Header

Vår årsdag närmar sig med stormsteg. För ett år sedan, den 20 augusti, så gifte vi ju oss! Så för ett år sedan var mina känslor helt på utsidan och vi var i fullgång med att fixa det sista... Jag är fortfarande otroligt tacksam till alla er som kom och var med och firade vår kärlek! Vilken fest det var! MEN, när vi planerad vårt bröllop så insåg vi tidigt att bara en dag var alldeles för kort, plus att vi ville ha möjlighet till att dela glädjen med fler än vad vi kunde bjuda till bröllopet. Detta ledde till att vi dagen efter bröllopet, på söndagen, hade ett öppethuskytkalas för alla nära, kära, grannar, församlingsmedlemmar.. Ja, alla som ville komma helt enkelt.

Upplägget gjorde vi så enkelt som möjligt. Vi bad gästerna att ta med något matigt eller fikaakigt till ett buffébord som vi dukade upp i ladugården. Vi ställde ut en massa bord, stolar, soffor och filtar att sitta på. Det fanns en hoppborg och en massa leksaker för stora och små. Vi hade även såklart två eminenta värdar till denna dag, Hanna & Alexander, som fanns med och roddade upp allt och såg till att det alltid fanns kaffe ;)

Bilderna är ifrån olika folk från insta. Kolla in #YEAHWOW. Själv hann jag inte ta en endaste bild haha. Om ni har bilder där ute från bröllopet så får ni gärna skicka :) 

TACK än en gång för er som var med även denna dagen. Vi minns det med så stor glädje!! Ni är bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

På självaste nationaldagen så blev vi ju med höns. Vi köpte en mammahöna och 5 kycklingar. En visade sig vara tupp... men han får vara med i gänget ändå 👍🏼 det är nu på tiden att ni får möta dessa sköningar! Dvärgkochin är förresten rasen 😊🌟

Från vänster Yousef, Noora & William!

Eva! 👆🏻

Här har vi Mammahönan som heter Skolsyster (lätt den bästa karaktären i SKAM)

Sana, Yousef och längst bak är Noora igen 😉 Eller om det är Eva... dom är fasligt lika varandra!

Likes

Comments

Nu närmar sig ett färdigt familjerum på nerevåningen. Sängarna vi köpte är på plats och jag har höjt upp de pyttesmå benen som va på när vi köpte dem:)

I hörnet har vi byggt en skiva med en madrass så sängen får en liten mysamninhshörna. I väntan på tyger och slutfix får ni en film från monteringen underifrån bara, detta är 30 min innan andra dagen på mitt nya extrajobb, jag byggde in mig själv, fick såga mig ut och blev jättesvettig...


Det bökiga var att jag inte kunde vrida på mig där jag låg vilket gjorde att jag inte kunde ta mig runt benen jag satte dit. Men nu vet jag bättre!

Likes

Comments

Idag går vi in i v 33! 55 dagar kvar säger appen, men jag gissar på 45 😉
Har jobbat min sista dag på sommarjobbet och nu så går jag på gravidpenning från försäkringskassan eftersom jag inte kunde fortsätta mina veckor på älskade Mattipset... kommer sakna att jobba på detta ställe.. men när Fredagsgourméen börjar igen så är jag först i kön för att handla!

Ligamenten vid höfterna är helt slut, foglossning i blygdbenen, sover för det mesta rätt kasst eftersom det gör ont och är jobbigt att vända sig om. Men i förrgår hade bebisen hicka - vilket gjorde hela min dag. Hur gulligt? Kändes som småsmå lösa sparkar i takt i typ 10 minuter! jag längtar ihjäl mig nu efter att få träffa knodden!

//flodhästen

Likes

Comments

En favvoplats här hemma👌🏼🌟🌟🌟 stjärntittning mitt i natten!

Likes

Comments

Vi har varit några dagar på en ö och lekt. Jag har fått vara med simon och Jonatan Ekros i deras hinderbanedunge! En helt magisk plats där jag fått massa lekinspirstion jag ska ta med mig till Liljedalen.

Jonathan är en fantastisk människa, vi bodde tillsammans ett tag i Skara vilket har gett mig mycket positiv energi och en vilja att leka, hitta på grejer med kroppen, dansa och träna. Min handled är fortfarande dålig sedan båtbensfrakturen och jag känner mig väldigt begränsad, även i lägen den kanske egentligen inte är begränsningen:( Men Jonathan ger mig positiv energi vilket jag behöver på den fronten, jag blir taggad att träna handleden så jag kanske kan leka igen!!

Sen är denne dansanta, starka kampsportskillen en ninja vilket är en fröjd att se:) denna stock-del av hinderbanan hade jag stora svårigheter med...

Abbe

Likes

Comments

Japp, då har jag nu försökt lära mig google sketchUp för att visualisera min lilla ide om ett orangeri/uterum. Elina vill ju så gärna ha en altan men då måste vi ju veta var vi ska bygga den OM det nu så ev förhoppningsvis skulle kunna bli ett litet orageri framöver:) Men detta är bara första skissen, ska visa alla detaljer när jag kommit lite längre:)


Väldigt kul dehär.


Likes

Comments

Så vi har insett att fördelen att bo på samma våning som toalett är ett stort plus - både under graviditet och spädbarnstiden. Därför är vi nu i fullgång med att göra om "balettrummet" här nere till sovrum!

Först var vi såklart tvungna att rensa ut och städa! Spelhyllan får vara kvar där inne - men nu utan damm!

Balettspegeln får även den vara kvar - fast utan stång :)

Efter en hel del funderande så har vi landat i att ha sängen såhär!! Liksom på snedden. Tanken är att sängen ska byggas på uppåt i en triangel, så att det är säng hela vägen till väggen. Såklart ska det även sys en sänghimmel och en massa mysiga kuddar!

Tänk att det snart bor en bebis i vårt hus!! Du är så välkommen ska du veta!

​Fortsättning följer...


Likes

Comments

Mina fina göteborgstöser kom förbi i helgen och sååååklart drog vi o fika på kinnekulle. Tipstips är detta underbara lilla fik - café hjulet 👌🏼 underbart goda bullar - körsbär och choklad!

Likes

Comments

Har haft lite svårt att hitta nya nr jag lagt in i telefonen. Insåg idag att alla nya nr jag lägger in finns på något sätt sparat men jag kan inte hitta dem i telefonboken.

Söker jag i kontakter finns inte det nyinlagda Test-nr.

Men slår jag in det sparade numret kommer det upp att det numret går till test, jag kan få sms av nr och då står namnet i konversationen, men jag kan inte söka efter test i meddelanden och att den hittar det... störande:) men vi har en lösning!!

Jag ändrar befintliga aktuella kontakter till "skit", sen när jag behöver lägga in ett nytt nr ändrar jag bara en av skitkontakterna och allt funkar perfekt
:)

Kan inte förstå hur telefoner kostar 8000kr och är precis värdelösa...

Likes

Comments