View tracker

Igår bjöd kvällen bjöd på middag på Tages då jobbet sponsrade med en peng så vi fick umgås lite utanför jobbet. Vitlöksbröd, Ren med potatispuré, chokladkaka med hjortronsorbét till efterrätt. Så jävla gott tror jag dog en smula.
Sen gick vi hem till en av mina kollegor och spelade sällskapsspel innan jag vandrade hem i mörkret (och kylan), det är fan närmare -30°c utomhus och vi kan säga att jag inte rört mig mycket idag..

Likes

Comments

Långt inlägg för att kompensera min frånvaro
​Jag åkte till Italien för att studera Italienska

Var hemma under två veckor på lov och spenderade den tiden med mina fina vänner och familj
Hittade den finaste pojkvännen som delar min brutalt omogna humor och jag är så lycklig

Detta avslutar mitt 2016, många uppgångar men en hel del lycka inblandad. Har fått otroligt många erfarenheter och minnen (både bra och dåliga) från min tid i Rom och nu väntar min resa genom 2017 där jag hoppas att jag får resa tillbaka till Italien och många skratt med mina finaste vänner.
Nu är det slut på det ostiga och jag är tillbaka som den bittra, omogna och sarkastiska Lisa

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Som vanligt är jag sämst i världen på att uppdatera denna blogg, har blivit otroligt dålig på att ta bilder och då är de en av anledningarna att jag ej bloggar, jobbar som en tok och sen umgås jag med J och mina vänner, händer inte så mycket mer i detta liv.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Haha förutom alla bilder jag bara lägger upp istället för att faktiskt skriva någonting så ska jag bryta trenden idag, den kmr tillbaka men jag bryter den.
Städar lägenheten och tvättar idag i brist på annat, vill verkligen att de ska tapetseras nu men ingen verkar ha tid att göra det eller ingen har då ringt mig om det. Vill få upp mina tavlor så jag kan faktiskt känna mig riktigt hemma här och inte stirra på en massa tomma väggar överallt. Så jävla tråkigt..

Rolig uppdatering Lisa, tack I know

Likes

Comments

Likes

Comments

Går nu, fredag, in på mitt tionde pass i rad och jag är redo att få vara lite ledig, få sova ut och inte behöva tänka på jobbet i typ två dagar, SÅ jävla nice.

Lite less min lägenhet nu alltså, dom har tagit bort mitt kakel i köket och jag har inte den blekaste aning när dom ska fixa den nya, eller byta min bänkskiva, eller byta tapeter.. Liite less att bo i ett ständigt byggkaos nu.
Aja, ser nu fram emot 4 timmar sömn innan det är dags att jobba igen, säger farväl till den sunda delen av min hjärna.

​Ska lugna detta inlägg med en harmonisk bild från Arvidsjaur, en fin sommar 2015

Likes

Comments