Header

Men slutade iaf jobbet klockan 2 😝😝
Efter jobbet pluggade i ungefär 2 timmar. Sem drog till älsklingen, käka o vi sov.
Sen har vi bara varit inne, han har spelat på ps4an o jag legat sängen o kollat runt mobilen. Det har varit en ganska så långtråkig fredag, men äsch behövs o bara ta det lugnt ibland.
Kom hem för ungefär 15 min sen, ska lägga mig är sviiintrött😴😴
Nattinatti💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej!
Jobb som vanligt 8.45-16.30 idag, det var en ganska intensiv dag idag faktiskt. Inte nog med det så halkade jag o skadade knät och ryggen, yaaay lixom 😒 så har as ont i ryggen.
Skitsamma, efter jobbet mötte upp älsklingen, vi åkte hem till honom, käkade o sen pluggade jag i ungefär 3 timmar och han satt o spelade, sen har vi bara mysts och tagit lugnt.
Duschade o la mig precis i sängen, har så jävla ont😒 FREDAG IMORN GUDOMLIGT😍😍 slutar 14.00 för engångsskull tack o lov!! Annars är det alltid halv 5. Ska kma hem o plugga efter jobbet osen när älsklingen kommit hem får vi se vad dagen har o erbjuda.
Men måste lägga mig, Nattinatti 💋

Likes

Comments

Heej!
Gick nt till jobbet idag, hade så jävla ont i kroppen så jag stannade hemma. Senare drog till älsklingen o pluggade och senare drog jag, älsklingen och flera andra till almnäs då jag körde vespa o älsklingen cross medan de andra åkte bil.
Efter det vid ungefär 20.30 åkte jag , älsklingen, masso och bashar till brunna tog en vattenpipa o kollade Barcelona-Juventus matchen och kom nyss hem. Blir o sova direkt osen jobbet imorn.
Nattinatti💋

Likes

Comments

Heej!
Då var långa helgen över och dags att jobba igen. Börjar 9 idag och slutar 18.00 eftersom jag stänger idag, yaaay lixom efter en lång helg😒 Hahah skitsamma, sen efter jobbet blir det o plugga , måste verkligen komma igång med plugget ordentligt , min enda chans o komma in i högskolan är o klara av denna kurs, annars är det kört!! Så jaa
Jag har sjukt ont i hela kroppen vettefan varför menmen, bloggar sen när jag kan.
Ha en bra dag! 💋

Likes

Comments

Heej kära ni!
Glad påsk på er, dålig uppdatering jag vet men har haft fullt upp de här senaste dagarna.
Idag var vi  hos älsklingens farmor och farfar, vi käkade o fira påsk och senare mot kvällen gick vi på påsk fest familjen, min älskling osv och hade det jätte trevligt verkligen , vi dansa, skratta o så. Kom hen för ungefär 15 min sen
Bjuder på bilder ,

Likes

Comments

Heej!
Vaknade vid kl.12 duschade, fixade mig oså
Sen drog till älsklingen , vi åkte till Almnäs med Robin, Alex, Nawar , Älsklingens bror o Saryan.
Jag körde vespa älsklingen cross o de andra bil.
Så det var en mycket skön dag faktiskt hihihi👍🏻
Nu är vi hos oss, jag älsklingen o kusiner vi alla käkat mat o nu sitter vi och har det trevligt.
Blir sen att gå ut o senare till kyrkan 💋

Likes

Comments

Heej!
Vaknade vid halv ett idag, bytte om och gick till älsklingen. Pluggade o gjorde klart mina första inlämningar som skulle in idag, sen satt vi med hans föräldrar , prata osv.
Sen har vi bara kollat på serien resten av dagen.
Kom hem nyss o måste sova eftersom jobbet väntar imorn.
Godnatt 💋

Likes

Comments

Heeej!
Min dag har jag för det mesta spenderat i bilen haha då vi åkte vid klockan 10 till Falun vilket tar drygt 3 timmar , kollade på en hund som vi ska hämta nästa månad eftersom den bara är 4 veckor just nu, aaasssss sööt jag dooog😍😍
Iaf sen var vi hos de i ungefär 1-2 timmar och sedan åkre vi tillbaka till Södertälje då vägen tog såklart 3 timmar, vi var hemma vid 18.00 , så jaa efter 8 timmar var man tillbaka i Södertälje. Efter det pluggade jag i ungefär 2 timmar o älsklingen sov och sen drog vi ut med Alex åkte o tog en pipa , käka osen hem t älsklingen vid 00 och kom hem för ungefär 15 min sen. Ska ta o sova på engång är astrött , imoen väntar plugget o sen blir det o bara ta det lugnt med älsklingen.
Nattinatti💋

Likes

Comments

Ni alla har säkert både hör och läst om misstänkta terrorattacken som ägde rum i Stockholm idag. Jag hoppas att ni mår bra och har klarat er.
Det var bara en tidsfråga när detta skulle ske här i Sverige och olyckligtvis så hände det otäcka, helt otroligt fyfan vad hemskt😢
Mina böner går till alla drabbade och deras familj, må Gud ge er styrka och ork🙏🏼

Likes

Comments