Header

babustyle's life, Tankar & känslor, Att leva med kronisk smärta

Det har gått över ett år nu sen min dåliga period började. Jag har haft dem förut, men det brukar bli bättre efter max några månader. Men inte den här gången. Jag mår sämre och sämre för varje dag. Ingen ork, ingen livslust, ingen vilja. Jag orkar inte bry mig om något längre. Jag har små saker i mitt liv som gör det värdefullt. Som egentligen borde räcka. Men ändå känner jag mig tommare än någonsin. Jag är äcklad av mig själv. Jag hatar att jag inte kan få må bra. Att jag inte kan få jobba, tjäna pengar, göra vad jag känner för när jag känner för att göra det. Jag har till och med behövt sjukskriva mig den här veckan från praktiken för att min kropp har sagt ifrån ordentligt. Jag mår inte bra. Jag mår inte ens i närheten av bra. Men jag vet inte vad felet är. Jag sjunker bara djupare och djupare. Jag vet inte ens om jag någonsin kommer kunna ta mig ur det här...

Likes

Comments

Inspiration

Likes

Comments

babustyle's life

Bilderna här ovan sammanfattar gården i Göteborg rätt bra. Vi checkade ut från hotellet runt 12-tiden, vi gick längs piren i det gråa vädret och jagade Pokémon, sedan åkte vi till Nordstan och kikade runt, fikade och shoppade lite. Sen var det dags för Escape House där vi hade bokat aktiviteten Prison Break som innebar att vi blev inlåsta i en fängelsecell och skulle ta oss ut från fängelset på 60min. Vi fick leta efter koder, ledtrådar och alla möjliga saker för att lista ut vart nycklarna var och hur vi skulle ta oss ut. Det var sååå kul! Vi klarade det på 35min, vilket gjorde att vi tog dagens rekordtid på Prison Break (om ingen efter oss slog vårat rekord dvs). Måste åka tillbaka dit någon gång och köra de andra banorna! Efter Escape House så drog vi tillbaka till Nordstan och shoppade vidare och åt frozen yoghurt. Så gott! Därefter begav vi oss hemåt. Hade en sån rolig och mysig helg! Sis var supernöjd med alltihop, så det blev riktigt lyckat!


Vill ni veta vad Escape House är så kan ni kika in på deras hemsida HÄR !

Likes

Comments

babustyle's life

Usch vad jag är sliten efter den här helgen! Det är nog bilresorna som slagit ut mig helt. Är så trött! Hur som helst så var helgen toppen och Sis var supernöjd över sitt firande! Tänkte visa lite fler bilder och berätta om gårdagen i ett annat inlägg. Ska försöka svara på alla kommentarer idag också. Det blir en väldigt lugn dag för min del.

Likes

Comments

babustyle's life

Lördag idag och humöret är på topp! Inte så vanligt. Men idag drar vi till Göteborg och har det nice! Hotellövernattning, äta på restaurang, shoppa, ta det lugnt, göra en mystisk och spännande aktivitet i morgon och bara njuta. Tror Sis kommer älska sin födelsedag! Hon fyller 30 i morgon och jag och en vän ville göra nåt lite extra för henne. 😊❤

Likes

Comments

babustyle's life

Titta så fina gelnaglar min vän Linnéa har fixat på mig! Är jättenöjd! Första gången jag använder sånt, så känns sjukt konstigt. Men jag vänjer mig nog. Försökte få en hyfsad rättvis bild, men det är fan svårt att fota naglar, hah! 🙈  #gelnaglar #newnails

Likes

Comments

babustyle's life, Tankar & känslor

Mina tankar snurrar, min ångest äter upp mig inifrån och dagarna går allt för fort. Men ändå står livet still. Jag kan inte tänka klart, kan inte sortera känslor eller tankar. Varenda muskel och leder värker i min kropp. Migränen kommer allt oftare. Jag känner mig vilsen och oduglig. Jag vill vara själv men jag är just nu rädd för ensamheten. Men det känns som ingen vill eller kan förstå hur jag mår. Måste vila. Måste få tillbaka mitt liv. Måste må bättre till helgen då jag ska fira Sis som fyller år. Är så jävla rädd att migränen eller ångesten förstör hela firandet. Jag vill bara gömma mig, springa härifrån. Fly bort dit ingen hittar mig. Jag orkar inte må såhär. Jag orkar inte va en börda för de andra, och inte för mig själv heller. Jag måste finna mig själv.

Likes

Comments

babustyle's life

Okej. Jag är inte nöjd. Bilden är redigerad av den simpla anledningen att jag inte riktigt vill visa resultatet. Jag blev väldigt gul i håret och det ser inte bra ut alls. Får använda massa silverschampo i håret helt enkelt. Frisören i sig är bra, har gått hos henne sen jag var liten, det är bara mitt hår som fuckar upp allting. Funderar seriöst på att raka av allting.

Dessutom har jag sjuk ångest över min kropp och mitt utseende och hatar att ta kort på mig själv. Så ni får nöja er med äldre bilder och bilder på annat helt enkelt.

Likes

Comments

babustyle's life

Hola amigos! Sitter just nu hos frisören med blond slingfärg i håret. Så drygt, hah. Men tröttnade enormt på min fula, stora utväxt så mamma fixade en liten akuttid hos frisören. Vill känna mig lite fin i helgen när jag ska till Göteborg och fira Sis som fyller år. Kommer bli nice!

Fun fact; jag hatar att gå till frisören. Har noll tålamod att sitta där och dryga i flera timmar. Blir så rastlös! Är dessutom enormt öm i hårbotten, så jag pinar mig igenom det här. Längtar tills det är över och hoppas att slutresultatet blir bra!

Likes

Comments