Jag känner för att skryta lite idag 😍
Jag är så lyckligt lottad som hittat någon som honom, han är unik! 💎 fantastisk på alla sätt och vis.
Känner mig så trygg med honom, dom allra mörkaste dagarna gör han ljusa igen, han accepterar mig för den jag är och En dag ska han bli min man, få ett nytt tryggt liv tillsammans med honom känns som en riktig dröm jag aldrig trodde skulle bli sann.
Stefan blom Hagberg jag älskar dig igenom allt❤

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter!
Skön måndag på jobbet och daglig verksamhet i vanlig ordning 👌
Väntar på ett telefonsamtal som jag förhoppningsvis får idag, håll tummarna hårt för det är just denna förändring jag behöver i mitt liv just nu så jag kan börja om igen!
Fick ett mindre roligt telefonsamtal så nu vill jag bara att huset ska vara sålt och allt på banken ska bli klart. Känns som att man står och bara stampar utan att jag kan komma vidare med mitt nya liv!

Helgen då; fredagen blev otroligt lugn, då vi haft influensa hemma så behövdes en vilodag för min kära karl som äntligen började komma tillbaka och bli frisk. Lördagen spenderades i Fyrishov med Nellie, Stefan och lilla Josefin som vi fick äran att vara barnvakt åt:) oj så trötta alla var när vi kom hem. Jag speciellt är inte van att ha små barn längre som springer runt och inte har koll riktigt 🙈 . Lördagskvällen blev yttligare mys i soffan med lördagsgodis, kebab och bra film. Minstingen somnade (kors i taket) väldigt bra vid 20.30 och stora huliganen kom inte till ro förrän 22.00. Sedan fick jag och älsklingen kvalitetstid tillsammans.
Söndagen blev full rulle, uppe första gången vid 05.00 då lilla Josefin ville leka men gick glatt och la sig igen och sov till 07.00 ✌️ sen var det full rulle. När älskling vaknade blev det en kall prommis till hästarna med morötter och äpplen!
Eftermiddagen blev full rulle med fika hela dagen, först kom Tobias och Annis sedan kom Madde, Petri, Joel och lilla Julia och skulle hämta Josefin, sedan trillade även lilla mammsen in ! Är så otroligt glad att vi har så fina människor i våra liv! Kan tillägga att bebisgoset var otroligt välbehövligt och Nellie fick leka av sig ännu mer med bästisen och kärleken Joel 😍
När alla var på väg hem var de dags för nästa fika besök, dock skippade vi kaffet , fick efterlängtat besök av kära Sofi som jag saknat så !!!
Kvällen blev lugn efter matlagning och läggning av unge ( som gick över förväntan smidigt 👌) jag och älsklingen fick lite lugnt med "så ska det låta" (kalla oss gamla) 😂.
Försökte göra ett försök att fixa mina naglar med mina nya saker och ny akryl, som visade sig vara riktigt skräp dock! Men nu va det provat🙂

Det var en överblick hur min helg varit. Nu blir de att jobba på sista 2 timmarna och sedan hem för att laga mat, natta barn i vanlig ordning. Imorgon ska jag ge mig på att träna och lämna Nellie på sin första balettlektion 😍 stora tjejen !!
Skriver mer ikväll eller imorgon :)

Likes

Comments