Vardag

Åh äntligen fredag och dessutom så är det första december, yess!


Jag måste berätta om förra helgen, sjukt mysig och rolig. Det roliga började när en av mina kompisar kom hem till mig på söndagen för att sova över. Vi hade studiedag på måndagen så vi passade på.


På kvällen åt vi tacos och det var så sjukt mysigt. Vi hade till och med planerat att göra pannkakor nästa dag som frukost, men det var då oturen började. Istället för vanligt mjöl så tog vi grahamsmjöl. Det var som att äta gröt, fast i pannkaksform. Hur skulle vi kunna veta att det skulle smaka gröt? Vi åt ändå upp pannkakorna och sen åkte vi in till Helsingborg för att äta på våra matkort vi har i skolan. Vi passade på att äta på det när vi ändå var lediga och vi mötte upp andra som sen skulle till Väla. En annan kompis berättade att en nagelsalong hade gratis frank manikyr för oss elever, så vi ändrade våra planer från att egentligen åka hem och plugga till att åka och fixa naglarna.

Vi tog första bussen dit och vi alla fick tider direkt hos nagelsalongen. Fransk manikyr var gratis eftersom att det var personer som jobbade där som skulle öva på det innan dom gör på riktiga kunder. Man fick själv välja form och längd och jag blev väldigt nöjd med mina. Dom som gjorde naglarna var väldigt noggranna med att det skulle bli perfekta och det ledde till att vi satt där två timmar.

Efter att naglarna var klara tog vi bussen som körde mot Helsingborg centrum, men jag och min kompis skulle hoppa av några hållplatser före för att vänta på en annan buss som skulle ta oss till en närmre tågstation. När vi hade åkt ett tag så blev vi förvirrade och fick fråga busschauffören om vart vi skulle gå av för att komma dit vi ville. Han pekade på en annan hållplats på andra sidan vägen och sa att vi skulle ta någon buss därifrån. När vi väl läste på busstabellen så var det bussen som skulle till Helsingborg central, dit vi egentligen kunde tagit första bussen med. Väntan på bussen fick oss att gå in på Lidl för att köpa godis för att tröstäta.

Äntligen var vi påväg och precis när vi kom fram dit vi skulle gå av så hoppade dom över den hållplatsen vi skulle ha hoppat av på. Tåget vi hade tänkt ta hann vi inte med och det gick inget tåg till dit min mopedbil var. Det var då man bara kände tårarna komma, så var rulltrapporna sönder. Vi tog ett tåg som skulle gå till Båstad, så mamma fick hämta oss, tack mamsi :*.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Akrylnaglar har varit något som jag länge funderat på att göra, och äntligen så jag har jag det! Jag är så sjukt nöjd över dem för att vara första gången och jag älskar hur dom ser ut.

Jag gjorde dem för 300kr i Helsingborg och är riktigt nöjd! Dock så är nageln på pekfingret sne slipad, men det är inget man lägger märkte till direkt.

När jag gick till nagelsalongen med min kompis så bad vi båda om naturliga naglar med ballerina form. Mina blev dock lite mer rosa, men det ser inte så rosa ut beroende på vilket ljus man ser dom i. Mina naglar blev dessutom längre pågrund utav att jag inte visste hur mycket hon skulle fila ner dem efter klippningen. Blev ändå väldigt nöjd. 

Eftersom att det var första gången jag gjort akrylnaglar och att jag inte var van med så långa naglar så var det jobbigt i början (haft dem i en vecka nu). Det kändes så konstigt och man var typ rädd för att råka slå till dom eller något sånt. Fast nu efter en vecka så har jag vant mig, dock så är det jobbigt att skriva in pinkoden till kortet eller att skriva på datorn.

Kan verkligen rekommendera till er som vill testa! Puss

Likes

Comments

Tips

Hej alla fina!


Tänkte tipsa er som vill spara ner på pengarna man lägger på shoppingen. Ni kan t.ex kolla in olika bloppisar på Instagram! Där lägger många ut kläder som använts 1-2 gånger eller som kanske är helt splitters nya för ett bra pris. Dessutom finns det andra appar som Plick, Clique, och Schock där man kan hitta fina kläder.

Jag har massa fina kläder som jag köpt från olika bloppisar. Både oanvända kläder och helt nya med till och med prislapp kvar.

Kan tänka att många tycker att det låter konstigt eller äckligt att köpa kläder som någon annan haft. Men det är som att få kläder av en kompis? Man tvättar ju kläderna och man sparar ju sjukt bra på det! Kan verkligen rekommendera. Dessutom kan ni ju sälja kläder som ni kanske inte använder längre och tjäna egna pengar. Det behöver ju inte heller bara vara kläder. Många söker efter oanvänt smink eller smycken.

Här nedan kommer ni se min bloppis på instagram och mitt konto på Plick!

Ni får gärna kolla in, puss<3


Likes

Comments

​Hej alla fina och underbara läsare! 

Imorgon börjar jag gymnasiet och är rätt så taggad. Dock så känns det lite pirrigt med en helt ny skola och dessutom en helt ny stad. Men jag tror att allt kommer att bli bra. Kul att lära känna nya människor! 


Tänkte börja med bloggandet igen! Slutade med det för något år sen men känner för det igen. 


Det blev ett kort första blogginlägg men jag hoppas att jag kommer att hinna uppdatera med massa roligt! 

Vi hörs, puss Lily

Likes

Comments