Alltså. Jag vet inte vart jag ska börja någonstans. Är så sjukt irriterad och förbannad. Det gäller Sverigedemokraterna. Nej, det är inte som ni tror. Jag är inte emot SD. Jag ska förklara varför jag är så jävla förbannad som jag är, och jag struntar faktiskt i hur många som kommer bli arga på mig eller komma med kommentarer för detta är någonting som jag står för.

Okej. Jag är så sjukt jävla trött på människor som säger "SD är rasister" o.s.v. DET ÄR DOM INTE. När ska folk inse det? Sverigedemokraterna är det enda partiet i Sverige som har en bra och fungerande invandringspolitik. Sverigedemokraterna ser problemen och vågar ta upp frågorna. Varför vågar ingen annan göra det? Jo, för att folk är så förbannat rädda. Ser inte ni snälla hur Sverige ser ut? Det är brist på jobb, brist på bostäder och vården är åt helvete. Pensionärer som bor på äldreboende eller liknande betalar flera tusen kronor i månaden för skit mat. De blir inte ens mätta. Och hur i ska Sverige kunna ta in fler människor när det inte finns ekonomi till det? Ska man låta de leva på socialbidrag eller liknande? Nej, det är fel. För att alla ska kunna jobba. Ingen ska behöva gå och vara arbetslös vit som svart, det spelar ingen roll. Men tydligen så ser folk på det så här "Tar inte Sverige in halva Afrika så är ni vidriga rasister!". Men snälla.. Det är pinsamt, riktigt pinsamt. Sverige har det redan dåligt med pengar som det är nu, mer än 500,000 människor i Sverige är arbetslösa. Och det är många. Ska vi då ta in fler och öka arbetslösheten? Låta pensionärerna äta skit mat? Ska studenterna behöva jobba samtidigt som de pluggar? Det går liksom inte ens ihop då. Studenterna är Sveriges framtid. 

Ska man ta in fler än vad man kan ta hand om? Jag tycker så här; att man ska ta hand om de som bor i Sverige nu. De svenska medborgarna ( jag menar  ALLA svenska medborgare) ska väl ändå gå först? Eller? Ska man skita i de som redan bor här och ta in fler? Det är ju bara sjukt. Och ja, jag vet mycket väl om att Sverigedemokraterna inte alltid säger bra saker eller kommer med bra förslag, så hacka inte på mig nu. MEN nu pratar jag om SD:s invandringspolitik. Jag tycker det är pinsamt att vissa blundar för problemen. Det är läskigt. Jag tycker så fruktansvärt synd om de som lever i krig och får fly, men ska Sverige rädda hela världen? Sverige är det land där det är minst rasism. Så snälla ge er. Jimmie Åkesson är en bra partiledare med bra invandringsfrågor, och som verkligen vågar stå upp för det. Andrea, en tjej som sjunger mot rasism har spridit sig som en löpeld över internet den senaste tiden. Hon säger några saker som gör mig så förbannad, som t.e.x "Folk från Sverige klagar på att invandrare tar deras jobb, medan dom jobbar och bor i Norge". Då vill jag fråga henne, hur fan ska man annars ha råd att försörja sin familj eller liknande när det inte finns några jobb i Sverige?! Hur tänker du människa?
Är det på riktigt rätt att en pensionär som jobbat och betalat skatt hela sitt liv ska få betala för sin vård(och trots sin pension knappt har råd med det), medan en illegal invandrare får samma service kostnadsfritt?Sverigedemokraterna växer av en anledning, och resten kan ni räkna ut själva.

Jag lyssnade på Jimmie Åkesson för några veckor sedan när han var i Linköping. Och innan jag lyssnade på honom kan jag erkänna att jag hade lite svårt för honom faktiskt. Men när jag väl lyssnade på vad han hade och säga, och vilka rimliga förslag han kom med så ändrade jag helt uppfattning om honom. Han är smart och vågar se problemen i Sverige. Det var inte bara om invandringen utan också om hur man kan förbättra vård- och omsorg som gjorde att jag ändrade min uppfattning om honom. 

Jag skiter i hur mycket hat o.s.v. jag kommer att få nu. Detta är någonting jag står för och kommer alltid att göra det också. Jag tror på Jimmie Åkesson. Jag tror på Sverige. 

  • 968 visningar

Gillar

Kommentarer

Hej!
Nu var det länge sen igen, haha. Men har haft så mycket omkring mig nu, ni vet med nationella prov och sånt.. As jobbigt. Men snart är allt sånt över och jag ska verkligen försöka att börja blogga mer, så jag hoppas verkligen att blogglusten kommer tillbaka! För blir lite pepp av att se min fina bloggdesign faktiskt!
Jag ska verkligen försöka nu, men jag lovar inget haha! Jag slänger upp lite bilder från instagram.


Käkade sallad idag med mina fina vänner!
Lyssnade på Jimmie Åkesson när han kom till Linköping idag, faktiskt väldigt intressant!Solid dag med ytterligare fina vänner!

  • 1 009 visningar

Gillar

Kommentarer

Varenda gång jag lovar att jag ska börja blogga mer, så händer det alltid någonting som gör att jag inte kan. Men nu ska jag faktiskt försöka!
Har praktik nu i fem veckor, vilket betyder - INGEN SKOLA! Den enda nackdelen är väl att jag får "jobba" på helgerna.. Men hellre det än att plugga ju! Idag (måndag) eller kanske ska säga igår, var jag ledig och är ledig idag med, alltså på Tisdag. Börjar 12.00 på onsdag, snacka om sköööönt.
Jag kan inte sova, så ska krypa ner under täcket och se en film. Skräckfilm. Jag hoppas att jag kommer ihåg att blogga imorgon, haha! 😄
 

  • 1 164 visningar

Gillar

Kommentarer