INTE VILKEN DAG SOM HELST
idag har jag jobbat med soc. som jag nämnt tidigare arbetar jag extra som kontaktpetson. idag har vi talat om den sociala biten som är ett återkommande problem idag.. majoriteten av alla ungdommar pratar enbart med varandra genom sociala medier. dem lär i regel inte känna varandra på andra sätt än att vänskapen börjar med en like.

därefter har jag umgåtts med min underbara katja. i vanlig ordning har vi disskuterat känslor och psykisk ohälsa. jag är så tacksam att jag har så många människor omkring mig som förgyller mina dagar och som framförallt ger det mig en stor utveckling

over and out
J.J ☆

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SNABB SAMMANFATTNING AV GÅRDAGEN 
började dagen med att umgås med katja och gabbana. därefter packades bilen och jag åkte iväg med tjejerna på spökjakt. vi alla är helt sålda på olika typer av spökhistorier och hemsökta platser. vi tog därför tillfället att åka iväg på spökprundan i borlänge. rekommenderar alla att ladda ner filen och ta en sväng med bilen

over and out 
J.J ☆

Likes

Comments

LEDIG OCH FRI SOM EN FÅGEL
idag har jag unnat mig världens sovmorgon innan jag motvilligt kämpade mig till gymmet. hunnit med att både träna sola och städa innan J kom hem. nu avslutar vi denna dag med en sväng till valbo för lite shopping

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

NU FÅR DET VARA NOG
idag är det 4 gången jag uppsöker sjukhuset på grund av samma ärende. urinvägsinfektion som sakta men säkert kliver upp i njurarna och chillar runt. är extremt trött på denna feberfrossa och alla återkommande problem. igår vek sig kroppen och jag gav mer eller mindre upp på jobbet och åkte till akutmottagningen. RIKTIG HÖJDARKVÄLL MED ANDRA ORD.

sitter i vanlig ordning på jobbet efter att ha fått lite medicin i magen. lyckligtvis kommer jag loss redan klockan sju idag och är sedan fri som en fågel.

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

HUR GIVANDE ÄR INTE DETTA ?
idag har jag haft min första utbildning och dett med bravur. är enormt nöjd med min insats då jag inte hade allt för mycket att gå på och har inte gjort denna typ av presentation tidigare. arbetat klart för idag och hoppas att mina kollegor är lika pigga och glada imorgon. jag tror däremot att jag funnit något jag vill göra och detta är att tala inför folk!

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

SITTER PÅ JOBBET I VANLIG ORDNING.
skallen är överallt i vanlig ordning men jobbet rullar på. är enormt tankspridd och vet inte vad jag ska göra med mitt liv just nu om jag ska vara helt ärlig. är dock enormt tacksam över att jag har min fasta anställning, mitt boende, min röda fara och alla underbara människor omkring mig. de senaste dagarna har jag verkligen insett att mina vänner finns där på så många plan. dem är inte bara min axel att gråta på, utan det är även dem som sparkar mig i röven och får mig att komma ihåg hur grym jag faktiskt är.

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

SOM JAG TÄNKT. SOM JAG UNDRAT.
som så många andra gånger sitter jag och funderar. funderar och reflektera över hur jag känner inför saker och ting. min trygghet haft ofta varit min partner.. min underbara man som lyfter mig till skyarna för att jag ska veta att jag helt enkelt "är bäst". men varför väljer jag att lägga min trygghet i någon annans händer? varför väljer jag att riskera att tryggheten försvinner? jag har under många år levt i destruktiva förhållanden. förhållanden som baserats på lögner, levt under misshandel och hot men även blivit bedragen gång på gång. jag har alltså valt att ge min "egen trygghet" till en annan människa.

idag har jag en underbar relation. min sambo är bäst på alla sätt. vi är dock olika och har väldigt olika syn på saker och ting. att vara olika är inte alltid något negativt. men alla kan hamna i blåsväder och ja det gör även vi. jag har bestämt mig för att ta tillbaka min egen trygghet. att inte låta den ligga i någon annans händer då det innebär att någon annan kan "ta min trygghet ifrån mig". jag måste komma tillbaka till mig själv och bli enormt mycket mer självsäker än jag är idag. många lider i dagsläget av psykisk ohälsa och drabbas av panikångest.. detta är vanligare än vi tror och samma sak gäller bekräftelsebehoven som växer. sociala medier sätter ofta igång alla hjärnspöken och får oss att känna otillräckliga. vi alla behöver helt enkelt hitta vår egen trygghet. tryggheten som gör att dessa behov inte finns.

over and out
J.J ☆

Likes

Comments