ALL JOBBSTRESS ÄR BORTA
jag är nog fortfarande i chock. jag arbetar som sagt på heltid inom kundservice. min anställningsform innebär att jag egentligen är tvungen och arbeta i ett år innan jag har möjligheten att få en fast anställning. men i slutet av förra veckan fick jag en rikrig chock. min chef erbjöd mig en fast andtällning?! trots att det egentligen är ca 4 månader kvar. jag känner mig enormt lättad och en stor stress har släppt ifrån mitt bröst. J har även fått förlängt på sitt jobb vilket innebär att vi kan börja planera för ett nytt bilköp och nytt boende. vilket flyt!

over and out
J.J ☆

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

• BLOGGEN HAR STÅTT STILL •
min blogg har varit död nu ett tag, men detta är ett medvetet val. min underbara syster har äntligen kommit hem ifrån australien, motorcykeln har levererat många roadtrips och jag har avnjutit en dag i grönalund med min älskade sandra. man kan lugnt sagt säga att juli månad har varit guld för mig.

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

VARFÖR HATAR VI ALLT UNDER PMS ?
jag har precis som många andra pms problem. de två dagarna innan mensen är värst.. jag hatar allt. alla kläder är fula, jag tycker att min pojkvän är helt dum i huvudet  (du är världens bästa alla andra dagar älskling) och jag gråter. jag vill inte gråta framför min sambo och gråter därför i smyg. HAR NI HÖRT NÅGOT SÅ LÖJLIGT? och varför är jag så larvig? kan jag inte kontrollera mina hormoner eller är det helt enkelt så att alla jävlas med mig under dessa dygn? mina mensproblem har utöver dessa tjurigheter resulterat i extrem mensvärk och därför har jag sovit bort hela min semester. ingen rolig johanna och inga roliga besked. men minipiller är bra ibland och detta elände varar bara några dagar till.

over and out
J.J ☆

Likes

Comments

FÖR HAN OCH MIG.

idag har jag haft en grym arbetsdag. krigat som aldrig förr och denna gång med resultat. ligger nu i sängen med min kärlek framför tvn. vi bestämde oss för att ha lite fredagsmys på en torsdag då vi båda jobbar sju dagar denna veckan. så vi lyxar därför till det tillsammans.


over and out.

J.J ☆

Likes

Comments

FRIYAY HEY HEY
hallihallå. fredagen är kommen och lyckan är maximal. möttes av över 200 mail i morse och jag trodde på fullaste allvar att hjärnan skulle sprängas. köttat som ett djur och har enbart fyra timmar kvar till friheten. springer nu runt i min underbara mysdress från nelly.com, en riktig keeper.

over and out
J.J ☆

Likes

Comments