Header

Hej, det var ett tag sedan sist.

Jag kan ju börja med att uppdatera er om att alla höstens skrivningar är nu över och de gick helt okej ändå (förutom hälso dock) och det känns så skönt att kunna ha fritid och inte läsa på något varje dag!

Vi har rullat in i en ny period i skolan också, har 5 ämnen denna period d.v.s. finska, modersmål, matte, samhällslära och studiehandledning. Känns mycket lättare nu då jag enbart har läxor i 2 av dessa ämnen, så har tillräckligt med fritid på kvällarna att faktiskt hinna göra något annat än att läsa, äta och gå och sova.

Sådär annars har jag hunnit göra en del sedan vi sågs sist, bl.a. varit ut och kört en kväll, kollat på idol och PH, börjat kolla en ny serie, varit i svampskogen med Helga, varit hos mormor och morfar, varit till kanonviken med mamma, varit på mikaelimarknaden, umgåtts med familjen, fått hemlagade hamburgare av brorsan & M då Jim kom hem över helgen från militären, varit till elljusspåren med pappa..... och en hel del annat.

Idag är det ju onsdag som innebär kort och lätt skoldag med enbart 4 lektioner. Mötte upp Emil och åkte till skolan med honom, hade muntliga finskan där vi mestadels bara pratade, hade sedan 1 håltimme då jag var duktig och läste på matteförhöret som vi har imorgon och sedan var det lunch. Efter lunchen hade jag 1 lektion samhällslära och slutligen 1 lektion matematik och sedan slutade jag. Var och pratade med rektorn och löste lite saker och övade ännu mera på förhöret innan jag gick till bussen som tog mig hem. Var hemma till 15 och åt mellanmål innan jag tog tag i matematiken som inte gick så bra innan jag kollade senaste avsnittet av PH. Nu ska jag iallafall mata Helga och kanske fara på en länk i detta tråkiga vädret....

Ha de bra alla!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu består livet av läsning på studentskrivningar, PH kollande, läsning på prov, Idol kollande, återigen lite läsning på studentskrivningar, sovande, ta ut och mata kaninen, ha aningen ångest och en otrolig trötthet.

Är så psykiskt och fysiskt utmattad just nu så jag orkar varken umgås med vänner eller göra något överhuvudtaget. Den senaste veckan har bestått av samma rutiner som gått ut på att åka till skolan, komma hem, läsa på prov, förhör och studentskrivningar, sovit i någon timme innan jag kollat på idol och sedan somnat. Längtar tills allt detta läsandet är över så man kan börja orka ta tag i livet igen haha, de har som lämnat på hälften kan man säga..

Men engelska skrivningen gick inte alls bra, den var svår och hade svårt att uppfatta frågorna... hade också finska idag som gick bättre än engelskan iallafall. Åkte hem med Fanny som var så snäll och väntade på mig idag också. Väl hemma hoppade jag från den ena bilen till den andra och åkte upp och handlade med mamma och pappa. Efter handlandet packade jag upp allt jag hade med till skrivningen idag innan jag gick till mormor och morfar. Måste säga att bästa sättet är nog att åka till dom när man har det såhär, är alltid på så glatt humör när jag kommer hem. Konstigt dedär hur stor inflytande vissa människor kan ha på en <3. Kramade hejdå för en vecka igen innan dom åkte iväg till varmare breddgrader och jag hem för att ta ut Helgisen. Nu har nyligen kommit in och skall nog inte göra något alls, eller kolla på TV då såklart haha. 

Ha de bra! Och kom ihåg att ta vara på era nära och kära ;)

Likes

Comments