Header

Hejjsan alla! Tänkte berätta lite om gårkvällens bravader.

Igår var det ju tisdag, vi hade inga lektioner igår i skolan eftersom vi ordnade inför kvällens fest. Vi började skoldagen med lite program inför kvällen och efter det hade vi en studentdimission där 6 stycken blev studenter. Efter det blev vi bjudna på bakelser i matsalen. Efter det planerade vi alla 3:or inför det som komma skall såsom penkkis. Sedan hade vi lunch och efter det hade vi en föreläsning och Närpes historia och slutligen övade vi vals och foxtrot inför kvällen, de var riktigt kul!

Slutade halv 2 tiden och åkte hem med pojkarna. Kollade lite TV innan jag gick i batun med pappa och efter det började jag fixa mig inför kvällen.

Klockan halv 19 var jag i skolan på nytt och träffade upp tjejjkompisarna innan vi gick och minglade och knäppte några foton. Sedan gick vi till borden och där serverades förrätt. Resten av kvällen bestod av olika program för alla och musik men även vals. Hade fint bordssällskap med mycket skratt.

Klockan 23 åkte jag sedan hem efter en riktigt lyckad och trevlig kväll!

Imorgon är det torsdag och det innebär en vanlig skoldag och klockan 15 har jag igen bilskolan, kul!

På fredag är det ju min dag då jag fyller 18 år och det skall jag fira tillsammans med mina vänner genom att åka till Vasa och besöka en bar och sedan sova på hotell för att sedan shoppa en aning dagen efter. har känslan av att detta kommer bli en lyckad kväll det också får jag hoppas.

Idag är det ju Finlands dag då vi fyller jämna 100 år, en mäktig känsla!. Denna dagen firar jag med familjen och lite filmkollande. Har också varit i skogen med Helga på morgonen och till gravgården med familjen en sväng.

Nåja nu har jag inte så mycket mera att tillägga, så vi avslutar inlägget med lite bilder från de senaste dagarna. Ha en bra självständighetsdag alla!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejj!

Länge sedan jag kikade in här sist.. och det har hänt en hel del sedan vi sågs sist. Vet inte var jag riktigt ska börja...

Vi kan ju börja med att säga att prata vad som hänt i okttober/novermber. Jag var i Vasa med min skola för att kolla på teater, den handlade om IKEA, Ingvar. Den var väl helt okej ändå, men inte riktigt i min smak kanske... Jag har förstås umgåtts med vänner och familj en heel del. Vi 3:or har haft en "morgontrött ABI- 18 edition" i skolan då vi alla gick runt i pyjamas och badrock, kul var det! Jag har firat mormor som fyllde 74 och morfar till farsdag med familjen, och även pappa till farsdagen. Jag har skrivit teoriprovet till bilskolan den 8:e november. Blev skjutsad till besiktningsstationen av brorsan och M, gick in och var extremt nervös.... Men gick ut med ett leende på läpparna eftersom jag hade klarat det. Jag har också tagit en sista tur med skotern innan jag satte undan den till vintern. Jag har haft en provvecka som gick över min förväntan. Jag har blivit hemskjutsad till porten av busschauffören ett antal gånger. Jag har ätit tacos med familjen. Jag börjat övningsköra (!!!), har nu enbart 3 körlektioner innan självaste körprovet, spännande spännande.... Suttit i mammas bil ett antal gånger och kört runt på gården då det kliat lite extra i fingrarna. Vari på julöppning med mamma. Haft Helga ute på promenad många gånger och flyttat buren hennes under taket inför vinter. Jag har varit på ett mingelparty i skolan tillsammans med bl.a. Beyoncé, Sauli Niinistö, Zlatan och många mera. Jag har varit och kört på halkbanan som var riktigt kul och kört runt i Vasa i centrum, varit ute och tagit ett par springturer, börjat lyssna på julmusik, varit till tokmanni med E på lite äventyr och varit och simmat och haft riktigtriktigt kul tillsammans, varit till Vasa med mamma och shoppat lite nödvändigheter, inrett rummet mitt inför julen och hittat en förkärlek till risgrynsgröt.

Detta har jag hunnit göra den senaste månaden. Detta har varit en väldigt bra månad för mig, jag har haft en hel del roligt för mig. Hoppas december blir minst lika bra!

På fredag är det ju 1:a december och då får vi Helsingfors universitet på besök till skolan. På lördag är det lillajul och då kommer jag nog bara vara med familjen och äta risgrynsgröt förstås!

Nästa veckas fredag är det min dag då jag också fyller 18 år, får se vad jag hittar på för något kul då..

Detta får nog räcka för denna gången så ses vi då vi ses!Likes

Comments