Header
View tracker

Allmänt

Hej på er! Det var ett tag sedan nu, men jag har inte alls haft någon motivation till att blogga, jag har inte mått så bra, men det är på bättringsvägen. Hur är det med er då? Har ni det bra?

Förlåt för att jag inte har varit aktiv alls, men i tisdags blev jag sjuk, sedan så har jag varit hemma hela veckan så jag har inte orka göra något annat än att plugga lite och annars har jag bara tagit det lugnt. Men nu ska jag verkligen ta tag i bloggen på riktigt. Så jag hoppas att ni är taggade.

Men det har ju hänt lite grann sedan sist. Jag har prata med min tränare och jag kommer fortsätta rida, för på senaste tiden så har jag haft en ponny som jag känner att jag klickar med och om han går igenom besiktningen så kommer dom förmodligen köpa in honom till ridskolan.

Isor blev ju halt för några veckor sedan, men för fyra veckor sedan så sattes han igång och han har fått en lugn igångsättning vilket är bra så han kommer förmodligen tillbaka efter jul.

Har även en ny header som ni kan se.. Vad tycker ni? Blev den fin?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Godmorgon på er, hur mår ni idag? Det var några dagar sedan men jag kan säga att livet är inte på topp just nu, det har hänt en hel del under veckan och jag mår inte så bra, men det börjar bli på bättringsvägen nu hoppas jag! Så bloggen har kommit undan lite, men jag ska återgå till det, jag har bara behövt ett par dagar och få hitta mig själv igen..

Men, lördag idag & herregud vad veckan har gått fort, känns som det nyss var måndag, haha!

Dagens planer är inte så jättestora, vaknade nyss och ska snart ta och äta nånting, sedan ska jag städa och duscha. För ikväll ska vi bort, vi ska fara och bowla med några vänner och äta god middag!! Så uppdateringen kanske inte blir så jättebra idag, men men..

Men mu känns det bara som jag hoppar mellan alla olika ämnen men jag har en sak att berätta för er inom kort, och jag är så taggad för att berätta detta!! Hoppas ni är nyfikna haha!!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Tag

1. Favorit dryck? Kaffe eller varm choklad med kanel

2. Skoter/slalom? Skoter

3. Ute/inne och se film? Inne och se film med vänner och familj

4. Favorit doft? Typ kanel och frächa dofter

5. Favorit julfilm? Alaways ensam hemma, en klassiker, en vinter utan det är ingen riktig jul.

6. Favorit låt under julen? Typ dom flesta, men jag gillar "santa baby" med Ariana Grande

7. Ska du bort denna vinter något? Inte vad jag vet just nu

8. Favorit färg på vintern? Marinblå, vinröd, mörkgrön, vit, svart, grå. Haha gå inte att bestämma

9. Vilken klädstil har du under vintern? Jag tar fram mina hoodies och använder dom hela tiden, i skolan, hemma, stan. Älskar att ha ett par snygga jeans med en snygg hoodie.

10. Gillar du då det är mörkt ute eller inte? Jag gillar det starkt när det är mörkt

11. Tycker du att det ska snöa på julafton/nyår? SÅKLART, det är den största önskan jag har, jag vill vakna på julaftonsmorgonen och se massor med snö falla, gå ner till julgranen och sitta i en varm filt runt mig i soffan med mamma och pappa och bara mysa till ensam hemma.

12. Hur ser din morgon ut på jullovet? Jag vaknar och ser att det snöar, kliver upp och tar på mig något mysigt och lagar en god frukost och sätter mig och kollar ut på snön som faller

13. Vad önskar du dig mest av allt i julklapp? Att alla får en bra dag och kväll, att alla får vara glada och sedan att man får en oförglömlig kväll. <33

14. Ändrar du din stil på någon sätt? Ja, eller asså jag "ändrar" den inte så mycket, mysigare kläder, mindre smink och bara uppsatt hår i en bulle

15. Vad är det bästa med vintern/julen? Det blir mörkt fort, all god mat man äter, att bara få mysa med nära och kära, mysiga kläder med mer


Likes

Comments

Allmänt
  • Adidas Street Graphic Unisex


  • Adidas hoodie
  • Sedan önskar jag mig bara pengar

Det är inte så mycket men det är saker jag önskar mig så därför är det inte så mycket. Vad önskar ni er i julkllapp? Tipsa i kommentarerna

Likes

Comments

Allmänt

+ Bloggen går bra nu, jag har en massa ideér på inlägg och jag har börja fota mer nu, för min pappas syrra fick kolla upp min kamera i söndags och det var jättebra!

- Jag tror jag håller på att bli sjuk... har ont i halsen och i huvudet, fryser och mår illa.. huvva

+ Snart är det jul!! 46 dagar kvar! Helt sjukt!!

- Denna skoldag har gått så sakta...

+ Det har snöa idag! Alltid ett plus!!

Bjuder på en bild på mig och Jack<33

Likes

Comments