View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som vanligt är jag sämst i världen på att uppdatera denna blogg, har blivit otroligt dålig på att ta bilder och då är de en av anledningarna att jag ej bloggar, jobbar som en tok och sen umgås jag med J och mina vänner, händer inte så mycket mer i detta liv.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Haha förutom alla bilder jag bara lägger upp istället för att faktiskt skriva någonting så ska jag bryta trenden idag, den kmr tillbaka men jag bryter den.
Städar lägenheten och tvättar idag i brist på annat, vill verkligen att de ska tapetseras nu men ingen verkar ha tid att göra det eller ingen har då ringt mig om det. Vill få upp mina tavlor så jag kan faktiskt känna mig riktigt hemma här och inte stirra på en massa tomma väggar överallt. Så jävla tråkigt..

Rolig uppdatering Lisa, tack I know

Likes

Comments

Likes

Comments

Går nu, fredag, in på mitt tionde pass i rad och jag är redo att få vara lite ledig, få sova ut och inte behöva tänka på jobbet i typ två dagar, SÅ jävla nice.

Lite less min lägenhet nu alltså, dom har tagit bort mitt kakel i köket och jag har inte den blekaste aning när dom ska fixa den nya, eller byta min bänkskiva, eller byta tapeter.. Liite less att bo i ett ständigt byggkaos nu.
Aja, ser nu fram emot 4 timmar sömn innan det är dags att jobba igen, säger farväl till den sunda delen av min hjärna.

​Ska lugna detta inlägg med en harmonisk bild från Arvidsjaur, en fin sommar 2015

Likes

Comments

Charmig bild och snygg halsduk som kikar fram men nu jävlar har jag en kaktus (och lite annat hihi), har letat en rund kaktus as-länge och denna heter då Greta, säg hej till Greta. (Hon är en Svärmorskudde men Greta låter bättre, som en bitter tant som sticker en ifalö man gör fel)

Likes

Comments

Prommis i skolskenet (och blåsten) med Marita och photoshoot med Annie, ledig dag och vädret levererade. Mysfaktor på hög nivå 👐

Likes

Comments