Hej, sorry för att jag inte har bloggat på några dagar. Har helt enkelt glömt av bloggen för har haft mycket och göra..

Var på bröllop igår, det var väldigt fint och roligt. Som jag har lovat så skulle jag visa klänningen jag beställde från Nelly!

Så här ser klänningen ut. Den satt perfekt färgen var väldigt fin. Allt var bra med den! Jag tog storlek S. Rekommenderar att ta en större storlek än vad man har, för den är lite liten i storleken. Bilderna blev inte jätte bra, men men.. Ni får ha det så bra, så hörs vi! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har beställt en klänning från Nelly.com som jag tänkte använda när jag ska på bröllop på lördag. Så ni får se hur klänningen ser ut på lördag!! Blev riktigt nöjd med den och den passade väldigt bra. Den här klänningen kommer jag kunna använda flera gånger med ett par knähöga svarta skor till. Så detta blir nog bra :) 

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag bara varit i skolan. Vi gjorde inget speciellt så det var rätt så chill.

Jag är verkligen så klantig. Klantigare människa får man nog leta efter. Ungefär varje dag, så lyckas jag alltid göra mig illa på ett eller annat sett. Idag då på idrotten så hade vi orientering. Jag är då helt själv (okej, inte helt själv. Men jag är själv och letar, efter vad det nu är man letar efter, hehe...) i skogen = inte så bra, för fattar verkligen ingenting! Så jag går tillbaks för att höra med min kompis var hon nu hade gömt den här saken då. Precis när jag ska öppna dörren, så flyger jag åt helvete rent utsagt. Jag ramlar på min högra sida, och skrapar upp mitt lår och min rumpa.. Gjorde så otroligt ont, så nu sitter jag här hemma och försöker överleva.. typ. Kan knappt sitta och gå. Duktig man är...

Nu sitter jag här hemma och kollar på Shadowhunters. Riktigt bra serie, rekommenderar starkt!

Likes

Comments

Som ni kanske redan har förstått så rider jag utan bett, ja rider då bettlöst. Och då använder jag ett indianhackamore, sidepull eller en helt vanlig repgrimma. Tycker att det just passar bra på Honey. Om jag bara ska rida ut en sväng/ gå en promenad med henne så använder jag mig oftast repgrimman. Annars använder jag ett indianhackamore.

Så, varför väljer just jag ett bettlöst alternativ? Det finns väldigt mycket att diskutera runt detta ämne. Bett eller bettlöst? Vilket är bäst? Vilket är snällast? Personligen rider jag alla hästar bettlöst. Tycker det är snällast mot hästen. Bett är inte snällt mot hästen. Spelar ingen roll om man är mjuk i handen eller inte. Bettet sitter fortfarande i hästens mun och kan klämma, svida och skava osv.

Skulle ni vilja ha en metallbit i munnen som ständigt dras? Svaret är nog ett nej. Så varför skulle din häst vilja ha det så? Sen så kommer alltid kommentaren " Men min häst är så het, så jag måste ha bett för annars fungerar det inte" Bullshit säger då jag. Det går att rida en häst bettlöst om man vill och tror att man kan. Om man ständigt klagar på att saker och ting inte fungerar, så kommer det antagligen inte fungera. Men om du nu tänker att detta kommer nog gå bra, så är chansen större att det kommer att fungera eller bli bra. Så mestadels så ligger det hos ryttaren.

När någon frågar mig "Varför rider du bettlöst?" Då brukar jag oftast svara "Vill du ha en metallbit i din mun? Inte? Då vill nog inte min häst heller ha det" Tycker att det är en självklarhet att ha bettlöst som ett allternativ.

Nu sitter inte jag här och hatar på andra som använder bett. Det är helt upp till var och en. Om man vill använda bett, använd det då. Om man vill använda bettlöst, använd det då. Detta var bara min åsikt kring detta och hoppas att det inte blev arga miner hos er:)

Kram på er!!

Likes

Comments

Ögonbrynsprodukten som jag använder för mina ögonbryn är Anastasia diprow pomade i färgen Ebony. Och jag älskar verkligen den! Trots min kärlek till denna produkten så torkar den efter tag. Och det är inte det roligaste, för oftast när den väl har torkat så finns det fortfarande väldigt mycket produkt kvar + den är väldigt dyr = slöseri på pengar. Dock är denna sminkprodukt väldigt värd pengarna för den är så himla bra! Efter ett tag sökande på google så hitta jag ett sett att lösa detta problem.

Det du behöver är någon slags olja. T.ex. kokosolja, babyolja. Jag använde mig av babyoljan för det var det första jag hitta här hemma, hehe..


Såhär gör du: Du häller i en droppe babyolja, beroende på hur mycket produkt du har kvar. Sen kan du röra om med någontig, t.ex. en tesked. Eller så försöker du att få runt babyoljan så att det täcker hela produkten som jag har gjort.

Svårare än så var det inte, den är som ny. Detta kan du göra då och då när du känner för det :)

Likes

Comments