Nu när de börjar bli super kallt ute får man ju sånna där saker man bara måste ha för att överleva typ. Iallafall så är det så för mig. Så tänkte skriva några av mina sånna favoriter.

Jag är sån som får skit torr hud nu när de är så kallt, och fryser super lätt så de flesta av sakerna är till för detta! Har du också "problem" med detta kan ja tips om det här!

1. Sockar från Gina Tricot- När jag var på stan för ca 2 veckor sedan så köpte jag det bästa inköpet någonsin. 2 pack sockar. Asså jag är kär på riktigt. Jag bor i de här. De kommer som sagt i 2 pack för endast 59kr. Har jag de här fryser jag verkligen inte om fötterna. Helt klart värt pengarna!!
2. Body lotion - min body lotion som ja använder just nu är ifrån Ralph Lauren, the big pony collection 2. Asså denna doft!! Dör typ så gott denna luktar. Den mjukgör även så sjukt bra. Så nu på vintern när man blir torr är denna så sjukt bra!
3. Handkräm. Min handkräm är ifrån Body Luxuries, doft Cherry Blossom. Säger som med allt annat jag har med, bästa! Doften = goals. Inte haft torra händer en ända dag sedan jag köpte denna haha.

4. Bronzer - Min bronzer är ifrån TheBalm och heter Bahama Mama. Det jag gillar med denna är att den är väldigt pigmenterad, ganska kall och matt i tonen också vilket jag tycker om. Bronzer på vintern är ju bara för snyggt, enligt mig. Iallafall jag ser så sjukt blek ut utan annars.
5. Handsprit. Nu när vinterkräksjukan har börjat sätta igång så tipsar jag om denna. Handsprit från pocket fresh. Har denna i väskan/fickan hela tiden nu ifall jag skulle gå till affären eller gå på toan i skolan. Vill verkligen inte bli magsjuk alltså. Det är det värsta jag vet!! Doften som jag har den i är vattenmelon!
6. Sist men inte minst läppbalsam. Mitt är ifrån eos i doften cocoout milk. Jag ÄLSKAR kokos och när jag fyllde år fick jag läppbalsam i doften KOKOS av min bästa kompis Ingrid. Är så kär!! Så passande nu till vintern.

Ska sova snart! Ska gå till skolan imorgon första gången denna veckan, så måste sova tidigt så jag orkar. Har vart sjuk och skit men nu är jag frisk och kry igen. Eller vad man nu ska säga. Ha det så bra så hörs vi:)
/Maja

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments