bada i tacosås om dem inte tar sig till final..  och som ni vet är inte tacosås gratis. så jag hoppas att jag slipper ställa mig på willys ikväll för att köpa upp hela lagret.

har pratat med mina damer i veckan om en eventuell utgång. jag är trots allt ledig imorgon och man måste ju unna sig någon gång!

over and out
J.J ☆

Likes

Comments


klockan är nu fem på morgonen hos dig och för dig är det ingen vanlig dag. det är din födelsedag ! jag har tänkt på dig enormt mycket de senaste timmarna och det är dagar som idag som jag inser att jag saknat dig extra mycket. jag hade hoppats att du skulle vara vaken nu så att jag kunde få önska dig den bästa födelsedagen i hela ditt liv och få säga hur mycket jag älskar dig. du är en fantastisk människa och det värmer i mitt hjärta att veta att du är lycklig. jag älskar dig snoris ♡

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

sitter just nu hemma hos mina svärföräldrar och försöker att inte vara ivägen för J. det som vi väntat på så länge har äntligen hänt. J har fått jobb. i ett helt år har jag slitit med tre jobb och arbete 7 dagar i veckan för att livet ska gå runt.. men äntligen kan jag andas ut! han har nu ett jobb som montör för några månader framöver vilket känns fantastiskt. att äntligen kunna slappna av och fokusera på det jag tycker är roligt.

påsken är äntligen här men dessvärre blir jag utan ledighet. jobbar imorgon vilket känns kasst, men man får tänka på pengarna. storhelgs ob är helt enkelt grejen! sitter just nu här med denna skitolle som inte kan bestämma sig för om han vill kramas eller ej. lika bra att hålla sig undan nu när J ska fixa sin utbildning.

over and out
J.J. ☆

Likes

Comments