Okej ska nog låta bli det här med att lova att lägga ut inlägg för jag kan tyvärr nästan aldrig hålla det. Å herregud vilken dag jag är utmattad känslomässigt, vet inte riktigt om jag mår bra eller dåligt. Jag behöver sova och slippa verkligheten, hade varit skönt.

Jag bestämde mig för att starta ett litet mission som varar i 40 dagar. Fick inspiration när jag och några kompisar var på gudstjänst idag, riktigt mysigt. Det blir ett litet uppdrag som får mig lite upptagen i vardagen och det behöver jag.

Nej nu har jag kommit på det, jag mår piss, inte alls bra. Jag har så många känslor inblandade, besvikelse, saknad, frustration. Jag är förvirrad och utmattad, jag vet inte vad det är jag vill. Jag tror jag måste hitta mig själv men hur fan gör man det? vart ska jag börja?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Anton har haft ett förhållande snart i 1 år och vi har levt på varsin sida av jorden en stor del av den tiden. Jag ska inte sitta här och ljuga och uppmuntra nån att skaffa ett distans för det är förjävligt när man är ifrån varandra. Det är som att man går runt om ständigt vill vara någon annanstans. Ensamhet är också någonting som tar på en väldigt hårt. Det känns som en del av en försvinner. Det som är det jobbigaste är att säga hejdå och veta att man inte kommer kunna krama honom på flera månader. Ni kanske undrar varför jag ens har ett distansförhållande men då svarar jag : FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA VÄRT DET. Jag glömmer bort alla dom här ensamma dagarna när jag får krama sönder honom på flygplatsen eller få kyssa honom på Empire State Building. Han betyder allt så enkelt är det och det finns ingen som får mig att släppa honom, inte ens 5760 km.  

Likes

Comments
Fyndade riktigt goa saker på stan idag med Matilda och Ellen. Ett par Boyfriend Jeans, en bomberjacka, ögonbrynssku​gga och balsam. (Bilder på sakerna kommer nog upp imorgon om jag har tid!)

För övrigt hade jag en superbra dag, trivs galet bra med Matilda (och såklart min syster) vi har alltid svinroligt ihop! Dom gör livet så mycket bättre för mig just nu. Avslutade även dagen med att gå på hockey med Ellen. 

Imorgon blir nog en väldigt minnesvärd dag, kan säga att jag är väldigt uppspelt. Jag visar imorgon!

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att börja skriva här lite då och då igen men den här gången är det för min egna skull. Jag har precis börjat min sista termin i skolan och det är en tid framför mig som jag mer än gärna vill minnas. Jag vill kunna gå in här i framtiden och läsa hur jag hade det. Jag kommer skriva om uppladdningen för STUDENT 2016, om mitt distansförhållande, roliga stunder med kompisar, träning och förmodligen så kommer jag att bjuda på massor av bilder. 

Vi får se om jag gör min blogg ''offentlig'' eller inte, det visar nog sig!

Likes

Comments

Bara massa plugg...
Bortsett från plugget tar jag iaf hand om varje liten minut jag har kvar av min fantastiska kusin Karl för det är han värd!
Likes

Comments

Idag var vi lediga från skolan😄😄 Så jag har bara legat i sängen med min gos hund i princip hela dagen.. Men timmarna i sängen har också bestått av plugg, eller aa en liten del iaf..😏 Har inte mer att säga än att en ledig dag var välbehövligt😍Likes

Comments

Min Amerikanska kusin och jag har haft så otroligt roligt i 4 månader som han har bott hos oss.

Vi har hittat på så mycket och fått så många minnen tillsammans. Vi har hjälp varandra i vått och torrt och han har helt enkelt blivit en bror för mig. Jag visste inte att man kunde komma så nära varandra på sån kort tid. Det har verkligen varit bäst att han har kommit hit men det som gör mig så ledsen är att han lämnar mig den 22 december. Han har blivit min vardag och en bästa kompis. Han kom hit till Sverige när jag inte mådde som bäst men han fick mig på så mycket bättre vägar och att jag inte kommer att få träffa honom på minst 1,5 år gör så jävla ont.

Den finaste kärleken är syskonkärleken❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har inte varit inloggad här på bloggen på en väldigt lång tid. Det finns ingen anledning till det heller, jag tröttnade och hade saker som betydde mer för mig att göra. Idag fick jag ett litet bakslag att börja blogga igen. Vi får se hur detta går eftersom jag inte tycker att det kul att blogga om man inte har tiden till att göra det ordentligt. 

Annars har mitt liv rullat på som vanligt om inte bättre de senaste månaderna. Hoppas ni har haft det lika gött!

Provade min klänning som jag ska ha på mig på julafton detta år. Jag är sjukt nöjd, den satt som en smäck :D 


Likes

Comments

Har det så underbart nu! Kan nog inte vara gladare, livet rullar med stora rörelser kan man säga😍
Likes

Comments