Hej på er!
Är det bara jag som älskar lyssna på när det ösregnar ute? Vet inte varför men att sitta och lyssna på regnet och bara rensa tankarna är det bästa som finns. Bara så skönt! 🌧

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är klockan precis 13:00 och jag vakna för kanske 20 min sen.... Det är söndag och ingenting är planerat så får se vart dagen leder oss. Ska gå och äta frukost snart vet jag men sen vet jag inte! Älsklingen ska jobba i morgon så blir nog att bara vara hemma och ta det lugnt. Vädret är inte det bästa heller men det e varmt ute men ingen sol så det e jätte kvavt ute typ, inte det mysigaste.

I går kväll hade vi lördagsmys med familjen och pappas kompis, tvär kul va det! Länge sen jag va med på sådana grejer med familjen så det va mys.
Va med min kompis i går oxå som jag inte har träffat på över 6 månader så det va kul, hon har varit i England och jobbat där men nu e hon tillbaka hit och det är så kul, hon va min första vän här i Sverige så i år har vi varit vänner i 7 år! 💓

Men nu ska vi äta frukost så mer bloggning sen!

Likes

Comments

Hej på er!
I dag händer ingenting... Det är lördag och det regnar och jag har min period och mitt humör är inte den bästa just nu. Men min bebe är här och det är det bästa! Han är det bästa i mitt liv just nu!

Min bloggning har dock inte varit den bästa men jag är tillbaka på riktigt nu... walla🙌🏽

Likes

Comments