Var med Martin och Hanna och vandrade upp för Hundberget i Jävre. Riktigt jävla mysigt och det är vid dessa tillfällen som man inser hur otroligt dålig kondition man har. Fy fan, det var tur att utsikten var värt det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Spenderade helgen men Jonathan och mina föräldrar i deras stuga uppe i ödemarken (ja arvidsjaur är skogen). Så himla mysigt att umgås med alla och speciellt att få umgås en hel helg tillsammans med Jonathan. Då jag jobbar varenda helg så är de svårt att få en hel helg tillsammans.
Nu sitter jag i mina föräldrars hus och ska va kattvakt denna natt så han inte får abstinens haha, katt kräk <3

Likes

Comments

Idag firar vi ett år av barnsliga skämt, omogenhet och att sova i en 120 säng.

Älskar honom lika mycket nu som för ett år sen ❤️

Likes

Comments

Blev en sväng förbi Grönan idag med bland annat min bror, Hanna, Lisa, Elias och Jonathan. Sol och även första doppet i sjön. Kallt som en isbjörns rövhål men det här väl till den norrländska sommaren.
Lyckats få stopp i ett av avloppen här hemma samt jagat katt runt mina föräldrars hus. (update: jag löste problemet med stopp i avloppet #stolt
En händelserik dag kan man säga. 


Imorgon firar jag och mitt hjärta ett år tillsammans ❤️ Tiden går fan fort när man har roligt

Likes

Comments

Helgen har varit blandad, jobbade stängning på fredagen och sen lördagen så njöt jag av min lediga dag med att sola och senare åka förbi mina föräldrar för att ta det lugnt och surra. På kvällen så invigde vi våran nya grill och det var magiskt! Kommer jävlat säkert att användas flitigt denna sommar, fy fan va gott asså.
Nu har jag en jobb vecka kvar innan jag har tagit ut en semestervecka, midsommarveckan har jag sökt ledigt och hoppas fan på bra väder, bara för att jag är ledig kommer det garanterat att regna, SNÖA.... nej tack

Likes

Comments

Fick en försenad (väldigt försenad) födelsedagspresent av Elin. Så himla fin och den ska vara en älskad ägodel att hänga på väggen ♥

Likes

Comments

Helgen har spenderats i Umeå med Lisa, Elias och mitt hjärtegull här i livet.
Mycket mat och chillande var välbehövligt för själen och nu kommer några veckors jobb innan jag går på min första lilla semester-vecka (av tre). Så jävla nice ♥
Nu ska jag dock leva fattigt då denna lilla tripp dödade min plånbok samt bankkonto. R.I.P
Kom hem för någon timma sen från att ha firat min mamma på mors-dag, ett kortspel och en "bok om mig" som jag sa åt henne att fylla i innan hon blir virrig. 246 olika saker om henne, allt mellan himmel och jord, mysigt att ha en vacker dag.
Nu ska jag krypa ner bredvid min boo (cheezy)

Här har ni några bilder från helgen.

Likes

Comments

Efter dagens jobb så bestämde jag och min bror att vi skulle förbi pappa nu då mamma är i Stockholm med jobbet så han inte är så himla ensam.
Väl där så började vi prata om att gå på bio, och spontana som vi är så blev det bio samma kväll. Vi är alla stora fans av Alien filmerna så bestämde vi att vi ska se Alien: Covenent.
Sjukt bra film, min nördiga själ log och trevligt att umgås (nästan) hela familjen även om man bara sitter i en tyst biograf i 2 timmar.
Imorgon och på torsdag vankas jobb och sen på fredag åker jag, Jonathan, Elias och Lisa till Umeå för att chilla, ser så jävla mycket fram emot det. Bara ta det lugnt och komma bort från lilla Piteå.

Likes

Comments