Header

babustyle's life

Åh, jag känner mig helt död! Idag har jag varit mer effektiv och haft mer energi än vanligt. Jag har gått på långpromenad, lunchat med en vän och hennes familj och varit iväg och handlat. För er kanske det inte låter mycket, men för mig som oftast inte ens hade orkat en av de där grejerna så är det väldigt mycket. Så nu ska jag lägga mig i sängen, mumsa på den här goda kexbaren och titta på senaste avsnittet av Prison Break och Pretty Little Liars. Min rygg gör extremt ont så jag kommer nog ligga här resten av dagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

babustyle's life

Idag trotsade jag ångesten och tog mig ut på en 5km promenad. Frågade en vän om jag kunde ta med hennes hund och det fick jag. Var riktigt skönt att komma ut igen. Hade glömt hur jobbig den här promenaden är när man inte är van att gå så mycket. Men jag valde att gå den här vägen för att det var Bebis favoritpromenad när han levde. Bilden längst till höger är tagen på hans favoritställe. Det kändes nästan som han var med mig när jag gick där. Minns hur glad han var när han visste att vi skulle gå där, han sken upp med hela kroppsspråket. Saknar min prins så himla mycket ❣

Likes

Comments

Filmtips & serietips

En dokumentärserie från 2015. Vad får en mördare att begå sitt brott? Hur blev hen en mördare? Det undersöker kriminologipsykologen Dr. Michelle Ward. Hon åker till fängelser och sitter öga mot öga med våldsamma mördare för att ta reda på sanningen. I den här serien så får man följa hennes intervju och se exakt vad som hände när personen blev en mördare. Med hennes tuffa och speciella teknik får hon mördare att erkänna saker de aldrig berättat för någon.

__________________________________

Den här är riktigt bra och spännande! Älskar såna här serier där man får följa med och se vad som egentligen hände och varför. Älskar alla sorters serier och filmer som är byggda på psykologi och brott. Jag skulle själv läsa kriminologi för några år sedan, men var tvungen att hoppa av på grund av flera orsaker. Jag har bara sett första säsongen som finns på Netflix, men tror det finns en andra säsong också. Ska tydligen finnas en podcast också.

Likes

Comments

babustyle's life, Tankar & känslor

VARNING FÖR ATT INLÄGGET KAN VARA TRIGGANDE (viktproblem)

"ät mindre och träna mer!"
"få i dig mindre kalorier än du gör dig av med!"
"rör på dig någln timme varje dag"
"undvik godis och andra onyttigheter"

...Om det ändå vore så enkelt. Hade det varit så enkelt så hade jag gått ner i vikt för längesen. Men det där funkar inte på mig - tro mig, jag har verkligen försökt. Jag har till och med gått hos en dietist, och inte ens det funkade. Under så många år har jag verkligen försökt, på alla sätt och vis. Fler sätt än ni kan tänka er. Men här är jag idag, väger mer än jag någonsin gjort och mår allt sämre. Jag har sökt hjälp för min vikt, för att väga såhär mycket och va i mitt tillstånd är inte hälsosamt på något sätt. Jag måste gå ner i vikt. Jag är stor, jag är tjock, förr var jag kurvig. Jag får inte längre på mig kläder och jag mår så extremt dåligt över det.

Vet ni något sätt för mig att gå ner i vikt (jag har testat massa dieter så som LCHF, pulver, soppor, drycker och fasta utan resultat), eller om det finns piller att ta, kommentera gärna här nedan. Uppskattar all hjälp jag kan få!

Likes

Comments

babustyle's life

Jag trotsade ångesten och åkte till Skutberget (en av de vackraste platserna i Värmland) och tog en promenad längs vattnet. Klarblå himmel och minimalt med folk. Precis i min stil. Dessvärre blev både ångesten och huvudvärken allt värre, så det blev inte så långvarigt där. När jag kom hem var jag så otroligt sliten i kroppen efter att ha möblerat om i lägenheten igår, så jag somnade och vaknade för en liten stund sen. Känner mig helt drogad och huvudet sprängs. Ska ta och äta lite mat och se om jag hittar någon ny serie att se i hopp om att känna mig lite mindre ensam. Just nu känner jag mig bara ensam och tom.

Likes

Comments

babustyle's life

Morning! eller nåt. Vaknade på hyfsat bra humör idag av någon anledning. Och fint väder är det så jag och mamma ska gå en promenad vid vattnet. Ångesten kom direkt när jag skulle klä på mig och jag hittar absolut ingenting förutom träningstights. Så det får bli det. Hade egentligen tänkt fota till en ny header, men känner inte för att vara med på bild. Jag hoppas ångesten ger med sig under promenaden. Är så trött på allt det här. Jag vill också kunna njuta av sommarvärmen. Men jag skäms för att visa mig. Kan inte ens vistas ute på altanen... Det blir bara värre och värre. Hatar det!

Likes

Comments

babustyle's life, Kronisk smärta & psykisk ohälsa, Tankar & känslor

... And there it is. En sån dag när jag inte vill annat än att somna in och vakna när allt blivit bättre igen. Mår så extremt dåligt idag. Huvudet sprängs, tankarna snurrar och ångesten bultar i min kropp. Jag vill inte va här. Jag känner att jag vill fly. Men jag har ingenstans att ta vägen. Jag går igenom det här helt ensam. Känns som att alla går sin väg, eller att jag förstört allt som varit mellan oss de gånger jag inte kan kontrollera mig. Men kanske är det bäst såhär...

Likes

Comments

babustyle's life

Dagen blev väldigt bra trots min extrema huvudvärk. Men otroligt fint väder har det varit. Vi tog oss som sagt en tur till Tassarnas Hunddagis och hälsade på. Så kul att träffa dem igen! Några av dagishundarna var där också. Boss var verkligen superduktig! Vi körde en fysbana som an efter några gånger klarade finfint. Han fick hemmagjorda hundkex som fina Linn (ena ägaren av hunddagiset) bakat som tydligen va väldigt uppskattat! Det var SÅ mycket nytt för Boss; alla människor, många okända hundar, okänd miljö och fysbanan. Han va verkligen duktig!

Förutom det så har vi bara vilat och tagit en kort promenad. Det är alldeles för varmt för honom. Han ska snart åka hem och jag ska lägga mig och titta på någon serie. Känns som huvudet ska explodera när som helst.

Likes

Comments