Denna underbara lampa såg jag på Ikea här om dagen. Blev genast kär i den. Tycker det passar så bra över sängen, rätt belysning. Den är otroligt snygg och modern också. Får se om det blir en sån till den nya lägenheten =).

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Kram <3

#ikea #ikealampa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ta mig till solen...
När det är så mörkt ute och dåligt väder önskar man att det gick att klappa händerna och vips så var man i någon varmt land. Känslan av varm luft, solen som skiner på ansiktet medans du ligger på en solstol under en underbar fin palm är obeskrivligt. Får drömma mig bort...

ha en underbar fin lördag =)

Kram <3

Likes

Comments

Tänk att ha ett vardagsrum som denna. Varje gång du tittar på väggen får du tillbaka den känslan som du hade när du gick ut på bryggan en fin och härlig sommarkväll. Det gäller att vara kreativ när man inreder. Rummet har blivit större och ”längre” på grund av tapetern. Det är så fint dekorerat med fina och starka färger då möblerna är i neutrala färger så passar det väldigt bra. Jag tycker att bilden talar för sig själv för jag bli i stort sett mållös när jag ser den.

Kram <3

Likes

Comments

Vilken underbar grön färg som passar helt perfekt med den oranga färgen. Klart det ska vara en marmor bänkskiva som gör det hela extra elegant. Helt fantastiskt att man har blandat ”the modern and the old style” vilket ger rummet värme och liv. Vad man har för tavlor är en smaksak men det blir ju klart lite finare när de matchar med resten av färgerna. Jag älskar när köket är öppet för det ger rummet mer djup och det känns betydligt större. Älskar att det finns ett stort fönster då det kommer in mycket dagsljus, men det finns även lampor i taket som kommer lysa upp köksdelen när det är mörkt.

Tips: Ha gärna olika slags belysning om det är ett stort rum samt om rummet är mörkt. Änvänd spotlights eller dimbar belysning för att framhäva de platser eller de saker du tycker är fint eller dölj det som är mindre fint.

Kram <3

Likes

Comments

Härlig middag på Basilica i Mall of Scandinavia. Jag åt en god pastarätt med kyckling, soltorkade tomater och pesto. Älskar de stunder man har med varandra, oavsett om det är med familj, sin parner elller vänner. Det är viktigt att ta sig tiden att gå ut då och då för att få lite variation i vardagen samt lite ensamtid med familj/partner/vänner. Jag föredrar mysiga hemmakvällar med god mat och bra sällskap men ibland känner jag att jag behöver komma ut och lyxa till det lite ;-).

Kram <3

Likes

Comments

Ett fint marmorbord gör hemmet lite mer elegant och snyggt. Det svåra är att välja vilken form och färg man vill ha. Det beror på hur resten av rummet ser ut. Är det i vardagsrummet så måste den passa in med din soffa och storleken på rummet. Ibland kan man välja rund eller fyrkantig då båda passar in men det blir mer en smaksak vilket man väljer. När det gäller sidobord eller avlastningsbord bör man nog tänka på ytan där den ska stå samt att ha plats för lite dekoration på bordet, samtidigt som man har plats för nödvändiga saker som till exempel en skål man har nycklar i eller plats för fjärrkontrollen.

Tips: om resten av rummet är ljust, med ljusa möbler och inredning, passa på att ha ett marmorbord som är svart eller grönt då det sticker ut samtidigt som det är sjukt snyggt. Men är rummet ganska mörkt med mörka möbler och dåligt ljus, ta ett marmorbord i vitt då det ljusnar upp rummet samtidigt som det gör rummet mer elegant och lyxigt.

Likes

Comments

Det som man ser mer och mer av är den gråa färgen i olika nyanser. Själv har jag tidigare aldrig tänkt på färgen grå men nu börjar jag att gilla det mer och mer. Eftersom färgen grå är neutral så passar den ganska bra med alla färger, gäller bara att använda rätt nyans. Älskar att det just går ihop med vit och guld. En annan färg som grå också passar bra ihop är grönt, lite åt det mörka hållen. Det skapar en fin kontrast och liv i rummet. 

Likes

Comments

jag är ute en hel del och tittar i olika butiker och varuhus dels för att få inspiration men ochkså för att jag såsmåningom ska köpa en del möbler till den nya lägenheten. det som jag har börjat fastna för är fåtöljer. jag ser dem överallt och har även prövat en del och tycker att det är så bra med att ha en fåtölj, inte bara för att det ser snyggt och elegant ut men också för att sitta i. det är fint med en fåtölj som matchar soffan men att ha en fåtölj som avviker lite är ännu snyggare tycker jag. det behöver inte vara blommigt eller randigt för att den ska sticka ut utan det kan bara vara en annan färg som passar till soffan, men vill du ha en randig, rutig eller blommig så är det helt upp till dig =). 

Tips: det som är viktigt när du tänker köpa en fåtölj är att du vet ungefär vart du ska ha den samt om den just passar in sorleksmässigt. bra att mäta rummet i helhet samt alla andra möbler så att det inte blir trångt eller för stor tomrum. Det är snyggt med ett sidobord och en fin bordslampa på, vid sidan av fåtöljen. 

kram <3

Likes

Comments

God morgon

Jag är helt förälskad i denna sovrums Inredning. Jag älskar att deT kommer in mycket ljus. På kvällen kan man tänDa taklampan eller lamporna Vid sängen för en liten behagligare belysning. Jag älskar tavlOrna, kan kombineras med personliga foton för en mer personligt sovrim. den stora spegeln är ett måste för sovrummet för att få känslan av att rummet är större Än vad den är. 

Älskar den gråa sänggaveln som gör Sängen mer Elegant samt att den gråa förgen är väldigt snygg och modern. 

Så mysigt med en liten balkong Där maN kan sitta och läsa en bok eller bara ta en pause Och återhämta sina kRafter (om vädRet så tillåter).  

Älskar verkligen helheten och får verkligen inspiration för när jag Ska inreda Min framtida sovrum =).

Ha en fantastisk dag! Kram <3

Likes

Comments

Vill tillbaka till denna underbara plats. Denna härliga utsikt hade jag i somras. Det var som ren terapi för själen. Ibland behövs det att komma bort från det dagliga livet och återfå energi. Det bästa är att få rensa tankarna och bara vara, bort från alla måsten. Där fick jag chansen att tänka ut hur jag vill göra ett tag framåt i livet och fick lite inspiration. Jag skulle väldigt gärna vilja åka tillbaka till Portugal snart igen då det var just där jag badade i havet för första gången och kunde släppa på mina hämningar.

För er som inte har besökt Algarve kusten i Portugal har jag en sak att ”säga”.
- Ni måste verkligen åka dit för att uppleva denna underbara och vackra kust.

Likes

Comments