View tracker

Ja, det har gått över en månad sen jag senast skrev här och just nu känner jag att jag bara vill gråta.
Det har väl inte hänt något egentligen, Jag fick bara till baka gamla minnen och känslor som jag har haft de senaste åren. Jag sitter och gråter. Det känns som om jag saknar några pusselbitar i mitt liv.
Jag orkar inte! jag efter dag, natt efter narr kan jag gråta och det försvinner inte! Jag känner mig trasig.

Mina stumma skrik efter hjälp kommer inte fram när jag behöver dem som mest. Och just nu är det ett sådant tillfälle. Jag gråter över saknaden av dom som lämnat oss. Även att jag vet att dom har det bättre nu.💔😖


Många av mina inlägg har jag skrivit när jag har varit ledsen, men det jag har behövt skriva av mig. för jag har val inte riktigt velat prata med någon om det. Men jag borde väl egentligen göra det..👫💙

Men vi får se när jag skriver nästa gång!
Puss~❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! jag är ledsen över att jag inte uppdaterat så mycket på den senaste tiden. Jag har inte haft särskilt mycket att skriva om. Någon gång jag har tid vill jag göra ett längre inlägg och göra typ 10 saker om mig eller så~

Jag har fastnat. Fastnat i Anime. Det är de bästa serier av alla. Jag har på senaste tiden kollat på Aot och Sao. (Ato= Attack on titan Sao= Sword art online) Och dom är fast men jag har även kollat på Angel talis, Naruto och Parasyte! Det är några av mina favoriter!

Sunshine och jag träffades idag.. hehe, gissa vad vi gjorde..😏 Nä usch.. haha, vi kollade på massa crack videos av Aot! och man kav väl säga att vi gjorde vad vi alltid gör! skrattar! Hon är en av mina bästa vänner! Jag önskar att alla kan ha lika bra vänner som jag har turen att ha! Tyvärr är det inte alla som har det. Jag vet några som ofta är själva, för att dom inte vågar prata med någon. Jag är oxå jätte blyg till en början.

Ja, vi ska väl säga god natt.

Baii

Likes

Comments

View tracker

​Jag ber TUSEN gånger om ursäkt! Jag har inte orkat uppdatera sen den 6! Det är freking den 14:de Idag! Jag har tänkt och försökt komma på något att skriva om men kom inte på något så det har stått lite stilla... Men jag hoppas ni kan förlåta mig. Jag ska bättra mig. 😥

En sak till med datumet. DET ÄR 10 DAGAR KVAR TILL JUL!! Åh jag måste fixa några till paket till mina vänner och familj, Vilket innebär shopping! Yey! 😄

Nu kan man väl säga att mitt liv går upp och ner hela tiden, en sekund är jag hur glad som helst andra är jag ledsen storgråter får huvudvärk och allt är bara piss, men sen blit jag POFF Glad igen! det är bra konstigt... Ja, sista veckan i skolan nu och det ska bli skönt med en lite paus! Mest från vissa i min klass. Men många kommer jag sakna.. Men dom får jag träffa när jag vill och dom vill träffa mig..😓 

Liksom jag har gått 1,5 år på högstadiet och har lika mycket kvar! Vad ska jag göra efter? Gymnasiet, men vilket? Vilken linje? Vad vill jag bli när jag blir äldre? De frågarna får jag väl bara vänta och se vad svaren är efter som jag är 14 och har ett helt liv kvar att leva!😝

Nu ska jag Soooovaaaaa! Eller läsa... Hehe.. ❤

Baii!!😘


Likes

Comments

BOOM! Så jädra Gla! undrar egentligen varför jag är glad. mina träningar är slut och jag är fortfarande hungrig.. Det är negativet. Men skit samma! Jag är stolt. över mina vänner och dom som jag "Jobbar" med! Vi ha lyckats med ännu en termin. Nu är det bara att vila upp sig till nästa! Då ska vi lyckas bättre än denna! Vi kommer aldrig ge upp tills vi når vårat mål!

När vi ändå håller på...

Jag har en fråga, jag vet att det inte är många som läser denna blogg men vad vill ni som gör läsa om för något? Jag kanske kan skriva en novell eller något? jag vet inte. Jag bara undrar, efter som jag vill att ni ska trivas med mig så som jag är.

Detta blev lite kortare...

Men ja. jag är trött efter en heldag i en sporthall så ska nog läsa tills jag somnar, vilket jag antagligen inte kommer göra för min bok är så himla bra! Men det får vi ta en annan dag! Godnatt!

Likes

Comments

Nu är jag så jävla glad! Kan inte riktigt fatta det.

till en början var dagen piss, men mot slutet blev jag genast lycklig! Okej jag ska förklara!

Vi hade inga vanliga lektioner idag så vi fick göra vad vi ville så jag jobba lite matte No och massa sånt. det var bara en tredje del av dagen. Efter första rasten så hade jag INGET att göra så jag satt där och läste och inte gjorde en ända vettig sak på en halv lektion. Men efter det börja jag och min kompis "Sunshine" (Kallar henne det för hon får mig alltid att le) skriva en bok tillsammans så jag skulle få träna på det, efter som jag har egentligen aldrig tyckt om att varken att skriva eller att läsa. Jag hade svårt med stavning vilket jag fortfarande har, att läsa det gick inte jag fick gå på extra hjälp i skolan för att lära mig hur jag skulle uttala konsonanter och vokaler och att jag skulle sluta hoppa över ändelser. Men 2 år tillbaka i tiden så hitta jag en bok "little darlings" och den fick mig att läsa hela tiden! Det fortsatte med "den första flickan skogen möter" och "Rädda honom" dom var dom bästa böckerna jag läst, tills "Fantasy" (Han tvinga miiig!!) fick mig att läsa " Divergent"!

Tillbaka till storyn. vi skrev och skrev och är snart klara med första kapitlet. vi va en stund efter skolan och det ända vi gjorde var att att skratta! haha... Men sen var jag tvungen att åka hem och då åt jag mat sedan drog jag till träningen, den som gjorde så jag skratta tills jag fick kramp.

Nu sitter jag här igen och skriver, snart har en hel vecka i december gått! och det känns som om jag började vårterminen i 7:an för bara någon vecka sen! Men nu i slutet av höstterminen i 8:an känner man hur stolt man egentligen borde va över sig själv!

nu vill jag säga god natt innan jag lägger ner. Men jag hoppas att det finns fler som känner som jag! Att vi har lyckats med det här året!

baii! ✌❤

Några av böckerna! 😊❤

Likes

Comments

Varför ska vissa dagar bli piss medans andra är som en dag band teletubbies?! Frid och fröjd till döds ångest och ett rent helvete?

Det är väldigt svårt att skriva det här, när jag inte ens vet om jag ens borde var här. Gör jag så mycket fel genom att vara mig själv? Många gånger kolla folk konstigt på mig när jag för en gångs skull är mig själv i skolan. Jag hoppar runt skrattar och pratar medans alla runtomkring bara står och stirrar. Det är en jobbig känsla att alla tycker att jag är konstig men det är så jag är.

När jag gick i typ 4/5:an så brydde jag mig inte ett skit om vad folk tyckte om mig. jag gick runt i mjukis byxor och en T-shirt till skolan. Jag borstade inte mitt hår. men jag Hatade att duscha!!! Det är helt annorlunda mot mig nu! Nu har jag aldrig mjukis i skolan, borstar mitt hår 3-4 gånger per dag och duschar typ varje till varannan dag! Det är 3-4 år sen jag var så, på den tiden har jag blivit som ny. Då var jag själv blond sen tona jag det en gången, slinga det ljust och sen nu har jag tonat det mörkt igen.

4 år låter så mycket men det är egentligen inte så särskilt. Sen jag började i min nya klass i 7:an till nu halva 8:an har det hänt mycket med mig. Mina kompisar tycker jag ä knostig pga. kärlek. Jag bryr mig inte, har aldrig haft en pojkvän eller flickvän medans mina kompisa springer runt med sina killar/ tjejer.

Men ja... it suck's some time but just keep trying! Baii!

Likes

Comments

Nu kör vi!❤

 Hej! Ni vet, i en 14 årings liv händer det väldigt mycket. Man går i 8:an och känner att man inte passar in någonstans. I mitt fall är det väl lite så men inte så värst, man sitter i timtals och bara grubblar över hur man ska göra för att den man gillar ska lägga märka till en. Eller att man stressar runt med mycket läxor och träningar. Hur ska man egentligen göra? Finns det något rätt eller fel?

Jag som sitter i min säng en söndags kväll och tänker på veckan som gått vad har jag gjort som är bra? Vad kan jag tänka på att göra till den nya veckan? Ska jag kanske försöka mer med smink så jag passar in? Eller ska jag va neutral som mig själv?  Jag tänker ofta på det -  hur ska jag någonsin bli som dem? Vill jag ens bli som dem?  Hur ska jag va för att inte göra bort mig inför dem? Vågar jag vara mig själv?

Jag vet inte hur jag själv ska vara,  jag vill kunna vara mig själv men det är svårt. Om jag var modigare skulle det gå men just nu funkar det inte. 


Jag hoppas att ni kommer gilla LikeWhat men den kommer nog förbli anonym, det är lättade att skriva det man känner!

Vi hörs! Baii!

Likes

Comments