Hejsan allihopa!

Jag undrar vad ni vill se min blogg. Recept, djur eller lite mer om mitt liv och min vardag? Eller något annat jag inte har skrivit.

Ni får jättegärna kommentera om vad jag ska blogga om.

KRAM CLARA

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hamsterleksak

Hejsan!

Idag är det måndag, (förhoppningsvis så vet ni det) ;-) Jag tänkte ge er ett tips på en rolig leksak åt en hamster eller annat smådjur. Det enda ni behöver är två toarullar, lite godis åt djuret och en sax. Du börjar med att klippa sönder rullarna i ca 0,5cm-1cm tjocka delar. Sen tar du två delar och sätter den ena in i den andra, (se bild ovan). Efter det fyller du på med alla delarna tills det inte finns några kvar. Därefter lägger du i lite godis som den gillar och sedan är det klart. Jag hoppas att ditt djur kommer gilla leksaken.

KRAM CLARA

Likes

Comments

MANGO

Hejsan!

Idag är det söndag och jag tänkte tipsa er om en smoothie som jag gillar. Jag brukar kalla den för mangosmoothie.

RECEPT

125g frusen mango

Vaniljyoughurt

Äppeljuice eller apelsinjuice

En banan

Naturellyoughurt

Mjölk kan man också ha i om man vill


Senare idag ska vi åka till min mormor och morfar och fira mormors och min mosters födelsedag.

KRAM CLARA

(OBS! EJ MIN BILD)

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det söndag och jag har mest bara varit hemma. I början av dagen var jag hemma och sen gick jag på en promenad med grannens hund. Efter det gjorde jag lite läxor och åt lunch. Nu sitter jag i bilen och vi har hela familjen varit och lämnat äpplen som sedan ska bli till must. Vårt äppelträd gav jättemånga äpplen i år så jag hoppas på jättemycket must.

När jag kommer hem ska jag titta lite på youtube och göra det sista av läxan.

KRAM CLARA

Likes

Comments

Måndag

Denna blogg har jag precis startat och här tänkte jag dela med mig av fotografier och lite om mitt liv. Jag har. en jättesöt hamster som heter Kanel som älskar sallad och solrosfröer.

Idag har jag varit i skolan och jag hade sovmorgon till fem över halv tio och det är jätteskönt med sovmorgon på måndagar. Vår sista lektion blev inställd så jag slutade tjugo i tre. Imorgon börjar jag inte förens tio över tio och slutar tre så en ganska slapp dag ändå.

KRAM CLARA

Likes

Comments