Before

After

Det finns så många olika sätt att redigera och fixa med bilder på olika sätt och sen jag fick ett tips om att använda VSCO har jag använt mig av det. Väldigt enkelt och man kan leka runt på olika sätt. Använde ett filter som heter F2 på denna bilden.

Likes

Comments

Lite värme motivation nu i detta blåsiga och kalla väder.

Likes

Comments

Då har det snart gått en hel månad utan någon form av träning och eftersom jag lever för att träna så kan säkert många förstå min ångest över att inte ha fått träna på så lång tid. Men det gäller att kurera sig och försöka hålla igång humöret även om det svider i min skalle varje gång jag äter någonting som jag normalt sätt inte brukar göra. I detta fallet är det för att över huvud taget få i mig någon form av näring men annars hade jag fått extrem ångest och tränat extra mycket någon av träningspassen. Därför går mat och träning ihop i mitt fall eftersom det tar bort så mycket press från mitt psyke och jag mår bra av mina mål och träningspass eftersom jag vet att jag förbränner och får i mig den näring jag behöver utan att känna mig dålig. Nu säger jag inte att jag är tjock eller inte har fin kropp men när man haft problem med ätstörningar i flera år och äntligen hittat en fantastisk balans enligt mig själv då mellan mat och träning så sätter det lite käppar i hjulet när man inte fått träna och röra sig på så lång tid. Därför blickar jag nu framåt och ser så otroligt mycket fram emot att få träna och börja röra mig igen utan att behöva inhalera varannan sekund och hosta så att jag håller på att spy. Så framsteg deluxe när det gäller min andning men tyvärr måste min fysiska hälsa nämligen matintaget och den förbannade förkylningen försvinna bli bra först men som sagt ett steg i tagen och snart (om jag får bestämma) så kommer jag igång igen till nästa vecka och kan kliva in i mitt vanliga liv igen och må bra både fysiskt och psykiskt.

Likes

Comments

Mission äta halva kylen är igång. Mår fortfarande inte bra och får tyvärr vara hemma ännu en dag. Snart inne på två veckor från jobb. MEN jag kan ha kommit på varför jag känner mig förbannat svag och inte orkar stå upp mer än 30 sekunder innan jag mår illa och håller på att trilla ihop. Nämligen att jag knappt fått i mig någon mat under dessa två veckorna för att jag inte har någon aptit. Så vi får se om jag lyckas få ner en massa energi i magen så att jag inte mår dåligt och känner mig svag.

Likes

Comments

View tracker