Efter dagens jobb så bestämde jag och min bror att vi skulle förbi pappa nu då mamma är i Stockholm med jobbet så han inte är så himla ensam.
Väl där så började vi prata om att gå på bio, och spontana som vi är så blev det bio samma kväll. Vi är alla stora fans av Alien filmerna så bestämde vi att vi ska se Alien: Covenent.
Sjukt bra film, min nördiga själ log och trevligt att umgås (nästan) hela familjen även om man bara sitter i en tyst biograf i 2 timmar.
Imorgon och på torsdag vankas jobb och sen på fredag åker jag, Jonathan, Elias och Lisa till Umeå för att chilla, ser så jävla mycket fram emot det. Bara ta det lugnt och komma bort från lilla Piteå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen gardiner i min lägenhet, hela lägenheten får en annan stämning just nu. Det ser ut som att någon bor här istället för ett byggnationsrum. Så jävla nöjd!

Likes

Comments

Igår bjöd kvällen bjöd på middag på Tages då jobbet sponsrade med en peng så vi fick umgås lite utanför jobbet. Vitlöksbröd, Ren med potatispuré, chokladkaka med hjortronsorbét till efterrätt. Så jävla gott tror jag dog en smula.
Sen gick vi hem till en av mina kollegor och spelade sällskapsspel innan jag vandrade hem i mörkret (och kylan), det är fan närmare -30°c utomhus och vi kan säga att jag inte rört mig mycket idag..

Likes

Comments

Långt inlägg för att kompensera min frånvaro
​Jag åkte till Italien för att studera Italienska

Var hemma under två veckor på lov och spenderade den tiden med mina fina vänner och familj
Hittade den finaste pojkvännen som delar min brutalt omogna humor och jag är så lycklig

Detta avslutar mitt 2016, många uppgångar men en hel del lycka inblandad. Har fått otroligt många erfarenheter och minnen (både bra och dåliga) från min tid i Rom och nu väntar min resa genom 2017 där jag hoppas att jag får resa tillbaka till Italien och många skratt med mina finaste vänner.
Nu är det slut på det ostiga och jag är tillbaka som den bittra, omogna och sarkastiska Lisa

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Som vanligt är jag sämst i världen på att uppdatera denna blogg, har blivit otroligt dålig på att ta bilder och då är de en av anledningarna att jag ej bloggar, jobbar som en tok och sen umgås jag med J och mina vänner, händer inte så mycket mer i detta liv.

Likes

Comments

Likes

Comments