Header

Globetrottern

Hur vackert är inte detta mini Venedig i Milano?! Det är ett område vid kanalen som kallas för Navigli och det är så otroligt mysigt att bara gå omkring och titta på allt. Vi satte oss även och åt otroligt god pizza och bara njöt av tillvaron. Så är du i Milano är det något du borde göra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Globetrottern

Detta är nog något av det häftigaste jag sett från ett flygplan. Satt som ett litet barn med ansiktet mot rutan och bara njöt av utsikten.

Likes

Comments

1. Jag är tokig i att resa. Vill alltid resa till nya platser och vill någon av mina kompisar åka någonstans är jag inte den som säger nej.

2. Det kanske inte verkar så när man ser mina matlådor men jag älskar nyttig mat. Eller kort och gott så älskar jag mat sen att den maten jag äter råkar vara nyttig är en annan sak. Men en fräsch sallad och tacos tex det slår allt och är faktiskt inte onyttigt.

3. Har aldrig haft ett seriöst förhållande.

4. Det syns inte här men jag har alltid cykelhjälm när jag cyklar.

5. Gillar inte att bara i havet i Sverige bara utomlands.

6. På sommaren är vattenmelon det bästa jag vet och smaken vattenmelon är en favorit på alla möjliga olika saker.

7. Hade jag kunnat hade jag ätit bananpannkakor till frukost lunch och middag. Galen i det.

8. Går nästan bara omkring i träningskläder. Hade som nyårslöfte att inte använda träningskläder på jobb men det sprack efter två veckor.

9. Dricker väldigt sällan alkohol. Brukar festa på kaffe och redbull. Det är inte för att jag inte tycker om alkohol men jag föredrar att vakna upp utan att må dåligt och att kunna gå och träna dagen efter.

10. Växte upp med en katt som hette Orson som blev 19 år och sedan dess har jag alltid älskat katter.

Likes

Comments

Instagram@lihaxbender