För några dagar sedan såg ja en video på Facebook, den var så sjukt gripande!
Videon är i detta fall riktat emot killar! Om hur killar (inte alla men vissa) uttrycker sig emot tjejer! Om hur de kallar tjejer för hora m.m!
Videon heter "Kära pappa, jag kommer att bli kallad hora".
Den har spridits väldigt mycket på Facebook iallafall!
Detta är en tjej inte ens är född med som snackar till sin pappa, om hur hon kommer att bli kallad hora när hon kommer in i tonåren, om hur han kanske även kallat tjejer för hora i sin ungdom, och hur de även kommer skada hans egna dotter i framtiden (händer ju dock inte alltid). Om hur folk kan ta ordet "hora" seriöst även att personen som sa de säger det som ett skämt! Att de finns en gräns typ. Folk tycker de är kul att ta en tjej på hennes rumpa, och kalla henne hora tillexempel! Vad är det för kul med det? Vad är det för kul att kalla någon hora?? Isåfall tycker man det är kul att trycka ner på någon! Tänk om den tjejen, just hon har det skit jobbigt. Hon kanske får höra det ordet hur ofta som helst, riktat just emot henne! En hora är någon som säljer sig för sex, inte någon som du hatar! Aja istället för att sitta och läsa vad jag skriver så tycker jag du kan lägga 5 minuter av ditt liv på nu att kolla på denna videon!
Den är sjukt gripande alltså!

Videon är gjord av en norsk organisation som heter "Care" de riktar sig emot kvinnors rättigheter. Denna norska organisation har kanske gjort årets viktigaste kortfilm!
Kram Maja!


👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

http://veckorevyn.com/livsstil/kara-pappa-jag-kommer-att-bli-kallad-hora-har-ar-klippet-alla-borde-se/
👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments