Om ni bara anar hur mycket jag tjatar på S om att vi måste flytta till hus snart. Jag längtar ihjäl mig efter att få återinföra en kaningård, ett eget pysselrum och mest av allt vill jag ha något att inreda!!! Är så sjukt rastlös i en lägenhet där allt redan är fixat. Känner mig instängd och begränsad liksom. När jag bodde ensam möblerade jag om nästan varje vecka bara för att få det "nytt", och här hemma gillar S att ha sakerna där de är. Jag är van att få bestämma allt själv och jag kan verkligen inte kompromissa. Snacka om att han kommer få det tufft att bo med mig i framtiden lol.

Bor ni i hus eller lägenhet?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det bara kliar i fingrarna och vill ritamålaskrivafota, vad som helst. Som alltid när jag känner mig stressad/ledsen. Livet är så himla fint just nu. Jag har ett jobb och jag ska alldeles strax bli sambo med en man jag känner mig trygg med. Två saker som är väldigt stora för mig efter år av arbetslöshet och jävligt elaka och manipulerande killar.

Det är mycket annat skit som händer nu och jag vill bara säga upp bekantskapen med alla för att slippa hantera sånt här. But I won't. Hoppas livet är gött för er.

Likes

Comments

​Utan tvekan den finaste kaninen jag ägt och jag har haft en 20-tal. Gör så ont att veta att detta nog var hennes sista sommar, hon är gammal nu. Längtar tills den dagen jag flyttar till hus och kan skaffa fler bjässar som henne. 
​Mami loves u babe <3

Likes

Comments

​Har haft en kanonhelg. Först firade vi J's farbror och sen blev det festligheter i stan. Lite för mycket av det goda men det var himla roligt. Massa dans och härligt folk. Söndagen bestod av pizza- och filmmys med några vänner, hoppas att det blir en tradition :)

Nu ska jag ut på en långpromenad och försöka få ordning på min magvärk. 

Likes

Comments

Min nya familjemedlem, älskar honom redan mer än allt. Har väntat på att äga en sphynx i 10 år och äntligen var det dags. Babe <3

Likes

Comments

Hey babycakes! Jag flyter runt i ett jävla moln at the moment, helt glömt bort lilla bloggen. Ni vet ju att jag skrivit mycket om panikångest osv men nu har det varit helt fantastiskt bra i några veckor. Hade nästan glömt bort hur det kändes att vara helt bekymmersfri och bara totalt genomglad. Mer sådant tack! Så har embraceat mitt mood och bara njutit! Tänkte bara kika in och berätta att jag lever trots bloggtorkan. Hur mår ni?

Likes

Comments

​Tog tummen ur och skaffade mig både mörkare och längre hår. Såhär mörkt har jag aldrig haft förut, men oj vad jag trivs! Nästan svart.

Idag blev en riktig mysdag eftersom jag varit ledig. Började med en långpromenad med min hund som spenderat natten hos mig, men vi blev avbrutna när syster ringde för att hennes bil dött längs vägen. Så det var bara att vända och åka och köpa bärgningslina. Haha! Sen hjälpte hon mig med håret :) 

Nu väntar två dagars jobb, både butik och spa, och sen ser jag fram emot helgens festligheter! 


Likes

Comments

Ibland måste man skryta lite. Jag lagade nyss världens godaste pasta och jag använde inte ens recept.
​De som känner mig vet att jag är ett helvete i köket. Första veckorna efter att jag flyttade hemifrån googlade jag ALLT. Hur länge ska potatis koka, hur gör man kyckling i ugn och framförallt HUR får man på ugnen. Varenda middagsförsök blev en katastrof och jag har oändligt många arga fb-statusar om detta. Råkade till och med starta en eld när jag skulle torka spisen och min granne frågar om det är jag varje gång hon hör ett brandlarm.

Jag åt knäckebröd till frukost, lunch och middag i ett halvår! Snacka om ensidig kost.

Nu rörde jag ihop (bara sådär!) en vegansk pastasås på 2 avokados, lite havremjölk, 1 dl havre-fraiche, 1/2 vitlök och massa paprikakrydda och peppar! Blanda ner i pasta och it's done. Krämig och god och man kan inte ens ana att den är helt utan mejerier. Tips tips tips.


Likes

Comments