Klockan är 16:13 nu och det är typ 19 grader ute. Sååå härligt. Idag klockan 13:46 var det 22 grader i SKUGGAN. I looove it.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helloj! Hur har ni haft det idag? Jag själv har haft det bra. STOR städat hela övervåningen imorse och sedan på eftermiddagen åkte vi och red. Sedan Vidare hem och chilla.

Hah den bilden är ju självklar! :D

Likes

Comments

Testade dom nya stigbyglarna idag och alltså, det ända jag kan säga är SHIT. Rekommenderar dom verkligen! ( freejumps ) man får verkligen bra fäste och grepp. En skön känsla.

Här är några bilder på den nya sadeln!

Likes

Comments

Tjabba! Idag ska jag fotas ihop med mina hundar på en plåtning! Ska bli spännande. Och även ska jag testa dom nya stigbyglarna och sadeln. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Idag fick jag en ny SADEL, namnam 😍👌 vilket var tur för den förra sadeln som nu är till salu passade inte så bra på Cleo. Det är en Svart hoppsadel från santa cruz ( stav 😂😂)

PLUS!!! Att jag fick ett par blåa freejumps!! 😍 jag smäller av! Alltid velat ha ett par freejumps.
Jag är kär. LOVE IT👏❤️

Likes

Comments

Hellu! Vad gör ni? Jag själv gör inte alls så mycket förutom att jag ska städa och göra läxan snart 😒.. Blä för läxor!

Likes

Comments

Hej! Nu är jag påväg hem från skolan när jag skriver detta inlägg. Det är stark sol och vattnet riktigt glimrar. Det är bara synd att det blåser så mycket. Annars hade det varit super varmt ute.

Hur var eran dag i skolan?
Gjort något speciellt kanske?

Likes

Comments

HEEJ! Förlåt för jag upd så dåligt.. Men det är svårt och hinna med stallet,kompisar, livet och två bloggar. Hoppas ni förstår 😂👏

Idag tänkte jag och min bästa vän Maja rida ut på våra ponnysar med det blåste STOOORM där vi rider. Så det blev ridhuset för oss två idag. Cleo var som smör och man kunde böja henne åt vilket håll som helst och hon gick fram och gick bak. Otroligt fin och arbetsvillig idag.

I lördags var jag med mina andra bästisar och Gjorde tårta, samt stekte fiskpinnar och gjorde mos till oss själva till middag 😂👏

Vad har ni gjort i helgen? TELL ME

Cleo är ju bara för snygg 😂👏

Likes

Comments

God morgon! Jag vaknade vid halv 10 idag så härligt! 😉 vad ska ni göra idag? Har ni några planer kanske? TELL ME! jag ska åka till stallet och ja.. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra förutom och åka till stallet. Ha en bra dag!

Likes

Comments