View tracker
View tracker

babustyle's life

Mörkt ute -> dåligt ljus -> dåliga bilder. Sitter just nu i sängen med tända ljus och bra musik och försöker slå in julklappar. Går inte så där jättebra. Försöker få upp en mysig stämning här, men känns meningslöst. Hur som helst så är det julklappar som jag bejöver slå in ikväll, så det är bara att fortsätta. Huvudet känns otroligt tungt och jag känner mig så trött. Vill bara sova. Känns som att trött och stressad är något jag alltid känner mig. Men fixar jag det här nu så får jag mysa ner mig till en serie sen. Yep.

Jag gillar inte julen. Det är väl ingen som missat antar jag. Men lite julstämning skulle ju inte skada. Har ni några förslag på hur man kan få upp julstämningen lite?

Likes

Comments

View tracker

babustyle's life

Friday!! okej, jag önskar verkligen att jag var så taggad men mitt humör är ganska lågt idag och smärtan hög i både rygg och huvud. Startade dagen med en solig promenad i kylan med Bebis. Nu ska jag fixa mig för att åka ner till stan och träffa en vän och jaga Pokémon. Sen hem och slå in julklappar, städa och börja packa. Varför jag ska packa berättar jag senare. Avslutar sen kvällen med serier och tända ljus. Yep. Så ser min fredag ut. Har ni några roliga planer?

Likes

Comments

Reklam & sponsrade inlägg, babustyle tipsar & vill ha, Inspiration

Innehåller annonslänkar

Ber om ursäkt för det fula kollaget, heh. Tänkte bara snabbt slänga ihop ett litet kollage och tipsa om några klänningar som passar till jul och nyår. Själv använder jag klänning väldigt sällan, näst intill aldrig. Men jag har hittat ett par klänningar (okej, rätt många) som skulle kunna passa till både jul och nyår. De flesta är på rea och väldigt billiga. Skulle ni vilja att jag fortsätter att tipsa om klänningar inför jul och nyår?

Likes

Comments

Q/A

Vad heter du på Instagram?
lilbabustyle

Hur många följer du och hur många följer dig?
Just nu följer jag 378 stycken och har 2126 följare. Men det ändras hela tiden.

Hur länge har du haft Instagram?
Oj, ett par år. Sen 2012 tror jag. Men har inga bilder kvar från den tiden.

Hur många inlägg har du totalt?
I denna stund har jag 237 inlägg.

Hur många bilder lägger du ut per dag?
Den frågan var klurig. I vissa perioder lägger jag upp flera bilder om dagen, ibland bara en bild om dagen och i vissa perioder kan det ta flera dagar innan jag lägger upp någonting. Det beror på om jag har något att lägga upp.

Hur ofta kollar du Instagram?
Alldeles för ofta...

Brukar du ha filter på dina bilder?
Ibland har jag det. Beror på hur originalbilden ser ut. Men jag redigerar alltid mina bilder innan de läggs ut, spelar ingen roll om det är bloggen, Instagram eller Facebook eller någon annanstans. Jag lägger aldrig upp oredigerade bilder. Så det är inte alltid jag har filter på, men de är redigerade.

Är likes och kommentarer viktiga för dig?
Egentligen inte. Men självklart vill jag ha både kommentarer och likes. Jag har ju en del följare och då vill jag ju även att de ska vara aktiva och visa att de gillar mina bilder. Känns onödigt att ha så många följare och varken få några kommentarer eller likes. Jag vill veta att det jag lägger upp uppskattas på ett eller annat sätt.

Brukar du göra "follow for follow"?
Yes, det brukar jag, om det är ett konto jag känner att jag gillar bilderna på eller om det är någons blogg jag läser eller liknande. Jag slutar inte följa om personen i fråga inte slutar följa.

Hur mycket tid lägger du ner på att fota till Instagram?
Oj, det är rätt mycket tid. Jag vill självklart bli i alla fall halvnöjd med bilderna, sen ska de redigeras och lite sånt. Älskar att lägga upp citat, bilder från mina resor blandat med lite vardagsbilder. Så ja, jag lägger ner en hel del tid på bilderna till Instagram.


Vill ni följas på Instagram?
Följ mig och kommentera ditt Instagram-namn i en kommentar här nedan så följer jag dig tillbaka!
😊Likes

Comments

babustyle's life

... Och så var det december igen. Sista månaden på året. Helt sjukt hur fort det här året har gått. Okej, så säger jag alltid. Men det känns som det nyss var sommar. Jag hade så mycket att se fram emot det här året. Vissa saker blev som jag tänkt mig, andra bättre och några sämre. Tyvärr. Mitt mående har varit mer åt det dåliga hållet. Men det har ändå varit okej, tror jag.

Jag gillar inte den här tiden på året. Den ger sån extrem ångest. Julklappar ska köpas, julpynta ska göras. Man ska blicka tillbaka och se hur året har kommit, vad man har åstadkommit. Varje år får jag en klump i magen. Jag är kvar på samma ställe jag varit på i flera år. Hur mycket jag än försöker så kommer jag aldrig framåt. I år har jag inte tagit några stora steg. Jag hade förväntat mig att vara längre än såhär. Besvikelse igen.

Jag hoppas i alla fall att den här månaden för med sig något bra. Jag behöver ett bra avslut på det här året. Behöver inte vara stort. Bara någonting bra.

Likes

Comments

babustyle's life

Morning! Alltså... det här har varit den konstigaste natten på länge.. Jag vet inte ens hur jag ska förklara det. Jag har drömt så sjuka drömmar, så verkliga och overkliga på samma gång. Har känt mig helt förvirrad, vaknat och somnat om. Jag förstod ingenting tills jag såg att jag tagit en mycket lägre dos på medicinen (Venlafaxin) som jag tar till natten. Jag har två förpackningar, en som är 75mg och en som är 150mg. Jag ska ta en av varje men råkade istället ta två stycken 75mg. Det är farligt att sänka så mycket för kroppen hinner inte med och man kan få enorma biverkningar. Hittills har jag klarat mig från det förutom den extremt konstiga natten och huvudet känns tungt. Men jag överlever.

Likes

Comments

babustyle's life

Vovvarna jag gick med på första promenaden idag.

Hellu! Jag lever! Resan hem gick bra. Den var otroligt dryg och det var snökaos i både Uppsala och Stockholm, men jag kom hem tillslut. Var riktigt sliten så jag la mig direkt när jag kom hem.

Idag så var det dags för praktik igen. Just nu vilar jag lite. Mår inte bra idag. Huvudet sprängs och känns tungt trots nästan full dos av Alvedon, en starkare tablett (Tripanol) och två Celsius. Men slutar om drygt en timme, så jag överlever. Har varit en rätt bra dag i övrigt. Promenaderna gick bra och hundarna är på hyfsat bra humör. Förutom att mitt mående är fucked up så har veckan startat helt okej.

Likes

Comments