Header

Nya inlägg

Heeej!
Ja som rubriken säger, var tvungen och jobba lite över. Men nu sitter jag äntligen i bussen och är påväg hem, har ju förstås 40minuters hem resa men men så är det. Nu tar jag iaf helg.
Blir att gå ut o käka med papii, osen vet jag inte vart dagen leder sig. Förmodligen ingenting speciellt med tanke på att det är pissväder. Men det vet man aldrig.
Lyssnar på min musik o är glad över att det är helg! Vi höres uppdaterar mig säkert sen vart dagen leder sig.
Puss💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni vet den där vännen som alltid finns där för dig, den där vännen som oavsett vad står vid din sida, den där vännen som verkligen berättar vad som är rätt och fel, den där vännen som får dig från botten till toppen på bara några sekunder, den där vännen som verkligen släpper allt när man mår dåligt och bara fokuserar på dig och problemet, den där vännen som oavsett vad aldrig någonsin kommer att lämna din sida, den där vännen som vet exakt hur du funkar, har sett dina brister, dina fel men ändå accepterat dig och aldrig dömmer dig.
Det är min bästavän det! ✨
Varför jag vill hylla min bästavän är för att hon är en otrolig underbar människa, ett hjärta av diamant💎 Även om vi inte träffas lika ofta som förut, så finns vi alltid där för varandra, så är vi ändå kvar vid varandras sida och hon betyder fortfarande oändligt mycket för mig. Efter flera år av vänskap, med skratt, tårar, ilska och tusentals minnen står vi kvar här både och vid varandras sida! 💞
En sådan bästavän som henne är allt en tjej någonsin kan önska sig! Alltså helt ärligt finner inte tillräckligt med ord för att beskriva hur mycket jag älskar denna brud, min fucking bästavän!
Jag tackar verkligen Gud att jag har henne som bästavän, jag tackar verkligen hennes mamma från hela hjärtat att hon har uppfostrat och hämtat henne till världen en sån otrolig fin och underbar människa helt otroligt! Min bästavän jag vet att du kommer att läsa detta, min hyllning till dig är värt hela världen som ska veta hur otrolig underbar människa du är, hur otrolig fin vän du är och hur otrolig fin vänskap du och jag har! 🙏🏼
Jag älskar dig min bästavän! Det är vi två mot alla, fucking bestiepoweeeeeerrrrr👊🏻🤘🏻✌🏻

Denna tavla är hängd ovanför min säng, är ett av de viktigaste saken i mitt liv. Denna tavla är fylld av minnen och bakom varje bild på tavlan står våra minnen som hon skrivit som är anpassad till bilden.
En exakt likadan har hon, där även jag har skrivit bakom hennes bilder. Denna tavla är oerhört värdefull för mig! Minnen forlife💞

Likes

Comments

Likes

Comments

Heeeej!
Började 9.30 och slutade 13.30 idag så jävligt skönt måste jag säga👌🏻
Var hemma till halv 3, låg sängen och vilade en stund sen gick upp och lagade mat till mig och papiiii. Senare drog till älsklingen , vi tog det allmänt lugnt som vanligt och kollade serie.
Kom hem vid 22 och har suttit med pappa, han gick o la sig för en stund sen o jag kollar film o käkar flingor och har sjuukktt tråkigt.
FRIIIDAAAAYY TOMORROW!!
Slutar 17, ska komma hem dra o käka med pappa ute nånstans osen får vi se vart dagen leder.
Får se när jag deckar
Puss än så länge💋

Likes

Comments

Hej babes!
Sitter i bussen som tar 40min för mig o komma hem, lyssnar på musik och har världens huvudvärk från ingenstans😩 har så ont de sjukt. Är iaf som sagt påväg hem, vädret är så pissigt man blir fan deprimerad , man känner verkligen är det är höst! Men helt ärligt bortsätt från kylan tycker jag att hösten är jätte mysigt, är jag den enda? Löven som faller, gula, röda, gröna osv. Vet inte varför men det är jätte mysigt, när det regnar lägga sig i sängen med en varm filt, men typ varm oboy o kolla film, tar på sig myskläder osv😍
Det är fan mysigt! 👌🏻
Måste faktisk ta ut min systemkamera snart och fota ute, jätte jätte längesen jag gjorde det och eftersom hösten är så fint blir det garanterat härliga bilder👍🏻 Jag var nämligen ute och fotade jäättee mycket förut, det är faktisk som en hobby för mig. Kanske dax och börja med det igen.

Likes

Comments

Börjar klockan 13 idag o slutar 17
Sitter just nu o käkar frukost och ska sen upp och fixa mig till jobbet. Efter jobbet blir att komma hem , käka middag med pappa och sen gå till älsklingen och förmodligen ta det lugnt och kolla serie.
Uppdaterar mig💋

Godaste flingorna😋

Likes

Comments

Heej!
Dagen sluta med att jag som sagt städade, vilade en stund osen drog till älsklingen gick på prommis med min lilla bebis Akira osen bara softat med hjärtat min och allmänt tagit det lugnt.
Kom hem vid 22, satt med pappa min o kolla film, sen la jag mig sängen o kollade paradise hotel och ska nog ta o lägga mig o sova.
Jobb som vanligt imorn.
Nattinatti💋

Likes

Comments

Heeej!
Började för 1 timme sen, skönt måste jag säga!
Men jävligt trött var jag när jag vaknade, med tankenpå att jag sov väldigt sent😂 Slutar som sagt 13.30 , vem klagar på det? Iaf nt jag😝👌🏻
Ganska lugnt än så länge på jobbet, ska direkt hem o städa osen blir det nog att gå till älsklingen när han är hemma💋
Uppdaterar mig!

Likes

Comments

A smile is the prettiest thing you can wear!<3

Lots of love!