Hej på er!
Nu är det 13 september och mina bröder är 8 år!❤️ grattis till er, älskar er!

Likes

Comments

Hej på er!
I dag är hela dagen upptagen, mina bröder ska ha sitt kalas i dag fast dom fyller år i morgon (8 år) och det börjar klockan 5 så blir att baka muffins och tårta och kakor och hela paketet fram till 4 typ, då vi ska åka dit kalaset ska vara och fixa lite och hänga upp ballonger osv... 😊 Har inte sovit något i natt dock för måste vända tillbaka dygnet igen för har vänt det helt så e super trött och lär va hur trött som helst på kalas sen men Aa, får skylla mig själv för det!✌🏼

Men nu ska jag börja göra muffins så bilder kommer upp sen.

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är klockan 01:50 och jag borde egentligen sova men det går inte. Kollar på en serie som heter Moden Famliy och den e tvär bra! Trodde inte det först dock men efter första avsnittet så fastna jag direkt i den. Ni borde verkligen kolla på den. Hur bra som helst!

I dag har jag inte gjort så mycket, va ute förut med min Habibi förut men det gick inte ens 1 timma före jag ville hem igen på grund av min mensvärk. Juste... Vissa tycker att det är pinsamt och inte fint när man skriver ut att man har mens eller mensvärk osv... Men det fattar inte jag, det är en naturlig grej som ALLA tjejer har så fattar inte riktigt vad som är pinsamt och ofint med det?!

Men nu e klockan 02:00 och jag ska lägga mig, så godnatt på er! ❤

Likes

Comments