Heej!
Igår så drog jag till älsklingen från halv 10 på morgonen då han ringde och väckte mig. Det var en perfekt och underbar dag med min älskling sen vid elva halv tolv kom hem o la mig. Idag som vanligt jobbat och efter jobbet plugga en liten stund med Bella och sen drog hon vid halv 7, käkade med mamii och sen har jag bara legat sängen och vilat har väldigt väldigt ont i huvudet så jaa. Blir snart och träffa älsklingen och säkert bara ta det lugnt.
Bloggar sen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hellu!
Träffade som sagt tjejerna, vi chillade ute nån timme och sen drog vi till silv, vi chilla där spela kort spel umgicks oså. Sen drog jag hem till Diana och tig sedan bussen hem och var hemma halv 12 . Sen dess bara kollat tv o så och nu ligger sängen och ska sova är svintrött
Godnatt 💋

Likes

Comments

Helluu!
Blir att träffa tjejerna om ungefär 1 timme
Osen vara med de lite och därefter träffa min älskling
Osen får vi se vart dagen leder oss.
Va fett skönt att sova faktiskt ska ej klaga men är fan frf trött men de för att jag latat mig då blir man automatisk seg hihi
Bloggar sen då

Helt död jag vet men orkar nt bry nig just nu hähä

Likes

Comments

Måste helt ärligt måste säga fyfaaaaaaan vad skönt det är med helg helt seriöst!! Tror jag aldrig längtat efter helgen såhär mkt, har vart helt slut av jobbet, helt och hållet slut. Måste erkänna att det kommer vara så skönt att få sova ut och vila ordentligt nu under helgen.
Har vart med tjejerna idag och sen runt 23 träffade jag min älskling o tog det lugnt och är nu hemma och ligger i sängen o tänkte sova för är verkligen sjukt trött och helt slut.
Godnatt💋

Likes

Comments

Heeej!
Jobbet har gått bra idag, efter jobbet kom hem snabbt och sen till kusinen och va med tjejerna, vi käkade, spelade kortspel o hade det jätte kuuul.
Just nu sitter vi med snacks och kollar idol
Och har det mys
Blir sen och träffa min älskling 💋💋

Likes

Comments

Hellu!
Har äntligen rast sitter, dricker te och tar det lugnt
Skönt med rast måste jag säga faktist
Fredag idag!
Vi får se vart dagen leder oss

Likes

Comments

Kom hem efter jobbet, käka o plugga sen nån gång vid sju drog jag och älsklingen ut med några och sen hem till älsklingen och tog det lugnt där med.
Kom hem alldeles nyss och ska direkt lägga mig eftersom jag är otroligt trött.
Godnatt 💋

Likes

Comments

Heej !
Äntligen rast eleverna har vart kaos idag så känns skönt med rast. Kunde ej blogga igår, efter jobbet drog till älsklingen pluggade, han sov lite osen drog vi ut och chillade ute och efter igen till älsklingen osen hem vid 23. Men blir iaf plugga idag oxå osen får vi se hur dagen slutar

Likes

Comments

Då var det väl dax för pluggandet igen då

Likes

Comments

Heej !
Hoppade över att gå till jobbet idag kände att det behövdes att vara hemma, så det var ganska skönt och inte nog med det var tvungen och åka o fixa böcker för att kunna plugga eftersom jag nu pluggar komvux.
Sitter iaf i bussen nu ska möts Bella och vi ska åka och fixa böckerna. Därefter hem ta det lugnt lite osen börja plugga och sen träffa Älsklingen efter att ha pluggat ett tag. Så ser min dag ut iaf.
Bloggar sen
Vi hörs!

Likes

Comments