Header

Hejjsan!

Idag har jag haft en riktit bra dag! Men tänkte först berätta om dagens och gårdagens schema.

Igår skrev jag samhällslära provet som inte gick någo bra. Spelade kort med P innan jag åkte hem med boysen. Hade ut kaninerna. Var i duschen. Åt mat. Åt vi vindruvor. Kollade TV.... och massa annat. Men det var SÅ skönt att inte vara tvungen att göra något för en gång skull efter skolan som att läsa på prov. Har läst på prov i 2 långa veckor så var skönt att bara få va.

Idag har jag då haft en jättebra dag! Först kändes det tungt att åka till skolan men det tog igen sig efter lunch då man fått i sig lite mat.
Idag var en bra dag för att jag fått höra av både lärare och vänner hur positiv och glada dom är att få vara med mig och hur "atmosfären" har ändrats sedan jag bytte skola, å de värmer! 💗De så kul att få höra att man uppskattas bland sin omgivning! Blir så god utav att få ha så fina människor kring mig!

Men hade iallafall 2 lektioner engelska och sedan 2h modersmål och sedan håltimme och till sist gymnastik där vi spelade bowling. Kulkul.

Nu ska jag åka hem. Krama med kaninerna lite extra. Börja läsa en bok. Äta mat. Kanske gå ut på en promenad då solen ändå lyser. Och eventuellt gå i duschen. Och inte så mycke annat.

Annars har jag lite andra tankar som snurrat i huvet. Kollade genom gamla bilder igår på datorn och känner att jag på senaste tid tänkt extra mycket på sånt som varit och dragit ner både mig själv och mitt humör angående det som varit. Känner att jag vill lägga bakom mig det som varit och sikta framåt. Man kan inte ändra val som varit men man kan ändra synen på det. Så nu skall jag försöka släppa allt som har varit eftersom det gör ju mig ingen nytta. Eftersom jag har en god vana att älta det som varit och straffa mig själv eller andra genom att tänka hur jag kunde gjort saker och ting annorlunda och vill kunna släppa saker så småningom.
Vet inte varför jag skriver det här men känner att jag vill skriva av mig lite.

En annan sak är att jag inte kan förstå att det är sista perioden redan! Detta året har gått så otroligt snabbt.
.

Ha det bra!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejjsan!

Sitter i skrivande stund i sängen och skall snart kolla på serien Rebecka Martinsson som är så sjuukt bra men innan jag sätter igång det senaste avsnittet ska jag snabbt berätta om min dag.

Vaknade idag och gjorde de som jag alltid gör, gick upp till bussen och läste på finska som var dagens prov. Det gick väl helt okejj ändå, halv 11 var jag färdig och spelade då lite kort och pratade med tjejjerna innan jag och Malin gick och åt mat. Efter maten blev det ännu mera kortspelande innan jag gick på provprepp eftersom jag ännu har 1 prov på tisdagen innan jag kan börja slappna av. Efter provpreppen umgicks jag med C innan vi gick till bussen och åkte hem.

Dagens planer är ännu oklara, tänkte iallafall ta ut Helga på gården så hon får springa lite fritt. Tänkte kaaanske läsa på samhällsprov, men de går ju att diskutera haha, tänkte även baka scones och kanske äta gårdagens pizzarester.

De övriga proven har även gått ok utoom matten haha, de går väl nog till omtenten antar jag menmen.. Sådär annars rullar livet på, påsklovets planer är ännu oklara, det blir eventuellt att fira 2 nyblivna 18 åringar <3 och mys med la familia.

Ha ett bra lov! Hörs senare.

Likes

Comments

Hejjsvejjs.

Jahapp, då har ytterligare en vecka passerat. Har på det sistone känt mig något så otroligt skoltrött vilket berott på att flera förhör har skrivits, läxor i mängder och massor, fulla skoldagar, tråkigt väder.... och nu har provvveckan börjat dessutom. Jag skriver denna gång 4 prov efter varandra. Idag skrev jag psykologi, gick väl helt o hoppas jag (!), sedan åt jag mat och väntade på att 1 bussen skulle komma. Vandrade hem med Fanny. Landade alldeles våt i sängen då det regnat och kolla(r) film. Åt mellis.

De är vad jag hunnit gjort. Annars har jag inte gjort något speciellt direkt, åkt till skolan med brorsan några gånger, varit med vänner, gott en promenad, läst prov, städat akvarier, ätit en massa gott, sovit och sådant.

Imorgon har jag inget prov så är hemma och läser inför matten och finskan eventuellt.

Sådär annars så är de så sjukt att denna perioden är snart slut, minns hur tungt det var i början speciellt och nu mot slutet med alla dessa saker i skolan.. men nu är det snart över. Nästa period är chill, så får väl börja ta sommarlov snart haha. Men är så glad att jag bokstavligen krigat mig igenom denna period som nu lider mot sitt slut.

Aja, avslutar nu detta flummiga inlägget med ett ha de så bra så hörs vi snart.

Likes

Comments