Allmänt

God dag på er, hur mår ni idag? Tog en dag för att verkligen bli frisk nu. Jag orkar inte vara mer sjuk. Så jag är hemma idag, men jag mår bättre, lite ont i halsen kvar och lite huvudvärk, men det hoppas jag går över fort.

Idag ska jag sitta och skriva en massa inlägg till bloggen, känner att jag har fått värsta bloggintresset nu på senare tid, vilket är superroligt. Så hoppas ni är taggade på att få läsa fler inlägg!!!

Tillbaka till idag, vaknade runt halv 12 vilket var såå skönt, att få sova ut ordentligt. Då jag gick ner så var mamma hemma, sedan så åt vi lunch och nu kom pappa precis hem. Varför dom är hemma så tidigt är för att min pappas gammelfaster gick bort för 4 veckor sedan och idag är det begravning.. Jag hade följt med om jag inte var sjuk...men men, sånt är livet.

Ikväll så kommer jag bara vara hemma och mysas framför tv:n och kolla på Idol. Vilka av er kollar på idol? Vem tycker ni ska vinna?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Stallet, Tankar & åsikter

Jag har inte vela skriva detta tidigare men jag vill dela med mig av mitt liv och speciellt om det har något med hästarna att göra.

I måndags på ridningen så gick jag till ridhuset innan min lektion och frågade min tränare hur det är med Isor. Detta svaret fick jag:
- det ser inte så bra ut, det har inte blivit bättre och jag hoppas att det blir bättre, han ska få vila under en vecka till, sen ska vi kolla upp han hos veterinären igen. Men det ser inte lovade ut.

Förhoppningsvis så kommer han komma tillbaka till hoppningen, men det kan sluta med att han inte änns ja vara kvar på ridskolan..

Tänk er att din bästavän, ditt allt blir skadad och kanske aldrig mer kan komma tillbaka till det den älskar.

Så, både Isor och Jack är skadade nu och jag har ingen fast hoppsatsningponny. I måndags hade jag min ena tränares häst vid namn Calle. Visst, han är superfin, men det är så att han är för stor i stegen, från galoppen så kan jag inte sitta tillbaka och få han i trav, jag studsar bara. Har ingen kraft att hålla tillbaka han.

Men nu har ridskolan fått in en ny ponny som är utbildad och har tävlat ganska mycket, så vi får se om det blir något av det eller om jag får ha Calle tills jul.

Isor är den största delen av mitt hjärta och det är svårt att se han skadad. Huvva. Sitter med gråten i halsen och skriver detta. Men jag älskar Isor och jag vill ha en bra tid med han innan jag slutar till jul. Men det kommer nog inte gå.

Nu på söndag ska jag fråga mer om hur det går med han, men detta är det som jag vill skriva ut just nu. Mer uppdatering kommer under nästa vecka.

My Soulmate<3

Min Bästavän<3

Min Prins<3

Kärlek vid första ögonkastet<3

Likes

Comments

Allmänt

Oh Hej på er! Hur mår i idag? Jag är fortfarande sjuk så jag stannade hemma idag också. Jag har feber och fryser jättemycket, så just nu ligger jag under sängen och chillar, ska förmodligen starta igång någon bra film och bara mysa.

Jag vill verkligen inte vara sjuk. Det är så himla tråkigt, men men det finns inte så tycket att göra åt det.

Så skön att det snart är lov i alla fall. Man får sova ut på dagarna och kolla på film hela dagarna, haha.

Men min plan för idag är att jag ska bli frisk. Jag vill fara till skolan imorgon och jag vill inte missa något mer nu i skolan, inte för artiga ligger efter eller nått, men det blir bra så jobbigt att ta igen allt.

Hur känner ni för att vara sjuk och kanske missa något i skolan?

Jag tycker att det är svinjobbigt.

Fina Calle från måndagens ridpass.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon..eller ska jag säga god eftermiddag, hehe. Nej men ja, jag är sjuk igen. Kände mig lite hängig igårkväll så jag vaknade tidigare i morse så mamma och pappa sa att jag skulle stanna hemma idag. Så nu på förmiddagen har jag bara gjort skolarbete och sedan har jag sovit en liten stund. Vaknade sedan för en liten stund sen och skulle ringa mamma och min röst var nästan borta..

Åhhh..jag vill inte va sjuk hela tiden, jag missar så sjukt mycket i skolan och det gör så jag ligger efter... men men.

Hur mår ni idag?

​Vill att min finaste kille ska bli bra...</3

Likes

Comments

Instagram (!!!) @linn.ytterberg