Header

babustyle's life, Inspiration, babustyle tipsar

Yay! Äntligen har Gen 3 kommit till Pokémon GO! Än så länge är 50 pokémon släppta och jag är så hyped över det! Älskar att jaga skuggor och samla candies till utvecklingarna! Ser fram emot ett julevent snart också. Väntar spänt på vad det kan innehålla! Förutom gen 3 så släpptes även väderfunktion i spelet. Under vissa väderförhållanden så blir vissa pokémons moves starkare. Så najst! Fångar man en pokémon med samma typ som blir starkare i det vädret, så får man också en stardust-bonus. Är riktigt nöjd med denna uppdatering! Och så levlade jag till 37 idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

babustyle's life, Inspiration

Likes

Comments

babustyle's life, Kronisk smärta & psykisk ohälsa, Tankar & känslor

Finns det nåt bättre än varm choklad den här tiden på året?

Mitt i allt det tunga så finns det små ljusglimtar i vardagen. Vissa människor. Varm choklad. Serier. Men jag har svårt att fokusera på det. Allt är så jobbigt nu. Avslaget från Försäkringskassan gjorde det betydligt jobbigare. Fortsatt inkomstlös. Fortfarande räkningar att betala. Mitt liv känns så långt borta.Tabletterna har lockat allt mer. Känner mig så svag. Vill bara glömma allt det här. Försvinna härifrån. Fokusera på nåt annat. Men jag hittar inget. Jag kallpratar. Jag skrattar. Jag ler. Jag skämtar. Jag har djupa konversationer. Men jag känner mig tom inombords. Helt tom.

Likes

Comments

babustyle's life, Kronisk smärta & psykisk ohälsa, Tankar & känslor

Det värsta som kunde hända just nu, hände. Jag har väntat i flera månader på beslut. Jag anade att det skulle bli såhär, men de gav mig hopp om annat. Min ansökan om aktivitetsersättning nekades av FK. Deras bedömning var inte helt fel, så är väl ingen större chans att försöka överklaga. Men jag är bara äckligt trött på falska förhoppningar. Jag är trött på allt. Min livslust är så långt ner på botten den kan komma just nu.

Likes

Comments

babustyle's life, Inspiration

Nu närmar vi oss snart december månad och julen är inte långt borta. Så jag tänkte passa på att tipsa er om massa fina saker man kan ge i julklapp. Det kommer garanterat att finnas något till de flesta! Hade tänkt kanske 4-5 inlägg med julklappstips, men ni får gärna säga till om ni vill att jag fortsätter att tipsa om saker att ge i julklapp!1 / 2 / 3 / 4 / 5


// Inlägget innehåller adlinks från Adviral

Likes

Comments

babustyle's life, babustyle tipsar

Vi klarade challengen! Och i natt fick vi purjolöksfågeln, så jag har fångat hur många som helst idag. Har ni inte gjort det än så passa på, för ni har bara morgondagen på er innan den försvinner sen! Yay! Älskade denna challenge!

Likes

Comments

babustyle's life

Usch vad jag hatar vinter och kyla! Alldeles för kallt och för mycket snö för min smak. Har spenderat dagen i stan och spelat Pokémon (tävlingen är i full gång och senaste uppdateringen var att vi fångat lite över 1 miljard) i kylan. Ugh. Känner mig som en isbit. Nhss kommit hem. Fått i mig en kopp varm choklad och lite mat. Nu blir det att krypa ner i sängen och titta på film och serier.

Likes

Comments

babustyle's life, Inspiration

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Tänkte tipsa er om några fina och välfyllda julkalendrar att ha i december! Det kommer komma en hel del tips framöver, men det blir lätt så när det är dags att köpa julklappar och sådant. När det gäller julkalender så har jag alltid kört på vanlig chokladkalender. Jag är inte så mycket för smink och sådant. Jag funderade på en julkalender från Rituals som omväxling då jag blivit helt kär i det märket, men ekonomin tillåter inte det i år. Kanske nästa år!


Har ni någon annorlunda julkalender i år? Eller kör ni också med chokladkalender?


// Inlägget innehåller adlinks från Adviral

Likes

Comments

babustyle tipsar

Bilder från underbara Mallorca

Ni vet ju redan hur mycket jag dyrkar värme, och att min dröm är att flytta utomlands till ett varmt land med palmer, nära till havet och gärna ha en stor pool i trädgården som man kan slappa vid. Men vet ni vad jag har fastnat för på senare tid? Spabad. Ja, ni läste rätt. Jag ha tidigare aldrig gillat sådant, för jag blir lätt rastlös när jag försöker ligga still och slappna av. Men det senaste året har jag testat det några gånger och lärt mig gilla det. Sist jag låg i ett spabad så var det så underbart, så jag funderar verkligen på om det är något jag också borde investera i när jag flyttar. Jag måste ju inte möjligtvis vänta tills jag flyttar utomlands för att införskaffa ett sådant. Det skulle vara så skönt för min inflammerade rygg och stela kropp att slappna av i ett sådant och hur lyxigt vore det inte att ha en egen?

På hemsidan Rubinpool, som jag skriver det här inlägget tillsammans med, finns det mycket att välja på; både olika pooler , spabad och bastu . Jag har kikat in de olika modellerna på spabad som finns på hemsidan, men kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst. Alla ser så lyxiga ut!


Har ni något spabad hemma? Eller är det något ni tänkt investera i någon gång?

Likes

Comments

babustyle's life, babustyle tipsar

Idag är det riktigt fint väder ute. Kallt som tusan, men fint. Och jag är taggad. Pokémon GO har kommit ut med en challenge som jag är hypad på. Under 7 dagar (fram till 26 november) ska vi, i ela världen, fånga 3 miljarder pokémon. För detta får vi belöningar. Se bilden nedan. Jag satsar självklart på guld eftersom jag vill ha purjolökspippin (som endast finns att få i vissa delar av Asien annars). NU KÖR VI!

Likes

Comments