EN PRINSESSA ÄR FÖDD!

- EN STOLT PAPPA BERÄTTAR DET GLÄDJANDE BESKEDET ALLA HAR VÄNTAT PÅ I 9 MÅNADER.... 

Likes

Comments

Ansökan- check

Nu är jag äntligen klar med min ansökan. Varit uppe sen halv 7 och pluggat så förhoppningsvis blir det tandsköterske utbildning till höst. Det går bra nu! Insåg att jag verkligen inte har varit speciellt aktiv på att blogga har inte haft tid det är mycket med skolan och jobb, sista året. Student 8/6 ska verkligen försöka blogga mer! 

- Idag händer det inte så mycket, hem till min man ikväll och mysa lite extra! Och imorgon blir det att åka in till stan med mamma och checka balklänning, man känner verkligen att det börja närma sig med storm steg... underbart!!! Hoppas ni alla får en grymt bra dag, ciao / L

 

 

Likes

Comments

KILLAR KOLLA HIT!

www.StayHard.se

 

Likes

Comments

vad kan man förlåta och inte förlåta?

              Vad är otrohet för dig? 

 

Din partners mobil piper- den gör de ofta nu för tiden. Det konstiga är bara han/hon aldirg längre kollar den när du är i närheten, utan alltid ska dra sig undan eller säger något gulligt som får dig att bli mindre misstänksam för studen" jag är hellre med dig nu än med min mobil.... " dessutom betraktas mobilen numera som högst privat egenom. Du får inte kolla den, din partner blir sur om du frågar. Den ligger aldrig gramme på köksbordet, utan alltid i en ficka eller avstängd. 

Stämmer detta? Se upp!! Risken att din partner har en sms-flört som han eller hon inte vill att du ska se uppenbarligen. 

Vad ska man göra? Det ända rätta är att ställa din partner mot väggen. Fråga vad han eller hon håller på med, var observant på om din partner ljuger om svaret. i så fall är de nog dags att börja fundera. Men vad du än gör börja inte leka detektiv de förlorar bara du själv på för din partners beteende är redan bevis nog! 

Detta är nog en individuell fråga men är det är okej att kolla igenom sin partners mobil, facebook med mera? 

En undersökning visar att mer än 60% av befolkningen tycker att det är okej! chockerande, nej faktiskt inte. Idag är det riktigt många som är otrogna, vad är otrohet? Många säger kyssar, samlag ja absolut men ni somsmsar och säger fel saker, chattar mycket, festar utan er partner hela tiden med mera.Ni som är eller har varit - VARFÖR?! Jävla svin rent ut sagt. Det finns till och med dejtingsajter för att vara otrogen, men KOM IGEN vad är de för fel på er?!

Jag själv ser inga konstigheter med detta. Är man i ett förhållande ska man kunna göra desamma saker med sin partner som man gör när man inte är med sin partner. "Det som är mitt är också ditt". Hoppas några av er blev lite visare, våga säga vad du tycker, våga stå på dig, du har all rätt! / L 

 

Likes

Comments

200 dagar

200 dagar kvar till Studenten!

 

DET ÄR NU DET SKULLE FINNAS "STORA FETA GILLA-KNAPPEN" 

 

 

 

 

Likes

Comments

SÄLJES

SÄLJES!!!

Tre pälsbollar, rumsrena vid leverans! Vid intresse eller vidare information mejla liv_snygg_93@hotmail.com eller ring mig 0768097577

 

Likes

Comments

Är man mogen som 15åring?

Många som undrar om jag varit utomlands pga att jab är så sjukt brun, men haha neeej tyvärr önskar dock det! Jag använder mig av BUS  faktiskt Och på tal om det måste snart köpa ny brun utan sol och åhlens egna är så sjukt bra, rekomenderar den verkligen!
Den kostar endast 79:90 kr om jag inte har helt fel! 

Är helt kär i den FÖR att den verkligen FUNGERAR. 


 
 
Snart kommer min underbara man hit och stannar tills söndag kväll, mysigt som satan! Han är verkligen mitt allt! 
 
Imorgon blir det in till helsingborg hela dagen för lillasyster början 1an nästa höst och vill kolla alternativen som finns! Hoppas det finns något hon fastnar för. Tycker dock det är knas att man ska kunna bestämma sig när man är 15-16 bast för vad man vill göra i framtiden, är man verkligen mogen för det? HUR vet man det?! ..
 
- Själv tar jag studenten i ÅR,  blir färdig undersköterska 
Vad valde/gick du för linje på gymnasiet? mejla,kommentera gärna. Roligt att se :D / L 
 

Likes

Comments

allt är värt att kämpa för

DU är det finaste jag någonsin kommer att få på denna jord- Godnatt

 

Likes

Comments

Frågor och Svar

EVERY GIRL IS BEAUTIFUL,IT JUST TAKES THE RIGHT GUY TO SEE IT

 
 
 
 
varför orkar man små bråk?
 
Otrogenhet?
 
Varför inte visa respekt?
 
Älska en för den du är?
 
Vem orkar rykten?
 
Älska varandra, va lycklig. Glöm allt annat.
 
Eller.....? 
 
FRÅGOR & SVAR
Liv Sundwall, Facebook
Liv_snygg_93@hotmail.com, Mejl
Det är många som skriver till mig som ber om råd om kärlek, umgänge, familj, skola. Allt som vi ungdomar kretsar kring idagens samhälle. vi har mycket press över oss. vi ska se ut på ett visst sätt, klä oss på ett vist sätt, ha högsta betygen i alla ämnena. säger bara ni som "vi måste vara på ett visst sätt för att passa in" ni är precis som alla andra. varför? våga gå er egen väg istället för att vara ngn annans svans fan! får mycket mejl om alla hade gått sin egna väg shit vad Sverige hade varit annorlunda då:) endel av er frågar om mig och min pojkvän och tack till alla er som säger hur bra vi passar ihop, uppskattas...
 
André och jag har varit tillsammans i 3 år den 22e december detta året! ( får se vad han har tänkt att bjuda mig på i år, en resa kanske hmm... vi får väl se?;) ) 
Vi är inte förlovade än men helt klart i framtiden + barn - molly och ....
Fick en fråga om hur vi visste att vi var rätt för varandra.. det är en svår fråga. det är något man själv måste känna och testa när den rätta killen dyker upp så vet man bara det i sitt hjärta! jag visste det redan första gången jag träffade han för 3½ år sedan. Verkligen kärlek vid första ögonkasten och med åren har vår kärlek bara blivit starkare! Man blir ett team, ens andra halva, man avslutar varadras meningar haha aaa helt sjuka grejer. men det är en underbar känsla- kär!
 
SVAR till Emelié: jag känner många som varit i ett förhållande där man inte blivit rättvist behandlad. Men man kan inte lämna honom för man är fortfarande så jävla förälskad, upp över örona! Men det gäller att se förbi det för ett tag,tänk och skriv ned positiva och negativa saker han gjort... sen får du själv överväga svaret gumman.han ska lyssna på dig, han ska tänka med sitt hjärta och inte med kuken! Kommunication är A och O i ett braförhållande samt tilliten utan de 2 tingen är det inget förhållande. Och du har turen att dina vänner verkligen finns där för dig nu, lyssna på dem för dem är ögona som du inte har än.. du måste gräva djupare än vad hålet är då kommer du finna det verkliga svaret. - Det som itne dödar dig det gör dig starkare! / kram L :)
 

Likes

Comments

Godmoooooooorgon världen

HUR ÄR DET IDAG?

med mig är det bra! :)  sovit som en prinsessa. går dagen blev toppen, hyrde ett par riktigt bra filmer faktiskt sen njöt jag bara av att ha hela familjen hemma igen från västkusten, varit ensam hemma heeeeela veckan ( woup woup! ) lite läskigt dock, antar att det är en bra väg att komma närmare vuxenlivet, fyller 18 om bara två månader .. fest? jaaaaaa absolut! men får nog spinna vidare på, var, hur och när. funderar på att ha det tillsammans med min pojkvän som fyller 20 kanske en 18+20, 38 års fest? hade varit lite roligt. kommer lätt höra av mig om hur det blir, så ses vi kanske? 

nej nu ropar mammi på mig att jag måste äta frullen, oboy, jucie, flingor och bröd muuuums. älskar mat! btw, vädret ser lite bättre ut idag, lovet it! hoppas ni alla andra får sol där just du är. hörs ikväll kanske.

ta hand om varandra! " lee det gör alla andra förvirrade! " ®

 

PUSS & KRAM 

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw