Beroende av?
Socker, sol & sand mellan tårna.

Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon eller mina dansmoves haha

Vad är det konstigaste du ätit?
Skorpion helt klart. Inte så hemskt som det låter. Ganska knaprig i konsistensen endast själva kroppen som var lite otäckt mjuk.

Dina planer under 2016?
Åka tillbaka till Australien. Först Sydney ett par månader & sedan Broome. Efter det är planerna ganska oklara. Vill fira jul & nyår i Asien.

Hur imponerar man på dig?
Genom att vara driven, självsäker & intressera sig för andra människor. Blir även imponerad av människor som har rest mycket & har mycket att dela med sig av. Det tycker jag är riktigt ballt.

Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?
Oj, svår fråga. Är ju en ganska vilsen själ haha. Men om det skulle vara Sverige skulle jag nog säga Göteborg. Köpenhamn kanske, har alltid älskat den staden.

Hur ser din morgonrutin ut?
För tillfället ganska oklart. Men på ett ungefär, sova alldeles för länge, sedan frulle & sedan typ morgonpromenad eller jogg. När jag jobbade tidiga morgnar, tvätta ansiktet med kallt vatten, sminka mig lite snabbt, dra på kläder & dra till jobbet. Brukade nästan aldrig bry mig om att äta frukost när jag jobbade tidigt vilket egentligen inte alls vara bra.

Vad längtar du efter?
Sol, vara tillbaka i Australien & kunna gå runt i shorts & bikini. Ligga på stranden, bira i handen. Känna frihet, ta dagen som den kommer & kunna göra precis vad jag vill. Känner mig så liten, förvirrad & instängd här i Sverige för tillfället.

Vad finns alltid i din handväska?
Har inte ens en handväska haha. Jo, den brukar innehålla något att ha på läpparna, handkräm, handsprit, plånk, hörlurar, telefon & möjligen lite annat oviktigt krimskrams.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Har absolut ingen fast tid. Men för att vara ärlig brukar det aldrig bli före 12, även när jag jobbade tidigt. Är en typisk nattuggla!

5 saker du vill göra i framtiden?
- Studera
- Besöka central/Sydamerika
- Ha ett helt nyktert år, utan att vara gravid haha
- Köra motorcykel genom Vietnam
- Göra en eurotrip

Likes

Comments

Ibland är man värd att unna sig lite lyx. Vad passar då bättre att spendera en grå söndag med yoga, spa & brunch med mamsen?
Vi besökte hotell Mossbylund, utanför Ystad. De hade ett söndagserbjudande där ovanstående ingick. Hur mysigt som helst! Riktigt fräscht ställe, lugnt & riktigt avslappnat, precis som ett spa ska vara. Yogan vi var på var härlig & avslappnande, tror de erbjöd en lite mer intensiv yogaklass också. Efter det intog vi jacuzzin, bastade & simmade lite i poolen. Sist men inte minst väntade brunch. Helt fantastisk, de hade allt man kunde önska sig. Ni vet när man inte kan sluta äta förrän det känns som att man ska spy upp allt igen haha. Bara efterrätterna var en hel buffé för sig, dröm helt enkelt.

Likes

Comments