So today i woke up at eight, proud of myself. I started my day with a strawberry/banana smoothie and a tortilla filled with banana. It is supper easy to make, just put a banana, quark and cinnamon in a tortilla. I have been running around all day just trying to get every thing done before Christmas holidays. I'm so glad i don't have any tests in school, just essays to turn in. I prefer to write an essay because you don't have to remember anything, lazy*. After running around like crazy i went to my neighbour to eat dinner and the food was so good! Need to study now, see ya tomorrow!


Idag vaknade jag klockan åtta, vilket jag är stolt över. Jag började min dag med en jordgubb/bannan smoothie och tortillabröd med bannan. Det är jätte lätt att göra, lägg i en bannan, kvarg och kanel och rulla ihop det hela så är det klart! Har sprungit runt hela dagen för att försöka få klart allt inför jullovet. Är så glad att jag inte har några prov utan bara uppsatser som ska in. Jag föredrar att skriva uppsatser för då slipper man komma ihåg saker, lat*. Efter att ha sprungit runt som en galning så gick jag hem till min granne och åt middag och det var så gott. Nu ska jag plugg så vi hörs imorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då var man här igen då, söndag. Vaknade alldeles försent med jämförelse hur mycket jag har att göra. Hur kommer det sig att man alltid önskar att man pluggat mera dagen innan? Jaja, det är som det är.

När jag vaknade imorse så gick jag upp och gjorde en god bannan och blåbärs smoothie och en liten skål med keso. I vanliga fall brukar jag inte lägga ner så mycket tid på frukost, brukar äta keso direkt i burken så jag kan sova lite längre... Men idag så tyckte jag att jag förtjänade en god frukost med tanken på alla prov jag har haft i skolan.

Recept smoothie

1 bannan, 1dl hallon, 1dl blåbär sedan mixar jag det med cocosmjölk. Man kan variera mjölken beroende på hur tjock man vill att ens smoothie ska vara.

Recept keso

Brukar ta hälften keso och hälften yoghurt, blir faktist godare en vad man tror. Sedan så har jag på lite fröer eller bär. Denna gång tog jag mandlar och pumpafrön.

Kan även passa på att rekommendera ett supergott te från en butik som heter tea story, man kan hitta dem i mall of Scandinavia. Det heter iallafall äpple och kiwi, har druckit detta te i ett år nu och tröttnar aldrig!

Har inget speciellt planerat idag, har tänk att plugga klart med det jag inte hunnit plugga den här veckan. Antagligen tvätta och städa så att man kan få en bättre start på veckan och slippa söndagsångest. Om ni har några tips på hur man kan bota söndagsångest så kan ni ju kommentera.

Hörs imorgon!

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw