Har inte haft någon lust eller sätt meningen med att uppdatera här senaste månaden faktiskt. Men så blir det ju ibland, man får helt enkelt inse att det endast bör och ska vara en plats där man skriver om allt och inget. En öppen dagbok, personlig men inte för privat.

Som vanligt har jag jobbat och helt ärligt har jag känt att jobbet är ett ställe där jag får vara den jag är utan konstigheter. Men samtidigt har jag haft en jobbig månad rent mentalt, en månad där man är lite extra känslig. Detta med tanke på att det var ett års dag för en bortgång den 18 augusti förra året som tagit väldigt hårt på både mig och hela familjen. Man vet att livet inte är för evigt men aldrig tror man att livet kan vändas upp och ner på en ynka sekund. Kommer aldrig kunna glömma skräcken, ilskan, rädslan och ångesten man kände när man fick samtalet om vad som hade hänt. (Nu talar jag i gåtor för er som inte känner mig då jag aldrig öppnat upp mig här på bloggen om detta: personligt men inte för privat helt enkelt)

Annars har jag och min träningskompis (men även min sambos brors fru) Pernilla fortsatt springa hela månaden. Vi tränade inför ett litet lopp som ägde rum idag så vi har börjat träna intervaller och även sprungit vanliga rundor. Jättekul att träna tillsammans med någon som även springer i samma tempo som en själv. Nu blev dock loppet inte av då jag vaknade upp i måndags med en hals som gjorde ont och en kropp som ville sova. Så har legat hemma tre dar, jobbat en kväll och nu är jag snart på banan igen! Ingefära/citron, coldzyme och kan jang + massssssor av vila är bästa medicinen.

Har även hunnit fylla år. Igår fyllde jag 23 år (en väldigt onödig siffra enligt mig haha). Spenderade dagen med en lång morgon framför datorn följt av städning, dusch och sedan en lunch på ett fik med mi syster och min mamma. Väldigt mysigt och välbehövligt. Sen gjorde jag faktiskt inte mycket mer på min födelsedag då jag ej mådde bra.

Idag var vi bjudna till min sambos bror+fru där även hans andra bror+sambo var. Vi åt god middag, jag fick fina presenter (perfekta saker till att kunna springa i höst!) och vi bara var. Trevligt!
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla ett avsnitt av Greys Anatomy. Vi hörs när vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Nu var det två veckor sen jag skrev här. Veckorna som varit har mest bestått av löpning och arbete.
Idag sprang jag 5km och slog mitt personbästa återigen. Så var tvungen att göra ett collage för att faktiskt se hur jag har förbättrats på bara en månad. Är lätt att man faktiskt glömmer bort hur mycket våra kroppar egentligen klarar av, är så tacksam över vad min kropp orkar med!

Så här nedan är det mina fem senaste löparpass och är äntligen under 30min på 5km! 🏃🏼‍♀️

Har jobbat mycket senaste tiden känns det som även fast jag jobbar på exakt samma schema som förut. Men man kommer la i sådana perioder där det känns som man jobbar ihjäl sig. Men idag liksom igår är jag ledig idag. Igår träffade jag både Linnii (vi pantade samt åkte och slängde plast och kartonger), mamma (vi drack kaffe) och sen Becki (ännu mera kaffe) så idag är jag helt slut och ska försöka ta en dag där jag bara är hemma.
Hoppas att ni får en fin dag! 🌸

Gillar

Kommentarer

Godmorgon på er! 🌞
Gårdagen igår innehöll väldigt mycket, dock tog jag knappt några bilder förutom bilderna ovan. Men vi åkte i alla fall först till Second hand med Ukki. Sen for vi även till Familyhouse & sen Hem och Hobby. Hittade lite småsaker som alltid behövs hemma. När vi kom hem åt vi lunch följt av att alla tog en eftermiddagstupplur. Eller ah jag kollade youtube då jag ej sover på dagarna. På kvällen köpte vi hem sushi och pizza. Runt 20 åkte vi till platsen som ni ser ovanför, Djäknesundet. Såg helt magiskt ut där. Var nästan som att vara utomlands! O jag som är världens badkruka (hade inte badat på 4-5 år utomhus) tog mig ändå ett dopp. För efter att ha svettas som sjutton hela helgen var det skönt att svalka sig. Vi somnade runt 23.

Vaknade vid 8-9 imorse och har nu ätit frukost samt packat. För idag åker vi hemåt till Småland. Så ska tillvara på sista timmarna här hos Mummi o ukki. Ha det så bra!

Gillar

Kommentarer