Frågade min kille flera gånger vad han ville ha för tårta så jag kunde beställa till hans födelsedag men det han ville ha var en hemmagjord tårta som han brukade få när han var liten. Jag som inte har gjort någon tårta på jättelänge började planera vad jag skulle göra för tårta. Han ville ha en frukttårta och ganska simpel. Jag gjorde denna tårta ganska snabbt efter jobbet och tog med den hem till honom på kvällen.

Ingredienser: icas tårtbotten, grädde, bananer, färska jordgubbar och blåbär.
I den nedre lagret har jag lagt bananer och den i mitten har jag lagt jordgubbar. Dekrerade med hela jordgubbar och blåbär.
Jag tog med tårtan i bilen med en stor plastskål över och fick köra försiktigt så att den inte ramlade av eller kom åt själva tårtan.

Han älskade tårtan så mycket att han åt upp hela själv :D, dock under 2-3 dagar (han erbjöd mig men då jag inte tål laktos och glömde köpa laktosfri grädde och tårtbotten så tackade jag nej).

<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här kombinationen av färger och design ser vi mer och mer idag. Människor tycker det är bra att sticka ut och inte vara som alla andra. Olika former som är annorlunda gör ditt hem unikt. Våga stick ut för vem vet, det är kanske du som sätter den kommande inredningstrenden =).

Älskar den kubikformade taklampan i guld. Simpel men unik. Guld passar i princip med alla färger och det är så lätt att mixa och matcha.

Blir lite kär när jag ser bilden då den rosa färgen även symboliserar romantik.

<3

Likes

Comments

Hur snyggt är inte detta? Dröm köket om ni frågar mig. Jag älskar marmor och just nu ser vi mer och mer av marmor i alla former. Det är marmorskivan som sätter pricket över i:et i designen. Den lyser upp mittenpartiet och får köket att gå från snyggt till wow.


Älskar lampan som hänger över bordet. Den ger en mer wow effekt fast än den är ganska vanlig om den t.ex. skulle hänga över ett vanligt matbord.


Den svarta väggen med vita ränder är helt fantastisk och den härliga effekten av levande lågor ger köket värme (även om den inte värmer irl).


Det som gör det mer hemtrevligt är tavlorna. Det går bra att mixa vanliga tavlor med prints som man tycker är fint, med bilder från familj och vänner. Det som får er att känna er hemma.

<3

Likes

Comments

Jag kollade runt i butiker för att köpa ljus till den nya lägenheten men hittade inget som jag direkt ville ha. Jag såg en video på youtube av en slump där en kvinna designade ljus med servetter. Tog och köpte några billiga ljus och servetter och prövade själv. Blev glatt äverraskad måste jag säga. Så nu letar jag efter fina servetter och saker som går att dekorera ljus med till den nya lägenheten.

Vad tycker ni? Har ni några tips på hur jag kan dekorera dem ännu mer och med vad?

Jag har använt mig av blockljus, servetter, bakplåtspapper och hårfön.

<3

Likes

Comments

Jag har alltid funderat på hur livet skulle se ut om jag hade valt att utbilda mig inom ett annat område och gjort något som jag verkligen älskar att göra. Jag älskar att jobba med människor och hjälpa människor och det är nog därför jag har läst till socionom. Men nyligen har jag tänkt på att hjälpa människor fast på ett annat sätt än det jag gör idag. Mitt intresse för inredning blir allt större och jag känner att det är något som drar mig mot inredning och design men vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra.
Vi har alla något som vi brinner för och som vi alltid har velat göra men inte vet riktigt hur vi ska göra det. Detta är en daglig kamp för mig och jag funderar dagligen på vad och hur (inom inredning).

Om det är någon i samma sits eller som har varit i samma sits, hur har ni gjort? Vad har gjort att ni har kunnat ta nästa steg? Kom gärna med idéer =).

Kram <3

Likes

Comments

Fantastisk, lite sagolikt kök. Hur underbart är inte denna kök? Den fina ljus blåa färgen gör köket lite extra lyxigt. Färgen passar så bra med vit och gul/guld färg men även med flera andra färger som till exempel orange eller skogs grönt. Det är väldigt fint byggt med massa lådor och förvaringsplats. Tycker det är så snyggt när man kan se in i skåpen för då har man ännu en anledning till att köpa de fina tallrikarna, kopparna och glasen man går och tittar på i butiken. Är det bara jag som går och ”fönster shoppar” och drömmer mig bort när jag ser en inredningsbutik? Tänker på hur fint det skulle se ut hemma hos mig och får bilder i huvudet på hur jag kan inreda just med den skålen eller den vasen =). Längtar tills jag kan få köpa en massa fina saker till lägenheten. Drömmer mig bort en stund med denna fina bild...

Kram<3

Likes

Comments

Jag är så kär i denna sovrumsinredning. Älskar sänggaveln och den fantastisk coola lampan som hänger på lagom höjd över sängen. Grå i olika nyanser tillsammans med vit och svart gör rummet så elegant och lyxigt. Jag saknar nog bara en kudde eller två i en annan färg för att ge rummet mer värme och färg helt enkelt. Vad tycker ni?

Tips: Grå, svart och vit passar utmärkt med en mörkare nyans av lila, grön eller blå. Lite färg men inget som sticker ut för mycket =).

Kram <3

Likes

Comments

Äntligen fredag! Äter en god ceasarsallad och självklart en pepsi max. Efter en lång och jobbig vecka är det skönt att ha helg och bara umgås med familj och vänner. Tjejkväll och födelsedagsfirande är vad helgen har att erbjuda. Ta hand om varandra och ta vara på den tid ni har med nära och kära för det är en blessing.

Ha en fortsatt underbar kväll och en fantastisk helg!

Kram <3

Likes

Comments

Har ni också varit med om dagar där ni bara vill lägga er i sängen med täcket över er och bara sova bort hela dagen...? Det händer mig en hel del dessa dagar. Har besvär med magen, har magkatarr så är så uppsvullen med en hel del gaser i magen som kan kännas som kramper i magen. Var på gastroskopi idag för att se om det är något annat som spökar, vilket det inte var, tack gode gud. Den som har gjort en gastroskopi förstår hur obehagligt det kan vara =(.

Nu är jag hemma igen och ska dricka en smothie och ligga i soffan och bara vila. Hoppas er dag har varit bättre än så länge.

Smothie: laktosfri mjölk, frysta jordgubbar och blåbär och en halv banan.

Kram <3

Likes

Comments

Denna underbara lampa såg jag på Ikea här om dagen. Blev genast kär i den. Tycker det passar så bra över sängen, rätt belysning. Den är otroligt snygg och modern också. Får se om det blir en sån till den nya lägenheten =).

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Kram <3

#ikea #ikealampa

Likes

Comments