Hej!
Jag tänket skriva lite.
Har fått en ny plånbok som jag älskar det är jätte fin! Sen läser jag en bok i skolan som jag tänket tipsa till er som gillar att läsa om mysterium och ovärkiga saker! Boken heter Miss Peregrines hem för besynnerliga barn som är skriven av Ransom Riggs. Det finns även en film om den, jag har sätt filmen och den var bra. Sen ska jag har skolfoto på fredag, är inte så taggad över det för att jag gillar inte min klass. Men vad ska man göra måste så måste man...
Jag har även en Youtube kanal som är på estniska den heter Isabel Vlog kan lämna en länk till den om någon förstår estniska.
Men det var allt för idag! Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Jag har länge villat byta skola. Jag har försökt i ett år men det har inte funkat. Nu efter ett år har jag fått ett number till en person som kanske kan hjälpa mig med att byta skola. Det har många anledningar till att jag vill byta skola, en dels för att jag trivs inte i den, inga vänner och vidare.
Så jag har en fråga till er, vilken skola skulle jag byta till? Jag går i Mörbyskolan och har själv tänkt att byta till Friberga!

Likes

Comments

Jag heter Isabel och är 14 år. Jag kommer från Estland och bor i Sverige i Danderyd. Går i Mörbyskolan i 8an. Jag älskar djur och att läsa böcker. Jag bor med min mamma och hennes man. Jag har även en katt som heter Siizu. På fritiden är jag hemma eller ute i naturen eller åker skateboard.
Här kommer jag skriva om mitt liv som är upp och ner.

Likes

Comments