Header
View tracker

Hellu!
Gick hem o fixade mig lite o nu är jag i bussen påväg mot Fornhöjden då jag ska träffa bästavän, nån timme osen tillbaka till Geneta och vi får se vad dagen har o erbjuda.

Likes

Comments

Hatar:

- Mörkret
- När jag är nyvaken och någon ska bomba mitt huvud, alltså ni vet typ sitta och prata så jävla mkt att man inte orkar lyssna.
- Människor som leker så jävla fina men egentligen inte är det.
- Människor som skryter 
- Människor som leker att de bryr sig om dig så jävla mycket men egentligen är bara nyfikna.
- Människor som sprider falska rykten.
- Höjden.

Älskar:
- Min familj, pojkvän och mina vänner.
- Att spela fotboll
⚽️
- Sova
😝😴
- Människor som verkligen får mig att skratta när jag är nere som mest.
- Att hjälpa andra och finnas där för de
- Love life
😍
- Att jobba med människor barn som ungdomar.

Likes

Comments

Godmorgon !
Vaknade vid halv 10 av att älsklingen väckte mig, rörde mig till honom, han hade fixat frukost till mig fett söt.
Efter det gick vi och la oss och vakna för ungefär 10min sen. Vädret va fett skönt.
Vad som händer resterande dag får vi se

Likes

Comments

Hellu!
Känner mig helt slut jobbet var jobbig idag. Men är iaf hos älsklingen och sitter med hans föräldrar och kollar film och älsklingen ligger och vilar i rummet.
Vet nt vad som händer resterande dag men vi får se, blir nog mer o ta det lugnt

Likes

Comments

Godmorgon !

Likes

Comments

Är verkligen heeelt slut.
Jobbet var fett stressigt idag plus är sjuk och har riktig stark huvudvärk och är svintrött. Så tänkte ta och lägga mig nu.
Nattinattii hörs imorgon 💋

Likes

Comments

Alla har väl säker ett drömjobb eller hur?
Därför tänkte jag berätta för er vad mitt drömjobb är.
Jag älskar att jobba med människor, speciellt ungdomar som har det svårt eller sådana som har speciella funktionsnedsättningar och behöver all hjälp för att klara sig igenom din vardag. Jag har alltid vart en sådan person som älskar att hjälpa andra som har det svårt, ni vet den där glädjen man får i sig när man vet att man hjälpt någon som har det svårt och den personen är väldigt glad och tacksam. Man får automatiskt en sådan underbar relation till de och du som person blir glad själv av att hjälpa andra, då du har gjort en "godgärning". Alltså jag tycker att det är så underbart att man kan finnas för andra som inte har det lika bra som du själv har det och göra deras dagar lite bättre.
Mitt drömjobb har alltid vart att hjälpa ungdomar som har det svårt i livet eller som sagt sådana som har någon sort funktionsnedsättning. Ni undrar då säkert varför jag då pluggade Barn- och fritid på gymnasiet, jo just för att jag även gillar att jobba i förskola, med barn, hjälpa de att utvecklas för varje dag som går och när jag väl insåg att det egentligen inte var mitt drömjobb så var det lite väl försent att ändra sig och byta linje. Nej jag ska verkligen inte klaga på att jobba i förskola för det är ändå som sagt något jag verkligen gillar, men inte lika starkt som att jobba med ungdomar eller funktionsnedsatta. Ni undrar säkert också varför jag ska plugga vidare till förskollärare i högskolan/universitet, just eftersom mitt mål är att bli specialpedagog (för att jobba med funktionsnedsatta) och därför måste jag först och främst plugga vidare till någon sort läraryrke så som antingen, förskollärare, grundskollärare, gymnasielärare osv. Och efter det måste jag jobba 3 år inom detta yrke och sedan söka igen till högskola/universitet och plugga vidare till specialpedagog i ungefär 1,5 år och därmed har jag utbildning i både förskollärare och specialpedagog och när jag väl har fått specialpedagog utbildningen så är ett av mina drömjobb checkad, sedan kanske senare i framtiden antingen öppna något eget företag eller plugga till ungdomskonsulentutbildningen som riktas emot ungdomar och därmed är mitt andra drömjobb även checkad.
Nu fick nu delen av mitt drömjobb.

Vad är ert drömjobb då? Kan inte ni berätta om ert drömjobb?

Likes

Comments

Helluu!!
Fyfan jag är helt död, vi var i idrotts hallen idag på fritids, har typ lekt fett mkt med eleverna så jag är heeeelt slut Hahahah, kon hem efter jobbet och hoppade in i duschen direkt. Nu strax ska jag till älsklingen och sen får vi se vad vi gör. Tror nog det blir att ta det lugnt bara.

Likes

Comments

Äntligen rast måste jag få säga!
Helt slut idag och det har vart väldigt stressigt
Men nu har jag mina rast äntligen

Likes

Comments

Godmorgon!
Tänkte nu visa bilder på mitt vardagliga sminkning.

1. Nivea kräm och låter det smälta in i ansiktet lite


2. Consiler för att täcka det svarta under ögonen


3. Foundation som jag sprider runt med en liten svamp


4. Rosa rouge


4. Sist, mascara kan hända att jag även ibland använder ögonpenna 


5. Och klart, det är inte mycket jag använder, bara lite lätt

Likes

Comments