Header

Vardag

Började morgonen med att gå utanför lägenheten (tjoho!!!) och vet ni, det gick sjukt bra. Tog mig ner till vårdcentralen för att ta ett allergitest för lite olika saker och då trodde jag ju att det skulle vara ett hederligt pricktest som man gjort ett antal gånger förut men nej, när jag väl sitter i provrummet säger sjuksköterskan att jag ska ta ett blodprov. Ingen big deal tänker många men det har varit en traumatisk upplevelse för mig när jag var liten så gissa vem som gick hem som den stoltaste tuppen på planeten efter att ha klarat av det, till och med så att jag satt och tittade när hon körde nålen i armen på mig.

Efter några timmar hemma och en hel del irritation gick jag till vårdcentralen igen men då var det ingen där, det är lagom störigt nu med sommartider och scheman som inte stämmer så istället gick jag en långsam promenad och då menar jag långsam, blev omkörd av en person i permobil. Men gud vad skönt det var att komma ut i den friska luften igen och att kunna andas.

När jag kom hem så ringde jag vårdcentralen och fick prata med en sjuksköterska som sa till mig att komma ner till vårdcentralen så att hon kunde lyssna på mig och detta var även om de inte gör det så snacka om att jag blev lycklig när de praktiskt taget stod och väntade på mig på vårdcentralen när jag kom dit och undersökte mig. Vilken underbar människa som gjorde detta för min skull och inte nog med det så såg alla mina värden bra ut. Även om jag blivit behandlad för en lunginflammation, det hade jag ju noll koll på, men medicinen har ju hjälpt något otroligt.

Efter ett lyckat besök på VC åkte jag med mamma på en liten tur ut och handlade på tre olika affärer till deras inspelning imorgon och nu sitter vi här framför tv och käkar lite varma mackor och tittar på film.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blir aldrig trött på att titta på bilder från Paris och drömma mig tillbaka.

Likes

Comments

Godmorgon!

Får fortfarande inte gå på jobb för att jag inte kan andas ordentligt men jag är på bättringsvägen och det lyxade jag till med äggröra, bacon och vad vi kallar för krabbelurer (typ amerikanska pannkakor med vaniljsocker) så nu är jag mätt och belåten och redo för ännu en dag inomhus. För det är en av det negativa sakerna med en av mina mediciner.. jag får inte sola/vistas i solen för mycket så jag ska helst inte vara utomhus nu när jag är igång med min dunderkur.

Skulle ljuga om jag påstod att jag inte längtar tillbaka till verkligheten, träningen och jobbet. Men det kunde varit värre, jag har turen att inte må dåligt. Vilket kanske gör det mer irriterande när jag vill så mycket men inte kan/får.

Ha en fin dag.

Likes

Comments

Vardag

Ser om en favorit i repris nu när jag ändå inte får lov att göra någonting. Satt bänkad från första avsnittet till sista på säsong 3 och nu väntar jag med spänning på säsong 4.

Likes

Comments

Instagram@lihaxbender