Akrylnaglar har varit något som jag länge funderat på att göra, och äntligen så jag har jag det! Jag är så sjukt nöjd över dem för att vara första gången och jag älskar hur dom ser ut.

Jag gjorde dem för 300kr i Helsingborg och är riktigt nöjd! Dock så är nageln på pekfingret sne slipad, men det är inget man lägger märkte till direkt.

När jag gick till nagelsalongen med min kompis så bad vi båda om naturliga naglar med ballerina form. Mina blev dock lite mer rosa, men det ser inte så rosa ut beroende på vilket ljus man ser dom i. Mina naglar blev dessutom längre pågrund utav att jag inte visste hur mycket hon skulle fila ner dem efter klippningen. Blev ändå väldigt nöjd. 

Eftersom att det var första gången jag gjort akrylnaglar och att jag inte var van med så långa naglar så var det jobbigt i början (haft dem i en vecka nu). Det kändes så konstigt och man var typ rädd för att råka slå till dom eller något sånt. Fast nu efter en vecka så har jag vant mig, dock så är det jobbigt att skriva in pinkoden till kortet eller att skriva på datorn.

Kan verkligen rekommendera till er som vill testa! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tips

Hej alla fina!


Tänkte tipsa er som vill spara ner på pengarna man lägger på shoppingen. Ni kan t.ex kolla in olika bloppisar på Instagram! Där lägger många ut kläder som använts 1-2 gånger eller som kanske är helt splitters nya för ett bra pris. Dessutom finns det andra appar som Plick, Clique, och Schock där man kan hitta fina kläder.

Jag har massa fina kläder som jag köpt från olika bloppisar. Både oanvända kläder och helt nya med till och med prislapp kvar.

Kan tänka att många tycker att det låter konstigt eller äckligt att köpa kläder som någon annan haft. Men det är som att få kläder av en kompis? Man tvättar ju kläderna och man sparar ju sjukt bra på det! Kan verkligen rekommendera. Dessutom kan ni ju sälja kläder som ni kanske inte använder längre och tjäna egna pengar. Det behöver ju inte heller bara vara kläder. Många söker efter oanvänt smink eller smycken.

Här nedan kommer ni se min bloppis på instagram och mitt konto på Plick!

Ni får gärna kolla in, puss<3


Likes

Comments

​Hej alla fina och underbara läsare! 

Imorgon börjar jag gymnasiet och är rätt så taggad. Dock så känns det lite pirrigt med en helt ny skola och dessutom en helt ny stad. Men jag tror att allt kommer att bli bra. Kul att lära känna nya människor! 


Tänkte börja med bloggandet igen! Slutade med det för något år sen men känner för det igen. 


Det blev ett kort första blogginlägg men jag hoppas att jag kommer att hinna uppdatera med massa roligt! 

Vi hörs, puss Lily

Likes

Comments