Alltså mitt vardagsrum , ett rum jag typ aldrig kommer bli nöjd med eller något annat rum heller för den delen.
I fredags va vi på möbelnytt i Sölvesborg och skulle köpa skänk/vitrinskåp till köket men Jeppe ville ha ett soffbord som är samma serie som vårt köksbord. Jag är väldigt osäker på om det kommer passa in hos oss och har därför varit jätte velig länge över det 🙈 men efter mycket om och men köpte vi det.
Jag passade även på att köpa en rektangulär ljusgrå matta men ja vi får väl se hur det blir när sakerna väl kommer och vi får upp dom.
Jag önskar bara man kunde bli nöjd någon gång till 100% med ett rum haha!
Får väl kika runt lite på Pinterest och se om jag kan få lite mer inspo till att bli nöjd 👌🏽
Nu ska vi köra upp till kyrkogården och sätta lite ljus i mörkret! Jag som är så himla mörkrädd 🙄 men det är så himla vackert såhär i alla Helgona tider!

Puss på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår va det verkligen full fart från att vi steg upp. E fick besök av en kompis från gamla förskolan , hon kom vid 11 och från det fram till 15 när hon åkte hem va det full fart.. Jag fattar inte vart all energi kommer ifrån? Jag hade varit överlycklig om jag haft hälften av all den energin över just nu..
Till lunch ville tjejerna ha våfflor med rosa grädde så givetvis fick det ju bli så. M va också hemma men han fick mest glida med på ett hörn då tjejerna inkluderade honom i alla lekar men jag tro inte han förstod hälften av dom 😂 han va allt från monster till jägare till spiderman. Kul att han fick vara med dom iaf.

Efter E’s kompis hade åkt hem så gjorde jag mig iordning och Jeppe körde och lämnade barnen hos farmor och farfar, egentligen skulle bara E dit men hon ville ha sin lillebror med sig och han ville också gärna dit! Sa hej då lite vemodigt till barnen för det är fasiken alltid jobbigt att lämna dom hur många gånger man än har gjort det. Men bara att bita ihop och inte låta dom se mamma ledsen efter dom innan de ens har hunnit lämna huset 🙈
Eftersom jag helt plötsligt fick jätte mycket tid över så duschade jag både håret, plattade det och sminkade mig! Fattar ni hur fräsch jag kände mig igår? Haha det händer inte ofta jag kan säga. Men blir väl så med 2 små sen innan och sen en på väg som gör att min hud ser ut som skit denna gången.
Jag menar bara att få bajsa ifred som småbarns förälder får en helt ny innebörd och njutning när man är barnfri!

Vi skulle kört upp till kyrkogården och satt ljus hos Jeppes bror och min mormor innan vi skulle käka igår men sa att vi gör det efter vi har ätit och tur va väl det. Ja som sagt vi skulle ha datenight igår så det blev både bio och mat.. Men när vi kom ner till ferali va det så jävla högt tryck och mycket folk så vi fick vänta i över en timme på att få maten. Började fundera på om vi ens skulle hinna till bion! Men ja det gjorde vi ju och igår bestämde jag film så det fick bli bad moms 2!
Alltså det va lätt den bästa filmen jag någonsin sett. Skrattade så tårarna sprutade! Den va inte ”för lite” och blev inte överdriven heller.
Efter bion va färdig va ju jag sådär typiskt gravid så jag kände ju bara att jag va hur trött som helst.
Så vi åkte hem och bara tog det lugnt, jeppe startade tvn medan jag givetvis somnade på två röda.

Jag vaknade vid 8 imorse givetvis och försökte somna om men va ju rätt omöjligt. Jag fattar inte varför man ska vakna så himla tidigt när man är barnfri!
Ligger dock fortfarande kvar i sängen men får väl stiga upp nu , tänkte jag skulle fixa lite innan mina älskade små kommer hem idag! Ska försöka bli färdig med projekt altan med!
Så vi hörs senare! Puss.

Likes

Comments

Ja vem är jag egentligen?

Jag heter Linn och är 28 år gammal, jag bor i Blekinge och har två barn.. Men trots min ålder som inte är jätte hög iofs så vet jag fortfarande inte riktigt vem jag är. Varför är det så?

Jo jag lever med ett ganska hårt bagage, en full ryggsäck, en traumatisk barndom eller vad man nu vill kalla det för. Jag kommer från ett liv med missbrukande föräldrar, sexuella övergrepp, lvubakrgrund osv. Ja psykologerna har alltid kallat mig för en kämpe. Jag har aldrig riktigt levt ett riktigt liv med en riktigt familj förens nu när jag skapat mig min egen. Jag har bott i olika fosterhem och aldrig haft en riktigt trygg punkt i mitt liv. Ett ställe där jag kände att jag kunde ha båda fötterna på jorden, utan har alltid varit beredd på att fly. Sjukt va? 12 år gammal första gången jag kom till en fosterfamilj och jag satt med en beredskap på att fly hela tiden. För så hade jag ju levt så jag kunde ju inte släppa det, varför skulle de vilja ha mig? varför ville de att jag bodde där?

Jag har inga direkta intressen då jag tröttnar fort på det mesta oftast när det inte går som jag vill eller som jag tänkt mig. Jag gillar dock att fotografera och har alltid älskat hästar. Men pågrund av täta graviditeter så har den hobbyn blivit åsidosatt, finns ju inte jätte mycket tid över för den delen heller nu för tiden. Inredning är en stor hobby i mitt liv och ju nu håller jag på att inreda vårt nya hus.

Jag älskar att jobba med människor och är utbildad elevassistent/personlig assistent. Men har ju tyvärr varit sjukskriven större delen av mitt liv pågrund av min borderline/kronisk depression diagnos. Så har aldrig riktigt kommit ut i arbetslivet tyvärr. Har dock haft möjlighet att det lilla jag har kunnat jobba fått prova på en hel del vilket har gett mig en bra uppfattning om vad jag vill jobba med i framtiden, så vilket är mitt drömjobb? jo jag vill jobba som boendestödjare inom psyk. Det är det roligaste vikariatet jag haft och vill gärna in i den branschen igen.

Just nu driver jag ett åkeri tillsammans med pappan till mina barn, min man och ja jobbpartner. Många undrar hur det går att driva ett företag tillsammans med den man lever ihop med och ja det går faktiskt bra för oss eftersom jag sköter det administrativa och han de fysiska arbetet.

Nu har jag väl berättat kort och lite sammanfattat om mig!

Vi hörs snart igen! puss!

Likes

Comments