I was standin' in a bar and watchin' all the people there
Oh the lonliness in this world well it's just not fair
Love and mercy that's what you need tonight
So, love and mercy to you and your friends tonight

Likes

Comments

Jag har aldrig varit en kattperson. Jag har tyckt att katter är ett av de tråkigaste djuren som finns, och att de verkade så själviska och ovärda. Men så fel man kan ha! Min Broccoli stal mitt hjärta från dag ett. Man har ALDRIG en tråkig stund med honom. Visst, man vill slita av sig håret i frustration när han väcker en klockan tre på morgonen genom att stå bredvid ansiktet och skrika för fulla muggar, men det är sånt som snabbt glöms bort när han springer och hälsar en vid dörren efter en lång arbetsdag. Eller när han ligger och sover i min tröja när jag sitter vid datorn, eller när han klättrar upp på axeln när jag diskar, eller när man vaknar av att man råkar rulla över honom i sömnen och han fnyser lite åt mig men kryper snabbt närmare. Att han alltid ska vara så nära det bara går, kroppskontakt jämt. Han sover alltid bredvid under täcket, men inget gör honom lyckligare än när S är på besök och han får sova mittemellan oss båda. <3


Likes

Comments

Hey, what's up? Jag mår bättre. Lite yoga, spakväll (peeling både till kropp och ansikte, ansiktsmask, hårmask, bodylotion), en stooor kopp mint-te och nybäddat i förrgår gjorde verkligen susen.

Vem säger förresten susen längre? Jag tydligen.

Nu ligger jag här i soffan och försöker att inte somna. Är så OTROLIGT dödstrött men vet inte varför ty jag sov som en bebis inatt. Inväntar just nu mr S som jag inte träffat på en vecka, och ikväll blir det söndagsmys i vanlig ordning. Hört att mat, onyttigheter och skräckfilm står på schemat tillsammans med några vänner. Jag hatar söndagar men sen vi började med myskvällar har jag börjat ändra mig.

xoxo

Likes

Comments

Vissa låtar relaterar man mer till än andra.

Idag är det inget bra alls. Inte igår heller och troligtvis inte närmsta månaden framåt heller. Varför blir det såhär, jag orkar inte.

Likes

Comments

Blev inget jobb för mig i helgen då jag mår så jävulskt konstigt. Känner mig febrig, förkyld och illamående samtidigt men det har liksom inte brytit ut men jag är ändå helt slut i kroppen. Vaknade inatt av att jag hade ont i fötterna av att ligga ner? Lol.

S åkte iväg på barnkalas så nu har jag och katten lite lördagsmys med musik, te och tända ljus. Hoppas på att föräldrarna kommer förbi och gör oss sällskap en stund. Är sjukt rastlös men vet att jag MÅSTE vila så jag blir frisk. Men vill helst av allt ut och ta en långpromenad i nån skog nånstans.

Hur mår ni idag? <3

Likes

Comments

​New in från Johnny Bulls. Lite för stora men allt löser sig med tjocksockar till vintern. Definitivt de bekvämaste klackskorna jag äger. I'm in love.

Likes

Comments

I lördags blev det lite mamma- dotter- hundmys i Skultuna messingbruk. LÄngesen man umgicks bara vi två, har blivit så dålig på att ses sen jag flyttade hemifrån.

Tvingade med henne dit eftersom jag hört mycket fint om stället. Det fanns mycket fint men inget som skulle få plats i min lilla lägenhet. Köpte istället ett rosé-armband från mitt favoritmärke Edblad.

Sen blev det en iskall promenad vid ån i solen. Jag ÄLSKAR hösten so badly. Så himla mysigt med alla färger. Definivt min favoritårstid men det känns jobbigt att winter is coming... Fick höra igår att det fucking snöade i närheten. Inte okej!

Tillbaka till ämnet... Vi tog en fika på Å-Cafét (godaste räkmackan jag ätit) och for hem. En kort men mysig stund med bästa mamma.

Likes

Comments

​Utan tvekan den finaste kaninen jag ägt och jag har haft en 20-tal. Gör så ont att veta att detta nog var hennes sista sommar, hon är gammal nu. Längtar tills den dagen jag flyttar till hus och kan skaffa fler bjässar som henne. 
​Mami loves u babe <3

Likes

Comments