Header

Vardag

Spontanitet är något jag gillar skarpt. När jag och Julia var i Paris i våras så gjorde vi en spontanare. Vi satt på hotellrummet och fixade oss utan att veta var vi skulle sen tog vi bara tunnelbanan och hoppade av på en random hållplats och gick till en liten bar och tog några drinkar och bara snackade.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Globetrottern, Inspiration

Fjärde gången gillt eller vad säger man... När jag fick veta att alla medlemmar i EU under 25 år kommer in gratis på det berömda museet kunde jag inte låta bli. Man tror att man ska behöva stå och köa i flera timmar när man ser alla människor utanför ingången men nej då, det tog oss 20 min från det att vi ställde oss i kön till det att vi var inne. OCH wow. Herregud vad jag blev tagen av alla fantastiska saker som finns. Jag hade kunnat spendera dagar där inne för att bara gå omkring och bli förtrollad om och om igen. 

Rekommenderar verkligen alla att ta sig tiden att gå dit oavsett pris så är det utan tvekan värt varenda krona. ​

Likes

Comments

Globetrottern

Skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar tillbaka till värmen under palmerna istället för att sitta i ett halvgrått Malmö där allt bra är tråkigt och kallt för tillfället.

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration, Shopaholic

Nu på hösten är det inte lika skönt att gå omkring i bara ben och det är verkligen långt ifrån alla klänningar och skor som funkar tillsammans med strumpbyxor så varför inte köra på en snyggt och framförallt bekvämt klädval. Kan jag så kör jag alltid på det säkra kortet med en jumpsuit, då är det ingenting som glider upp och man slipper att frysa. Tips på lite snygga alternativ.

1. här / 2. här / 3. här

1. här / 2. här / 3. här

1. här / 2. här / 3. här

1. här / 2. här / 3. här

1. här / 2. här / 3. här

Likes

Comments

Contains affiliate links Globetrottern, Shopaholic

Bilden längst ner till höger är nog en av mina favoritbilder någonsin på mig själv. Inte nog med att jag är i min favoritstad jag ser ut som en liten prinsessa och håret är perfekt. Faktum är att jag bara klickade hem denna klänningen några dagar innan vi drog till Frankrike när den var på rea och nu finns den återigen på rea här.

Likes

Comments

Tipsar

Varm dusch - Värme och ånga öppnar upp både näsa och hals.

Gurgla saltlösning - äckligt men effektivt.

Saltlösning som nässpray - det rensar näsan istället för att täppa igen den och göra den torr som andra nässpray gör.

Andas in varm ånga - Det löser upp både näsa och hals.

Dricka Citronvatten - Citron bra, vätska bra, tillsammans KANON.

Dricka te/varmt vatten med honung och citron - citron löser upp slem och honung lindrar i halsen.

Kryddstark mat - det hjälper till att lösa upp slem och öppnar upp i bihålorna.

Massera bihålorna/bredvid näsvingarna - vet inte riktigt vad som händer med näsan men herregud vad det hjälpte. Från att inte kunna andas genom näsan till att jag 30 sekunder senare kunde. Fantastiskt tips!Likes

Comments

Instagram@lihaxbender