förlåt är bara ett ord.. men med rätt betoning så kan de betyda  mer än man tror...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

så igår bidde man 20 o idag ska man försöka va vuxen... synd bara att jag aldrig kommer bli de..

va i skåne i helgen.. fick träffa carro o david o deras kalas söta dotter emilia på snart 3 år.. jätte trevligt o mysig påsk blev de. o lite snö kom oxå..

har precis vart o köpt ett wii så få se hur sur andreas blir när han slutar jobbet sen... =S men men..

 

han en kalas bra dag. hej hej

Likes

Comments

sitter här ensam nu.. eller ser en film för att få tiden att gå. ska på mc mässan när han kommer tillbaka. ska bli kalas kul. oroar mig lite inför då jag fyller år.. tänk om ingen vill komma om man årdnar fest=S skulle ju va hur pinsamt som hälst. men har ju bestämt ett datum nu iaf... så de e ju ett litet framsteg iaf.

åh. va på de gamla jobbet i fredgas... de såg ju ut som de alltid gjort typ. va lite glad att inte dom där va där just då... men längtar inte tillbaka någon stans.. va bara lite nyfiken på hur de va där nu.

o så måste jag bara berätta!! jag har klarat bäde halkan o teorin nu.. så snart blir de till att köra upp.. de e ju nästan 2 år försenat men men.. om vissa inte hade tjatat för mycket så kanske jag hade fått tummen u tidigare.. =P

puss o kram från mig

Likes

Comments

kan tyvärr inte säga något annat än att det inte finns någon mer underbar person som jag tycker så mycket om som du. du ställer alltid upp o stöttar mig. vet inte riktigt hur jag ska förklara för dig hur skönt de känns att veta att du alltid är där. kommer knappt ihåg hur jag klarade mig innan du va där.. fastän det inte har gått så lång tid än, men det känns som en evighet.

o sen då till dom som e lite nyfikna om hur det går annars i mitt liv.. de går faktiskt hyffsat bra.. o de rätt kul o ojobba nyår fastän jag saknade vissa. men de va inte helt fel o skåla med gubbarna o kärringarna på jobbet heller. dom släppte loss rätt bra.

o sen till johanna. grattis än en gång.. hoppas du hade lite kul på 20års dagen iaf...

ha de kalas!!

Likes

Comments

världen är så hemsk.. såg på tven ikväll o dom diskuterade ungdoms misshandel o att det ökar. att man inet kan göra något åt det... ?

 

men aa från de till något kul. emma o jag va ju på skolan o hälsade på o åt av ettornas buffé. hälsade på alla gamla lärare o så. rätt kul o kunna berätta hur det gått för en.

Likes

Comments