babustyle's life, Tankar & känslor


When I make a mistake, I know it. I feel it. I tear myself apart. I lose sleep. I don't stop thinking about it. So when I say I'm sorry, know that I mean it. I'm my toughest critic.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

babustyle's life

Bild från Gran Canaria 2013 bara för att hon älskade den resan 🌸

Idag är det mammas födelsedag och hon blir hela 65 år! Hon vill inte direkt firas, så vi ska bara ge henne lite presenter och fika. Ingenting stort. Däremot har jag en stor present till henne som hon ska få en annan dag när det är mer läge för det. Men den presenten vet hon redan om. Ska börja göra mig i ordning så jag inte kommer dit alldeles för sent. Är fortfarande kvar i Sis lägenhet. Har sån fruktansvärd ångest idag, men måste försöka strida emot det. Det är ju trots allt hennes födelsedag.

Likes

Comments

babustyle's life
​Pokémon Go Safari Zone Event i Stockholm

Jag klarade det! Jag åkte till Stockholm. Jag checkade in Safarieventet. Jag gick runt bland massa folk. Jag gick runt och vilse i en stad jag i princip aldrig befunnit mig i. Jag stötte på många hinder, men jag klarade dem. Jag gjorde mycket igår som jag aldrig trodde jag skulle göra på en och samma dag. Jag fick en del ångestattacker, panikattacker och inte visste vart jag skulle eller hur jag skulle hantera det, men det löste sig. Jag överlevde. Jag hade en bra dag. Jag fick nya pokémon, åt B&J glass och annat onyttigt (passade på när jag ändå var där liksom) och hade en av mina bästa vänner som reskompis. Jag är så glad att jag åkte dit och jag är stolt över mig själv att jag klarade det. Det var det bästa jag gjort under det här året.

Tack för ett superbra event!
#pokemongo #pokemongosafarizone #pokémongo #pokémongosafarizone

Likes

Comments

babustyle's life

Morning fighters! Var uppe ovanligt tidigt idag. Var vaken redan vid 04.30. Sitter i bilen på väg till Stockholm nu. Idag är det Pokémon Safari Zone-event och som ni vet lyckades jag få biljett. Har velat fram och tillbaka hela veckan om jag ska åka eller inte, då jag har svårt för stora ytor och mycket folk och okända platser, men jag älskar ju spelet och vill ju inte missa det. Så jag bestämde mig för att försöka ändå. Får se hur länge jag klarar av det, annars får jag se vad resten av Stockholm har att erbjuda. Ses där!

Likes

Comments

Kronisk smärta & psykisk ohälsa, Tankar & känslor

Det är så frustrerande på något vis. För vad har jag egentligen att stressa över? oroa mig över? ha ångest över? jag är sjukskriven. Jag går hemma hela dagarna. Jag borde ha all tid i världen. Visst? Men tankarna och känslorna går på högvarv nu. Kan inte kontrollera dem. Så mycket som händer nu, som mest är "vardagliga saker" eller saker som ska sätta en "guldkant på vardagen". Men det känns inte så. Det orsakar bara stress. Oerhört mycket stress och ångest. Igår hade jag ett sådant breakdown igen när jag gråter okontrollerat i timtal och har svårt att få luft. Jag bilar katastroftankar samtidigt som ångesten blir maxad. Hur ska jag någonsin kunna leva själv? Eller leva alls med detta som en skugga som förföljer mig? Varför är det så jävla svårt att bara ta en dag i taget? Eller ta saker som de kommer? Eller sluta tänka i alla fall?

Likes

Comments

babustyle's life, Min viktresa

Bildbrist till tusen, oki?

Var hos dietisten idag för ännu ett möte. Var supernervös. Hade enorma ångestattacker igår och grät och hade sån panik som inte gick att kontrollera. Kände mig så himla dålig! Får ju aldrig in de där jävla rutinerna någon gång! Matrutinerna alltså. Det är någon stor spärr i vägen och så fort jag kommer på banan så är det något som rubbar det. Men dietisten var så stolt över mig för att jag kämpar på. Hon vet om vilken daglig kamp allt är för mig med maten, ångesten, paniken. Jag har varit helt ärlig mot henne. Men hon är så stöttande! Och vi vägde mig. Usch. Ångesten inför det. Som vanligt vill jag inte veta vad den står på. Jag går efter min egen våg, men hon väger mig ändå där borta för att ändå ha något att gå på. Och jag har gått ner 2kg sen jag var hos henne sist! Vilken lättnad att det går åt det hållet!

Fick nya mattider jag ska hålla. Och bara kämpa på och försöka komma på banan igen. Även om det kan rubbas redan i morgon. Jag måste kämpa på!

Likes

Comments

babustyle tipsar , Inspiration

This post contains adlinks from Adviral


Jackan hittar du här!

okej, på riktigt, hur mysig ser inte den här jackan ut att vara!? Som ni vet avskyr jag kyla, och bara genom att se att jackan är helt täckt i päls inuti (fake för er som missat det) får mig varm inombords, haha. So cozyyyy! Jag vill ha den här jackan. Nu. Men jag har en vinterjacka. Och den här är verkligen inte inom min budget som inkomstlös, heh. Men så fluffig och go!

Likes

Comments

Det bästa med hösten är serier och varm choklad 💗

Nu är jag på absolut sista avsnittet på Teen Wolf. Det känns så himla konstigt. Jag har följt serien under en längre tid, behövt vänta flera månader på nästa säsong eller fortsättning på nästa säsong osv, och nu är jag på det absolut sista avsnittet. Jag hatar den känslan. Teen Wolf är en av de bästa serierna jag vet, med undantag för att några säsonger har varit otroligt dåliga. Jag tänkte precis kolla upp när nästa säsong börjar, men fick se att det inte står något om någon "nästa säsong". Blev lite ledsen där. Kommer sakna serien otroligt mycket.

Förr tittade jag på flera serier samtidigt, men nu gillar jag att titta på en i taget, tills jag tröttnar och börjar på en ny för en period. Vet inte alls vilken jag ska börja titta på nu. Är helt inne i Teen Wolf ju... Älskar att titta på serier som handlar om övernaturligt, gärna vampyrer eller varulvar med spännande inslag. Ni får jättegärna tipsa om era favoritserier som bara är ett måste att se nu i höst och vinter! Älskar att se serier på den här tiden på året.

Likes

Comments

Q/A
Eftersom jag spelar Pokémon Go väldigt mycket och lägger oftast flera timmar per dag, så tänkte jag att det kan vara kul att svara på lite frågor om det. Jag hittade en lista med lite frågor om just det här. Jag har spelat sen spelet kom ut och har älskat Pokémon sen jag var liten. Följer även serien. Någon mer som spelar Pokémon Go på seriös nivå? Som lägger ner tid, energi och som har mål med spelet.1. Vilken level är du på? Just nu på level 34 men levlar snart upp till 35. Yay! Går så sjukt segt just nu.

2. Vilken team tillhör du? Team mystic! (det blåa teamet för er som inte är insatta)

3. Vilken var din starter Pokémon? Jag valde Charmander som min starter.

4. Vilken är din starkaste pokémon? Beror helt på om vi pratar om IV eller CP. Men jag utgår alltid från CP, och min starkaste pokémon med högst CP är just nu en Dragonite på 3302CP följt av en Gyarados på 3035CP. (CP står för Combat Power)

5. Vad är ditt användarnamn? Jag heter lilbabustyle

6. Vad är din favoritpokémon du har? Jag älskar Umbreon och Miltank! Umbreon har alltid varit min favorit och Miltank är ju bara för skön. Lägger alltid in den i gym, haha!

7. Vilken Pokémon skulle du mest av allt vilja fånga? En vild Dragonite skulle ju inte vara helt fel. Har bara en Dragonite och vill gärna ha fler. Förutom den sista legendariska beasten (Raikou) och Mewtwo, samt regionala utanför Europa och Uknown så har jag alla i pokédexet.

8. På skala 1-10, hur beroende är du av spelet? Jag skulle säga 8 eller 9. Inte så beroende att jag åker runt hela stan för att ta en sällsynt pokémon eller en raid, men så pass beroende att jag spelar flera timmar om dagen och gärna vill ha in mina mynt varje dag.

9. Vad är det bästa du fått från ett ägg? Det måste nog vara när jag äntligen fick min Mareep efter att ha gått över 25 mil med den som buddy så jag äntligen kunde utveckla den till sista stadiet! Eller när jag fick Aerdodactyl så jag kunde få generation ett komplett.

10. Vem spelar du Pokémon Go med? Ibland spelar jag själv, ibland med min syster och ibland med andra vänner. Jag känner inte så många som spelar. Jag stöter oftast på samma personer i parken, så händer att man stannar där ibland och hänger med dem.

10. Vilka är dina bästa tips? Fånga allt du ser! Ta alla gym du kan! Gör dina pokémon starkare och häng med personer som också spelar. Är du nära att få guld i ett gym, så va tillsammans med en motståndare som är i ett annat lag och ta hjälp av den att ta ner gymmet och ta den tillbaka. Bara för att man är i olika lag så är man inte fiender. Ha kul!

Likes

Comments