Har varit ute nu, riktigt skönt var det!
Ska äta min frukost nu sen hoppa in i duschen och göra mig klar!👍


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 403 Readers

Likes

Comments

Jag är uppe nu och klar för att gå ut, lite senare än jag tänkte mig men inte gör det någonting alls, jag ska ut ändå och köra min plan!:)
Hjärtat sover riktigt djupt så ingen idé att väcka han förrän man är tillbaka från rundan.
  • 405 Readers

Likes

Comments

Sitter hemma hos hjärtat nu och väntar på att filmen vi ska se ska bli klar.
Imorgon är det tänkt att jag ska försöka gå upp i tid för att gå ut och gå/jogga, sedan göra mig klar,göra frukost och väcka sömntutan för att åka på hockey vid 4 !👍
Har suttit hemma med hela familjen ikväll annars , ätit middag och pratat osv, men nu är det dags för mys!

Har även köpt nya träningsskor och tygskor idag, underbart! Trots att jag alltid klagar på att jag aldrig har skor så har jag över 20 par, men nya skor är alltid bra. Är nöjd över dagens köp och är väldigt taggad på att testa mina nya träningsskor imorgonbitti! Vill åka på gymmet också, men tror nog det får bli promenad/joggning imorgon på morgon och lite träning hemma istället och gymmet på söndag och resten av veckan! Kan va skönt det med.


Har fått jobb också, så om en till två veckor börjar jag tjäna pengar så jag är nöjd nu.
Det rullar på och jag fortsätter ha min huvudvärk som jag haft länge.. Tur jag får hjälp nu med massage så har faktiskt inte lika ont! Så 22april är jag och får massage igen! Oj så skönt.

Dags för film nu!


  • 405 Readers

Likes

Comments

Vaknade tidigt i morse och gjorde en omelett, längesen var det men oj så gott!
Blir fler omeletter för mig hädanefter.
Om ett tag ska jag till sjukgymnasten för att kolla axeln och få hjälp med massage pågrund utav mig hörsel, 
sedan hoppas jag att chrille och tjompa är vaken så vi kan åka iväg till gymmet tillsammans och kötta vad det nu är som ska köttas, magen vet jag men sen?
Ja.. jag vet faktiskt inte eftersom det är chrille som hjälper mig och tjompa på gymmet och bestämmer pass, är rusktigt taggad då jag inte varit där sen i fredags.. dåligt av mig, men det ska bli skärpning! 

Snart helg igen, och jag vet att det var något jag skulle göra på söndag tror jag? jag kommer inte ihåg dag eller vad.. 
illa. men var det något viktigt så kommer det fram senare i guess.

Fotade min omelett också. haha var ju lite tråkigt bara att nattstad inte kunde ta in den redigerade.

Likes

Comments

Sportlovet har varit nu och sitter på praktiken igen efter en bra vecka!

Började med en sväng till Sundsvall på Ikea och birsta city, sedan har jag varit i yttersjö, och ersboda hela lovet nästan, har däremot vaknat tidigt hela lovet trots att kag jar kunnat sova men för att göra bort gymmet, och är så glad att jag har kommit igång med träningen! Har varit på Handledarkursen också så nu till veckan ska kag troligen övningsköra, och har hunnit sätta ett permanent tecken på mog! Ja jag har efter väldigt mycket väntade med tatueringen äntligen gjort den!:) gjorde tvillingarnas stjärntecken på grekiska oh latin, vilket passar väldigt bra då jag har en tvillingsyster och är född i de tecknet så ja.. Nu sitter den på handleden och läker!:D

Men hoppa då vidare till den här dagen, som sagt praktik och efter ska kag åka på gymmet och sedan vidare hem för att ta de riktigt lugnt! Är helt slut, dum som kag är och inte vilar på lovet. Men tar igen vilandet på kvällarna nu! Kram

  • 468 Readers

Likes

Comments

Ingen uppdatering igår, blev lite mycket hela dagen (bra saker) och sedan på kvällen då jag var hos hjärtat fick jag otroligt ont i huvudet så tog en alvedon och sen somnade jag. Hann alltså inte sitta och uppdatera något.

Var på praktiken i alla fall och sedan åkte jag och mötte tjompa på sjukhuset, 
sedan en sväng till ersboda för att lämna rebecka och vi åkte och tränade!
åkte hem då sen efter en och en halv timme, försökte sova lite för mitt huvud var otroligt segt men då kom hjärtat och hämtade mig och vi åkte till honom, tyvärr fick jag ju som tidigare skrivet ont i huvudet och somnade så blev inte mycke mys, förutom då jag var tvungen att vakna och gå till sängen för att sova resten av natten. somnar så otroligt bra med hjärtat mitt!


nu sitter jag då i alla fall hemma hos mig själv, fortfarande ont.
försökte fara och träna imorse men var inte där så länge. 
mamma hämtade mig och jag ska börja med projektarbetet hade jag tänkt. 
ska väl sedan hämta rebecka på dagis, tror jag då, ifall tjompa kan svara haha ;) 
hörs sen.

Likes

Comments

Avslutar dagen med att se på tv och mysa med hjärtat! Somnar nog snart, måste fara på gymet imorgon med, varför hade jag inte den här motivationen förut? Bra fråga, men nu kör ja;) hoppas på skillnad, tyvärr måste jag sluta bli frestad av onyttig mat när andra äter trots att jag slut varje gång jag äter det och jag tycker nyttig mat är godare.. Hmm, men frpn och med nu då är jag tamefan nyttigare än jag varit trots att jag inte varit jätte onyttig!


  • 497 Readers

Likes

Comments

Tanken var att jag skulle gymma efter praktiken med Tjompa, men det blev inte riktigt så då vi skulle ha med hennes barn men det var så många på gymmet just då. Gick runt på stan istället och fixade syntestet och lämlighetsintyget så jag kan ta körkortet! Åkte och gymmade nu ikväll istället och blev just klar. Riktigt skönt men nu är jag pigg och allert igen.. Funderar på att köra lite hemmaövningar då jag och hjärtat kommit hem!
Imorgon däremot så ska Tjompa med, säkert Rebecka också, (hennes barn).:)


  • 505 Readers

Likes

Comments

Dags för att ta tag i det här så jag har något att se tillbaka på sen då jag blivit äldre! Uppdaterade igår och lovade en idag också, så sitter nu här på min lunch och skriver det mest onödiga just nu;)

Har praktik idag och som vanligt börja jag 7, pigg är jag i alla fall och hoppas på att vara det dom resterande timmarna. Men med mat i magen går det säkert lättare och slutar 2, vilket betyder att jag tar mitt gympass tidigare idag, får även se ifall de blir ett till pass ikväll.

Ska försöka lägga in lite bilder då jag kommit hem senare, lite roligare tror jag nog det blir att kolla in här då.

Ska vila upp mig nu efter jag ätit så hörs vi sen!

  • 498 Readers

Likes

Comments

Ligger hemma hos mitt hjärta just nu och ser på film. Tyvärr har jag varit dålig på uppdateringen här men det har inte hänt sådär jätte mycket förutom att jag har gymat på bra under två veckor som jag har haft mitt nya gymkort, vilket känns bra.
Ska försöka uppdatera mer och mer nu, blir mest från telefonen då jag inte använder datorn speciellt mycket. Men självklart kommer jag börja lägga in bilder som jag tagit på senaste tiden då jag lagt in ALLA på min dator från kameran, tills vidare visar jag lite bilder från telefonen.

Ska hinna med att uppdatera imorgon, kram!säger sig självt!


äntligen nya jeans, annan färg än svart!


Umeå invigningen som jag inte såg mycket utav


bowling


och sist men inte minst, riktigt god mat vi gjorde, jag syrran och hjärtat !

Likes

Comments