Header

Hejj!

Så var midsommaren över igen. På midsommarafton fick vi gäster och mot kvällen gick jag till båthuset och sov där, var faktiskt jättemysigt att vara där!

På midsommardagen gjorde jag inte så mycket på dagen eftersom att det regnade och blåste.. men mot kvällen kom C hit och runt 21 kom pojkarna efter oss och vi åkte till fagerö. De blåste och regnade som bara den men hade helt ok kul ändå, fast roligast hade man nog påväg hem!

Somnade runt 02 på natten och vaknade runt 8 tiden på morgonen. Gick till jobbet trött och sliten kl 15.00 och slutade kl 18.30, så de var ju skönt då de var en kort jobbdag. Hade sällskap av C igen så tiden gick relativ fort. Väl hemma fick jag min älskade favoitmat tacooos till mat, nammnam! Klockan 22 började jag storstäda rummet och det slutade med att jag omöblerade hela rummet. Somnade efter 01 tiden.

Idag vaknade jag runt 09, steg upp och åt morgonmål, planerade en tjejmiddag som vi förhoppningsvis har snart! och myste med helga en stund. Nu har jag bara kollat på YT och snart skall jag äta gårdagens rester innan jag åker till jobbet igen..

Ha de bra, vi hörs snart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Här ekar de tomt, men har haft så mycke att göra sen vi senast sågs..
Jag har då hunnit åka en del bilturer me mina vänner, grillat i kanonviken en sen kväll med vännerna, övernattat på torpet, sovt i solen, firat mamma som fyllt 50 år med både vänner och familj, fikat med mommo och moffa, myst med Helga, varit med familjen, börjat jobba...

Och massamassa mer!

Imorgon är de ju midsommarafton och då har jag egentligen inget speciellt inplanerat tyvärr då jag inte har någon skjuts.. skulle annars åkt till petalax och firat Ida & Malin som fyllt/fyller 18. Kan eventuellt vara så att jag åker till en villa med vännerna.

På lördag skulle jag ha åkt till ett annat 18 års kalas men har även då heller ingen skjuts så de blev inget av det tyvärr... så blir att åka med pojkarna till fagerö en sväng med bilen antar jag men inget mera än de.

På söndag har jag återigen jobb så de blir alltså en lugn helg så man är i skick till jobbet haha.

Men annars har jag inte så mycket att tillägga så vi ses då vi ses!
Ha en bra midsommar alla!

Likes

Comments

Hejj!

Dom senaste dagarna har jag varit sjuk, hade feber i tisdags och varit rätt så förkyld sedan dess.. Så sällan jag blir sjuk så underligt att jag blivit de nu men de var väl Fagerö som gjorde sitt antar jag...

Men igår var jag med mamma till närpes för att åka på olika loppis i sökandet efter 60 talskläder till en fest, då klockan närmade sig 1 åkte jag vidare igen med mamma och pappa till ilmajoki (?) för att hämta 2 fåtöljer men det blev lite mera hahha. Var hemma runt 18 och hoppade återigen i bilen för att åka och tanka och köpa lite mat. Runt 20 tiden åkte jag till båthuset för att fiska lite, men de blev inga napp..

Somnade sedan runt 12 tiden.

Idag skall jag åka till mommo och moffa som kommit hem från Estland och hälsa på dom lite, kanske gå och fiska om dimman försvinner och grilla.

De får räcka för denna gång, ha de bra!

(Hade återigen problem med att få inlägget publicerat så därför blir det publicerat idag istället fast jag skrev det igår)

Likes

Comments

Hejssanhej!

Gårdagen var riktigtriktigt bra! Dagen började med att alarmet ringde 06.30, väckte mamma så hon kunde göra mitt hår. Åt frukost och mötte upp Fanny och vi vandrade då upp till bussen som tog oss till skolan. Skolavslutningen dröjde i nästan 3h, vi fick våra betyg och fick smörgåsar innan jag sedan åkte hem med Emil.

Under dagen försökte jag sova ikapp de timmar jag gått miste om eftersom att examensfesten räckte mycke längre än vad jag trodde och Emil kom dessutom över på kvällen så vi satt och pratade till närmare 1 innan jag sedan gick och sov.

Ca 19 tiden kom mina tjejjer hit, vi spelade musik och hade det trevligt innan vi vandrade upp till "vegreinen" för att åka vidare till Fagerö. Bussen var alldeles smockfull så det slutade med att jag fick sitta i Nathalies och Julias famn hela vägen dit haha.

Kvällen var rolig, träffade gamla som nya vänner och hade det allmänt gött. Dock har man ju blivit äldre sedan senaste gången så de var ju ganska "småa" människor där, menmen.

Kom hem runt 2 tiden och somnade närmare 3 tiden, vakande 9 och har inte gjort i princip någonting alls förutom kollat film och sovit.

Imorgon skall en mattelärare komma hit och hjälpa mig lite eftersom att jag tentar om 1 mattekurs, mera har jag ännu inte hunnit planera men är sugen på att åka till kanonen med mina vänner men vi får se vad de blir till.

Nu skall jag kolla på ghostbusters och så önskar jag er en god fortsättning på kvällen!

Ha de bra.

(Hade problem med att få inlägget publicerat igår så därför blev det publicerat idag istället)

Likes

Comments