Header

babustyle's life

Här har det ekat lite tomt sista tiden. Beror väl mest på att jag inte har haft något att dela med mig av. Helgen har jag spenderat hos min vän M som mestadels bestått av att spela på mobilen, prata, sova och tagit det lugnt. Behövde komma bort ett tag. Just nu ligger jag hemma i sängen och tänker. Vet inte hur jag mår. Ena stunden helt okej bra, för att i nästa sekund brista ut i gråt och känslan av misslyckande sköljer över mig.

Jag har inte orkat svara på några kommentarer, men jag läser allt ni skriver. Vill verkligen tacka för allt stöd ni ger mig, all kärlek och pepp. Det betyder oerhört mycket för mig. ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tankar & känslor

Va stark gubben, allt kommer bli bra

Som jag nämnde igår var jag hundvakt. Denna gången åt Klumpedunsen (som jag kallar honom). Fick veta att han inte alls mått bra från och till i några dagar, så vi bestämde oss för att ta det lugnt. Jag hade honom även under natten. Tyvärr blev han sämre och inte alls sig lik. Han såg ut att ha feber och ont. Den här hunden har kommit mig så nära och är en av mina absoluta favorithundar. Det gör så ont i mig att se honom må såhär. Han är hos veterinären nu och jag hoppas med hela mitt hjärta att det bara är något "litet" som snabbt kan botas så han blir frisk igen. ❤ 

Likes

Comments

babustyle's life

Hey fighters! Ville bara kika in och önska er en fin midsommar! Själv firar jag inte. Men sitter hos Sis, ätit god mat, är hundvakt och börjat titta om The Vampire Diaries. Låter som en bra kväll!

Likes

Comments

babustyle's life, Kronisk smärta & psykisk ohälsa

Rubriken säger allt. Hemsk och jobbig natt. I princip ingen sömn och fruktansvärt mycket ångest och dåliga, hemska tankar. Ett tag trodde jag inte ens att jag skulle överleva natten. Längesen jag mådde så extremt dåligt. Mitt humör är på botten idag och jag är fortfarande fylld med ångest. Extremt trött också. Idag är en dag jag helst hoppar över och inte vill kännas vid...

Likes

Comments

babustyle's life

Usch vilken seg dag. Trött och sliten i kropppen fortfarande. Men tog med mig Bellis och tog bussen till Sis. Ligger här i hennes svala sovrum och vilar medan hon springer upp och ner till tvättstugan. Ska snart beställa mat, är sjukt sugen på kycklingsallad. Så det får det bli. Senare ska vi nog ta en tur till parken också.

Likes

Comments

Kronisk smärta & psykisk ohälsa, Tankar & känslor

Jag är en mästare på att manipulera mig själv och trycka ner mig själv under ytan. Jag är en mästare på att oroa mig och stressa upp mig i onödan. Jag är en mästare på att ta förhastade slutsatser. Jag är en mästare på att skapa någonting som inte finns där från början. Jag är en mästare på att få mig själv må extremt dåligt över saker och ting. 

 
Jag är en mästare på att bry mig allt för mycket om andra och allt för lite om mig själv. Jag är en mästare på att ställa upp för andra när jag är den som behöver hjälp. Jag är en mästare på att offra mig själv för andra. Jag är en mästare på att undvika samtal som blir alldeles för personliga. Jag är en mästare på att hata mig själv och allt vad jag innebär. Jag är en mästare på att låta ångesten och tankarna ta över.

 
En mästare på att manipulera tankar och beteenden.

En mästare på att oroa mig och få mig själv må dåligt.
En mästare på att kväva mig själv.

Likes

Comments

babustyle's life

Både jag och Bellis är helt utslagna idag. Gårdagen blev nog för mycket för oss båda. Men det var en nice dag ändå. Idag är inte lika nice. Har noll energi och kroppen känns otroligt tung. Känns till och med tungt att ligga ner. Det är en sån weird känsla. Kan inte hålla ögonen öppna, men kan inte sova. Jag avskyr dessa dagar. Otroligt påfrestande. Idag är en sån typisk dag när jag inte har lust att leva. Känns så ovärt när man mår såhär.

Likes

Comments