Skulle vilja ha något liknande i den stilen men vet inte riktigt om jag vill ha den på hand leden för de kommer göra grymt ont! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klicka för att stänga fönstret

Jag är kär i dessa skor! geee mig dom direkt! 

Likes

Comments

Känner att inte tiden räcker till, den bara rinner iväg och och jag hinner inte med mig själv känns de som! de är nånting hela tiden, hoppas de lugnar ner sig snart!  Ja de kostar att ligga på topp

Nu ldda ner Photoshop och kolla på olika text stilar! 
give me a tatto now! 

 

 

Catch me if you can!

Likes

Comments

Jag har precis inte varit så aktiv här på bloggen men de ska de bli ändring på! 

Jag har precis duschat och nu ska jag och pappa kolla på Sveriges mäster kockar! Jag gillar verkligen de programmet ;D

Sen blir de något avsnitt av Chuck och sen plugga lite teori till körkortet som tar upp den mesta tiden!

 

Likes

Comments

Jag blir så less! Jag försöker och försöker stå ut men de går inte det är någonting som tar stopp! Nu är jag less på den här skiten och jag orkar inte med de längre! De är klagomål hit och dit, jag tål inte allting, någon gång måste de ta stopp!

 

Likes

Comments

Den känsla som är för djup för hjärtat att bära!

Likes

Comments

Fredag; Började med skolan. Hade 3 lektioner och de var Soft! Sen efter skolan drog jag ner till Radjos för jag och Kicki skulle åka till Parkyddan! De var roligt att träffa folket på Radjos igen :D  Sen åkte jag och Kicki upp till Parkhyddan och hade julbord för 115 personer! :)  När jag slutade åkte jag på fest som vi hade fixar till Elin i våran klass för hon fyller år på onsdag! Och de var lite synd att jag kom så sent men de var ändå riktigt roligt! Sen åkte jag och bästa Sofia norin hem till forsa igen och jag sov hos henne!

Lördag; Kicki ringde och väckte mig och ville att jag skulle jobba! så de var bara att gå hem och hoppa in i duschen och sen åka in och jobba! De var 75 personer som åt jul bord och de var lite roligt att de var en live band som spela! :D  Och dom var grymt duktiga :D  Mamma kom och hämta mig sen när vi var i Forsa släppte hon av mig på kåken, var där i en timme ungefär sen gick jag,Tobbe och Svante hem!

Söndag; Vaknade halv 3 åt lite mat sen åkte jag hem till pappa! jag har kollat på julkalendern, vampire diaries och bartenderskolan idag sen har jag bara suttit och slappat! Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på film!:) 

Likes

Comments