Kvällssnack

Go'kväll på er! Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag!
Dagen startade med att jag klev upp ur sängen vid 10:20 och gav mig ut på en 2 km promenad direkt. Då jag kom hem så körde jag på appen "seven" vilket är en app där man får olika övningar för hela kroppen på 7 minuter! Rekommenderar!!

Efter det så tog jag och käka 2 bananer och sedan satte jag mig och kolla på YouTube innan min kompis kom.

Jag och min kompis for ut och gick en sväng och det slutade på 3,14 km vilket inte är så tokigt. Sedan gjorde jag lite övningar till rumpan och magen.

Efter det så tog jag tag och städade köket här hemma, vet inte varför men kände att jag ville göra det.

Sedan nu ikväll har jag och mamma bara tagit det lugnt, jag har kolla lite youtube och mamma har bara slappa, vad har ni gjort idag? Tell me

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er! Hur mår ni idag? Själv mår jag bara bra, är positivt taggad eftersom jag inte har fått träningsvärk ännu😊

Dagen idag blir nog att ligga ute och sola ett tag då vädret är underbart, redan 18° där jag bor!! Sedan blir det en liten kortare PW idag då jag ska ta det lite lugnare men istället göra lite mage/ben/rumpa övningar idag.

Just nu ska jag kliva upp och göra frukost, får se vad det blir men något smarrigt ska jag nog hitta på allt;)
Vad är eran plan för idag? Tell me:)

Likes

Comments

Träning

Go'kväll på er
Idag har jag inte gjort så jättemycket, har sola, städa och tränat nu ikväll, kan säga att dagens träningspass var det bästa passet EVER! Är så stolt över att jag dels slog rekord och för att jag orkade så länge!

Vid 17:00 så bestämde jag mig för att gå ut på en Powerwalk (vilket jag gjorde rätt i), i alla fall så slutade det med att jag hade gått 11 km = 1 Mil och 1 km.
Kan bara medge att mina ben är som spagetti, haha!

Eftersom jag inte varit på topp så tänkte jag bara en kort promenad, men som sagt så slutade det med 11 km!
Kan också säga att det var hur fint som helst ikväll, solen sken och det är 24°C ute, HUR SKÖNT?!

Lite bilder ifrån Snapchat, om ni vill får ni lägga till mig där, heter linii1:))

Likes

Comments

Allmänt
Godmorgon

Idag tog jag en sovmorgon eftersom jag har sovit dåligt två dagar i rad, så tyckte att jag förtjäna de, hehe.

Idag ska jag bara sitta och skriva inlägg till bloggen och så ska jag försöka fota Casper, han kan ju aldrig vara stilla så alla bilder blir ju suddiga men men.

Dagens to do list:

  • STÄDA: Haha, det känns som om det är det ända jag skriver nu för tiden, men jag har fortfarande inte städat mitt rum. Jag har alltid ändrat mig i sista sekund och valt att vara med någon kompis istället för att städa, men idag ska jag ta hand om det.
  • Sola: Ja, äntligen är solen framme här uppe i Umeå och då måste man passa på och sola lite ju:D
  • Tvätta: Jag ska fortsätta att tvätta lite kläder och sedan rensa alla kläder. Ska kolla vad jag ska slänga och vad jag ska ge bort/sälja.
Saknar vintern ganska så mycket!!:(

Likes

Comments

Allmänt

Vill börja med att säga förlåt för uppdateringen igår.. Jag va med mi kompis och jag hade aldrig tid att blogga då, men nu kommer vinnarna på veckans blogg!

Så den första vinnaren är Sandra

Sandra är en jätteduktig tjej som skriver om hennes liv. Hon har läsvärda inlägg och jag blir själv jätteinspirerad av henne!! Hon är blivande mamma och det kommer bli sjukt roligt att få följa hennes framtid!

Rekommenderar denna blogg starkt!!!

Den andra bloggaren som vinner är Sanna

Sanna är en jättefin och gullig tjej. Hon tar jättefina bilder som jag inspireras av och hon har läsvärda inlägg!! Hon har en superfin blogg som jag tycker ni borde kolla in, denna vill man inte missa!


Likes

Comments

Instagram@linnytterbergg