Godmorgon på er! Just nu sitter jag på Hum-hum lektion men har inget att göra så passar på att blogga lite. Idag är vi halvvägs in i veckan och jag har en riktigt lång och seg dag i skolan, men det stör mig inte alls eftersom att jag bara måste överleva onsdag, torsdag och fredag för sen åker jag!! På lördag morgon (natt) ringer klockan vid 03.00 för att rulla iväg mot Landvetter. Men innan dess tre skoldagar, två jobbpass och en hel del plugg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!! Imorse ringde klockan 08.00 men trots sovmorgon så har jag varit så himla trött hela dagen, men jag har fått en hel del gjort så det känns skönt. Jag började med skola mellan 9.25- 14.30. Efter det har jag pluggat, städat mitt rum och hämtat paket. Ska alldeles strax bege mig iväg för att skicka iväg ett paket också då jag beställde en bikini från nelly som jag inte alls tyckte om. Efter det ska jag byta om och knyta på mig joggingskorna och ta mig ut på en springrunda, sprang med Ella igår och det var så skönt och gick otroligt lätt så ska faktiskt bli kul att få springa av sig lite idag, fst det lär jag ångra att jag sa efteråt ;)

Likes

Comments

Hejsan!! Längesedan jag var inne här men har varit så sugen på att börja blogga igen det senaste!! Jag har så mycket kul att se fram emot framför mig nu så jag vet inte vart jag ska börja. Tidigt på lördag åker jag till Spanien en vecka vilket ska bli så himla skönt, bara packa väskan och lämna detta gråa regniga Sverige för ett litet tag. Bara några timmar efter att mitt flyg landar hemma i Sverige igen väntas födelsedagsfirande för Nikki som även hon äntligen fyller 18 snart. Och sedan torsdagen veckan efter det så är det dags för första studentfesten och temat är "dansa i neon" och jag är såååå taggad, trots att det är 270 dagar kvar till studenten så går tiden så himla fort och det är så mycket kul som händer innan dess, detta kommer helt enkelt bli ett så bra år!! Just det, igår bokade vi även studentresa ner till Magaluf, så den 13 juni drar vi, wiiie!!!

Likes

Comments