Tre lediga dagar har jag haft nu, söndag, måndag och tisdag. I söndags var jag och kollade fotboll och hade en väldigt lugn kväll, gårdagen spenderades hemma - städning och fix och idag har jag varit och fixat lite ärenden. Jag har bland annat hämtat ut den fina tröjan som ni ser på bilderna ovanför. På lördag gäller det nämligen, eller gäller och gäller, jag har inte tränat det minsta lilla inför det här loppet men det kan gå ändå. Jag sprang midnattsloppet för två år sen och då var förberedelserna ännu sämre, så jag tror att det kan gå rätt okej. Jag ska springa med några kollegor från Stadium, så det blir kul i vilket fall som helst. 

Nu tänkte jag fixa lite mer här hemma och förhoppningsvis träna lite senare, med senare menar jag möjligtvis idag men det kan även betyda en annan dag. Ha det gött så länge!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sommaren är kort, det är något som alla vet om men som många ständigt försöker att ignorera. Det är inte konstigt då man på sommaren oftast mår lite bättre och livet oftast känns lite lättare. Min sommar har varit fin, fick tre veckors semester i början av sommaren som spenderades i Spanien och på hemmaplan. Dock tjuvstartade jag sommaren redan i maj då det blev en veckas semester i Grekland, så jag klagar inte det minsta på dessa sommarmånader.

Vad som händer framöver i höst är jobb, inga nya äventyr är inplanerade men det kommer det också. Jag tänkte försöka mig på det här med blogg igen, men om jag känner mig själv rätt kan det bli rätt tyst här. Den som lever får se helt enkelt. 

Likes

Comments