Header

Vardag

Nu är det ju någon vecka sedan men vilken underbar kväll/natt vi hade! Allt började med att bästa Gusten ringde och frågade om jag ville med ut i Köpenhamn och det är klart jag ville det. Inte bara för att vi inte setts sedan i somras men jag är verkligen inte den som tackar nej till en utekväll med honom.

Kvällen började på skybar med Gusten och några av hans kompisar från Halmstad sen drog vi vidare till lilla torg för att möta upp resten av mina älskade grabbar, som jag saknat dem!! Väl på lilla träffade vi en massa gamla kompisar och hade det underbart och tiden sprang iväg.

Fullt ös på tåget över till Köpenhamn.. Väl framme på stationen drog jag och grabbarna vidare till en bar.

10 shots för 100 dkk.. sjukaste jag varit med om.

Redbull vodka spetsad med jäger som Gusten hade i väskan blev sista drinken innan vi drog vidare.

Klart man ska ta en selfie eller två på vägen mellan de olika ställena men fan så roligt vi hade även om vi slutade upp på olika håll alla tre så var den en otroligt rolig och lyckad utgång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Mixade ihop det jag hade i kyl och frys vilket blev, banan, apelsin, citron, fryst mango och fryst ananas. Sen slängde jag på lite olika saker och HERREGUD så gott det var, njöt av varenda liten droppe i skålen!

Likes

Comments

Vardag

Mysig middag med efterlängtad vän, även om man inte träffats på en evighet så känns det verkligen som att det var igår.

Likes

Comments

Outfits

Hann i all hast innan det var dags att bege sig på äventyr att fånga mig själv på bild i favoritoutfiten som är en svart jumpsuit från topshop som köptes i London 2014. Här är den omgjord till en tubtop version.

Likes

Comments

När det var för varmt för långärmad och inte var standard att ha dubbla lager av allt för att inte frysa.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon godingar.

Då vardet måndag igen och sista veckan på min sjukskrivning enligt papperna men jag ska till läkaren på fredag för att förlänga sjukskrivningen eftersom man bara kan få två veckor först innan man kan förlänga den. Så smått ångest över det faktiskt MEN min kära läkare ville ju sjukskriva mig till februari så det ska nog gå bra det är bara jag som är nojig.


Ny vecka och för att vara hemma hela dagarna så är veckan fullspäckad med saker och då menar jag verkligen fullspäckad. Har inte en dag som är fylld av spännande saker. Ser framförallt fram emot helgen då det är dags för en massa festligheter med tjejerna.


Men först HBO, kaffe, frukost och vila.

Likes

Comments

Instagram@lihaxbender