Såg nu när jag letade bild på rfsu bilder på det jag köpt att rfsu har gett ut en bilsexguide! Alltså en guide för hur man har sex i en bil, med olika ställningar och så vidare. Den ska tydligen ges ut till gymnasieungdomar och det ska även gå att ladda ner den på rfsus hemsida. Den är inte bara riktad till ungdomar utan till alla som vill spica upp sexlivet lite gran.

"- Visserligen är vi Sverige relativt öppna med våra relationer men det finns fortfarande flera familjer där en öppen sexuell relation inte accepteras av föräldrarna, det kan röra sig om starkt troende familjer eller kanske invandrarfamiljer där föräldrarna kommer från kultur där sexuella relationer innan äktenskapet inte accepteras. I dessa fall kan bilsexguiden bli en räddning.

                                                                                                      Annika Sääkosug presstalesmanskvinna och sexolog vid RFSU


jag tycker faktiskt själv att det är en superbra idé! Sex är faktiskt viktigt, vare sig man skryter om det, håller det för sig själv eller inte bryr flyter med. Och själen de tar upp för det håller också om ni frågar mig. Tummen upp till RFSU!

Likes

Comments

Och har köpt intim gel (som man ska ha fter att man duchat så det blir fuktigt och bra igen så man slipper otrevligheter så som svamp och annat jobbigt) tycker verkligen att alla tjejer ska skaffa det (killar med om de har torr kuk), Glidmedel (för att det är bara bra att ha) och nässpray för att täppt näsa suger rejält!

Nu sitter jag och pluggaar, inte så kul men det måste liksom göras! Så det där är i princip vad min dag har gått ut på! Några frågor? Fråga på för jag har tråkigt nu och önskar det kan bli fredag och helg!

Likes

Comments

Nu är jag fan i mig bra trött. Gick upp för 20 min sen och ska plugga till tentan jag har imorn. Får se hur de kommer att gå, inte så bra gissar jag på. Pratade med mamma också en stund nu. Hon skulle komma upp med lite grejer jag hade glömt i helgen, blir bra det.

Jag gjorde ju en omtenta också nu för inte så länge sen, IG! Och det blir tydligen ingen mer omtenta så jag måste vänta till hösten nästa år innan jag kan skriva om den. TACK FÖR DEN SMÄLLEN! -.-'

Sen har min kameraladdare dött också så jag kan inte ladda upp mina bilder! Sur som in i helvete säger jag bara!

Men allt är faktiskt inte skit i mitt liv om jag ska vara ärlig. På fredag ska jag träffa Sanna<3 och julshoppa, på lördag är det julmus (en julfest med klassen) och på söndag ska jag och Kim hem till Ida och köra bil på isen! Ska bli riktigt kul det! Den här helgen kommer bli super!

 

Jag i grekland.

 

Likes

Comments

Idag har man varit på Bergvik och handlat skor. Handlade även julklappar till Christer och Richard så förhoppningsvis blir de nöjda och glada. Inget fel på det inte, men sen är det klart att när man sitter på bussen hem till sina kära föräldrar så sitter det ett gäng med "coola killar" bakom som sitter och skryter om att de är så jävla beroende av alkohol och de är så jävla höga och vill bli ännu högare och det är så coolt att ha massa sex osv, osv. Sjukt irriterande om ni frågar mig! Och som om inte det var nog så har de även på en mobil som dundrar skithög musik som de gärna stämmer upp i (inte vackert) och tar i för kung och fosterland. Tack och lov gick de av i Kristinehamn så jag slapp dem den sista biten hem.

Väl hos Mamma och Pappa bjöds det på lamm stek med klyftpotatis, mozarella och rödvinsås. MUMS!

 

 

 

Likes

Comments

Att få 14000 bara sådär är ju inte helt fel alltså! Det sitter fett fint nu till julen och allt ;)

Likes

Comments

Nej det har verkligen inte hänt mycket sen jag skrev sist, även om det var ett tag sen. Men jag fick VG på metodtentan, gjorde omtenta idag på teoritentan, har sökt sudiemedel, Kim och Sanna har fått jobb, fått en ugn i lägenheten och dricker massor av glögg!

Vad händer ikväll då? INGENTING! Skulle väl ha åkt på fest hos Robin, men det blir inte av då man ska åka skit tidigt imorgon.

Har även hittat sladen till min kamera så jag kn ladda upp bilder. Jag ska bara få orken till att lägga upp bilder.

Likes

Comments

Inlägget bör läses med en spännande berättar röst för bästa effekt!

Det hela började med att jag kännde mig lite dålig i magen igår morse, men jag  brydde mig inte så mycket om det, och ju mer dagen gick desto mer dålig kände jag mig. När jag kom hem från universitetet kände jag mig dock rätt bra och åkte iväg till Ica och handlade mat. När jag kom hem vart det en härlig måltid och allt kändes bra.

Men när klockan var 9, halv 10 började jag känna mig fruktansvärt trött och bestämde mig för att lägga mig. Efter många toa besök i form av nummer 2, började jag spy. Klockan var då runt halv ett. Så den natten var helt förstörd. Senare på natten fick Kim magsjukan också och frågan var då: Hur ska vi få tag på blåbärs- och nyponsoppa? Eftersom båda inte orkade gå till affären och det är rätt taskigt om man lyckas smitta någon så låg vi då här i lägenheten och undrade hur detta skulle kunna sluta gott.

Det var då det hände, jag skrev ett facebook inlägg och fick gehör! Nadine skulle komma förbi med det och ställa det utanför dörren. Men hon hittade inte vårat lägenhets nummer, jag skickade iväg ett sms i ett försök att beskriva hur lägenheten såg ut, jag vet inte om det hjälpte men svaret blev att hon hade hittat det. Det var bara ett problem: PORTLÅSET, en förädisk liten uppfinning som är jätte bra om man inte vill ha in oönskat besök, men en hemsk sak om man behöver blåbär- och nyponsoppa! Men frukta ej, Kim tog sig ner till dörren och hämtade påsen med ett inehåll av ni vet vad!

Ett stort tack till Nadine som gjorde våran magsjuka vardag lite ljusare! Nu är det bara att vänta på att man ska bli frisk (hoppas magen får behålla sopporna, vi har fått behålla vatten så).

Likes

Comments